Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hát akkor az apróhirdetõ felé kell nézelõdnöd, mert 30-ért normális villát nem igazán kapni. modom ezt ugy, hogy mi is forgalmazunk 24900-as RST Gila TNL-t ami egy ideig biztos jobb is lenne, mint a mostani mozo-d, de hosszu távon nem ajánlom. inkább egy jól karbantartott használt manitou vagy rockshox.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

miklos13

miklos13

újonc

• fórumtag
  • 9 posts
Ahead-es, 80mm-es. És nem nagyon szeretnék 30kHUF-nál többet áldozni rá.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Sziasztok!
Szeretném a gépemben levõ Mozo xmo 3.0 telót lecserélni, mert nehéz, mert elhalálozott az elõfeszítés álíltója, és mert csúnya. Posted Image Hobbi user vagyok, és csomót megyek aszfalton/városban is. Adjatok valami irányvonalat légyszi (márka, technológia, mittomén), hogy mik közt keresgéljek! A használttól sem zárkózom el. Bocsánat a hülye kérést, de nagyon nem vagyok mostanában már képben arról, hogy mi-micsoda a bringás paicon.

alap kérdések: a villa menetes 1" vagy ahead 1.1/8"?
80-as, 100-as, vagy más rugóútja van?
cserénél nem árt tisztában lenni azokkal, hogy mi mivel kompatibilis.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Sziasztok!
Szeretném a gépemben levõ Mozo xmo 3.0 telót lecserélni, mert nehéz, mert elhalálozott az elõfeszítés álíltója, és mert csúnya. Posted Image Hobbi user vagyok, és csomót megyek aszfalton/városban is. Adjatok valami irányvonalat légyszi (márka, technológia, mittomén), hogy mik közt keresgéljek! A használttól sem zárkózom el. Bocsánat a hülye kérést, de nagyon nem vagyok mostanában már képben arról, hogy mi-micsoda a bringás paicon.

szerintem Rock Shox tora

http://bikemarket.hu...keszlet&tid=393

vagy ha olcsóbb kell akkor Rock Shox dart, de értelemszerûen rosszabb is

miklos13

miklos13

újonc

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Lehet olyan, hogy egy teló lábába bele van integrálva (vagy nem tudom micsinálva) a porlehúzó? Mert az istenért nem akar kijönni rongálás nélkül...

A teló valami RST tán, átütõs, 130mm körüli úttal, sima rugós, de az egyik oldalt nem volt benne... Tehát 30cm-es rugót is keresek, bármilyen jó. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

saosin

saosin

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
oké értem köszönöm.

gondolom semmi értelmes ötlet nincs hogy mit lehet vele csinálni....
lábat se találok sehol ehez

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
az magnézium, úgyhogy felejtõs a hegesztés.

saosin

saosin

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
ez egy marzocchi drop off 05

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

helló!

valaki megtudná mondani, hogy egy normáltengelyes teleszkópot aluminium hegesztõvel korrekten heggesztetek mert letört a lábon a tengelybefogóból egy darab, akkor mennyire lesz tartós és ugyanúgy lehet használni mint elõtte vagy gyengébben?
esetleg van esély rá, hogy megint eltörik?
Fontos a kérdés, úgyhogy a válaszokat megköszönném.

üdv

Nem lesz jó, olyan anyagból van, hogy nem lehet anyagkárosodás nélkül hegeszteni.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en hanyagolnam. es kulonben is valoszinubb hogy magneziumbol van az a lab nem alubol. milyen telorol van szo?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

saosin

saosin

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
helló!

valaki megtudná mondani, hogy egy normáltengelyes teleszkópot aluminium hegesztõvel korrekten heggesztetek mert letört a lábon a tengelybefogóból egy darab, akkor mennyire lesz tartós és ugyanúgy lehet használni mint elõtte vagy gyengébben?
esetleg van esély rá, hogy megint eltörik?
Fontos a kérdés, úgyhogy a válaszokat megköszönném.

üdv

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
bezzeg a FutureShock villak milyen jok! :D

[ment email cegesre]

edit: a elektromos lockoutos 15mm tengely Axon kerul £400-ba, az kb 140K HUF
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mennyit fizettetek nekik? :)
amugy a német bike-ban is van. elsõ eset, hogy nem befriedigend lett, hanem gut. viszont ennek megfelelõen 459 euro. az barátok közt is 130k huf (nem vágom melyik verzió)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
suntour tesztek a WhatMountainBike-ban.

Posted Image

Posted Image

RAUH-Welt
B E G R I F F

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
ok,marad a manitou:)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
cserelni akarsz egy villat, amit meg ki sem probaltal, egy olyanra, amivel sok a problema. csak en nem ertem? :)

----

FÁJVÓ

----

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

ha elfogadsz egy tanácsot, akkor messzire elkerülöd am2sl-t. itt volt egy, de azon kívül, hogy szép és könnyû, nincs több elõnye. és mindig baj volt vele.

hallottam a gondokat vele,tudom hogy rengeteg volt. szervízben azt mondták hogy van korrigáció az állandó belsõ szétugrásra.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Minute elite 120-as villát van értelme cserélni Marzo all mountain sl2-re?súlyban kb +750gramm:/ de lehetõségben tán több van benne

ha elfogadsz egy tanácsot, akkor messzire elkerülöd am2sl-t. itt volt egy, de azon kívül, hogy szép és könnyû, nincs több elõnye. és mindig baj volt vele.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

kizárólag átütõsre, és ETA-sra

de olyan súlybna vannak jobb telók

ez átütõs tst eta lenne