hát 2010-est nem láttam még, de amik a kezemben voltak 2009-es évjáratig (09esbõl csak dobozost láttam OEM-t nem ) azok közül az rl-ekben nem lehetett állítani csak az rlc-ken (bár hnlap szerint 2010-esek is ilyenek)Ezzel vitába szállnék, kõkemény a lock normál esetben, vagyis ha meg nyomdosod a villát vagy mászol meg sem moccan, de ha úgy nyomkodom meg, hogy rátehénkedem a 90 kilómmal akkor bemozdul, hisz épp ez a lényege beállíthatod milyen erõnél oldjon a lock megkímélve így a csillapítást ha esetleg elfelejted kioldani lefelében.
Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Posted 2009. September 30. - 00:23
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. September 29. - 23:11
Ezzel vitába szállnék, kõkemény a lock normál esetben, vagyis ha meg nyomdosod a villát vagy mászol meg sem moccan, de ha úgy nyomkodom meg, hogy rátehénkedem a 90 kilómmal akkor bemozdul, hisz épp ez a lényege beállíthatod milyen erõnél oldjon a lock megkímélve így a csillapítást ha esetleg elfelejted kioldani lefelében.cd-n semmi nincs ami a neten ne lenne, de amúgy kb manual
rl - tudod állítani a csillapítást + lock -de kõkemény lock-
rlc - ezek mellett tudod állítani a lock keménységét (kb mint az mcd-s rs oknál a gate) de moccanatlan kõkemény lock sosem lesz
valamint kompressziócsillapítást is
Posted 2009. September 29. - 22:01
C- Comression
L- lockout
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. September 29. - 18:51
cd-n semmi nincs ami a neten ne lenne, de amúgy kb manualLehet hogy hülye kérdés, de mi a különbség az RL-C és az RL között, illetve a CD az meg mit tartalmaz?
rl - tudod állítani a csillapítást + lock -de kõkemény lock-
rlc - ezek mellett tudod állítani a lock keménységét (kb mint az mcd-s rs oknál a gate) de moccanatlan kõkemény lock sosem lesz
valamint kompressziócsillapítást is
Posted 2009. September 29. - 16:55
Szia! Bocsánat rosszul írtam le Bike Land, RL-C-nek írják, de valójában RL, telópumpát nem adják hozzá és nem volt benne a csomagban a CD és a fékkábel fogató szem, de elvileg reklamálás után küldik-küldték.
http://www.bikeland....ndex.php?stat=1
Ezen kívül az apróban is találsz, és a X-Factornál most fut egy fordított árverés Fox villára.
Lehet hogy hülye kérdés, de mi a különbség az RL-C és az RL között, illetve a CD az meg mit tartalmaz?
Posted 2009. September 28. - 22:48
Szia! Bocsánat rosszul írtam le Bike Land, RL-C-nek írják, de valójában RL, telópumpát nem adják hozzá és nem volt benne a csomagban a CD és a fékkábel fogató szem, de elvileg reklamálás után küldik-küldték.van egy honlap cím, mert én a bringaland honlapján még csak telókat sem találok nem hogy egy foxot!
http://www.bikeland....ndex.php?stat=1
Ezen kívül az apróban is találsz, és a X-Factornál most fut egy fordított árverés Fox villára.
Posted 2009. September 28. - 21:55
Poplock: kormányról lezárható mozgás
Turnkey: olcsóbb villák csillapítása az RS-nél
Átütõ: nem 9mm-es gyorszáras a rögzítés, hanem 20 vagy 15mm-es csõtengely, melyet a villa lábán a befogórész ugymond körbeölel, nem nyitott csak oldalirányban, csavarral vagy gyorszárral rögzíthetö (guglizd meg a képeket)
Posted 2009. September 28. - 21:45
Posted 2009. September 28. - 20:16
Posted 2009. September 28. - 19:07
Posted 2009. September 28. - 13:20
Igen! Szorongasd meg a fõnököt, hidd el megéri, egy barátom most cserélte le a Manitu Drake Air telóját RL-re és letörölhetetlen a vigyor az arcáról, Bringaland webshopból 110.000.Erre gondoltok?
09 Fox 32 F80/F100 RL-C
Mert erre pont ma akadtam! Ha a volt fõnököm kifizetné a tartozását ....
Posted 2009. September 28. - 12:36
Ájm szorri!Jani õszintén..... Szétszeded, kipucolod utána visszabaszod a dzsuvás olajat???
Hát na...
Megyek kerítek valahonnét olajat és újra nekiesek.
Posted 2009. September 28. - 11:34
(1 hete szétszedtem megpucoltam összeraktam és most ujrakezdte a hang kiadást, az olaj a régi benne)
a segítséget és az ötleteket elõre is köszönöm!
Jani õszintén..... Szétszeded, kipucolod utána visszabaszod a dzsuvás olajat???
Hát na...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. September 27. - 23:11
2006-os Marzocchi 888VF teleszkóppal kapcsolatban.
Mindenféle külsõ behatás nélkül, (eltekintve a használattól) elkezdett kifele mozgáskor egy zúgó/sípoló hangot kiadni. Az biztos hogy a csillapítás oldalból jön a hang, csak nem tudom pontosan beazonosítani hogy mi, azt meg végképp nem hogy miért. A csillapítófej tetején van egy mûanyag rugalmas vágott karika, olyan mintha az rezonálna be nagy "frekvencián" a visszaúton. (ennek az oldala ér hozzá a becsuszó belsõ falához közvetlen) Node miért lehet ez??
(1 hete szétszedtem megpucoltam összeraktam és most ujrakezdte a hang kiadást, az olaj a régi benne)
a segítséget és az ötleteket elõre is köszönöm!
Posted 2009. September 27. - 13:15
09 Fox 32 F80/F100 RL-C
Mert erre pont ma akadtam! Ha a volt fõnököm kifizetné a tartozását ....
Posted 2009. September 27. - 11:20
csak nem biztos hogy kis híján annyit akar telóra költeni mint a komplett bringa voltFox F100 RL vagy RLC teljesen más dimenzió lesz a bicajozás, a vigyort le sem tudják mûteni az arcodról!
de amúgy átütõs RS recon, vagy reba valóban jó lehet
a meg ár nem számít akkor qr15-ös fox
Posted 2009. September 27. - 11:01
Hasonló dolgon töröm én is a fejemet, de legközelebb jövõre lehet elérhetõ közelségben a dolog. Addigra biztos megjelennek itthon is a 2010es RS-ek, lényeg az nekem ez a könnyû átütõs 80-120 mm utas koncepció nagyon bejön, csak még igen drágák (500-600 euro).
Ha ezt mondjuk kombinálnák 203as vagy 180as direct PM felfogatással az maga lenne a gyönyör.
Posted 2009. September 27. - 10:39
Fox F100 RL vagy RLC teljesen más dimenzió lesz a bicajozás, a vigyort le sem tudják mûteni az arcodról!Van egy speckó rockhopperem, amibe eredetileg beletettek egy spice elite telót! A vicces, hogy sehol nem találok róla véleményt, talán azért mert ritka lehet mint a fehér holló! Szóval ezt a drága sosem mozogtt megfelelõen, sõt a cimborák mindig mondták, hogy ez szar! Na most szétszedték a szervízben, valamit kavartak vele, most úgy ahogy mozog (ha jó idõ van) néha meg maxra felkeményedik (gyakorlatilag van amikor lomhán mozog 80-at meg van amikor ugyaníg 20-at). A kérdés az ha megunom a szarakodását, és pénzhez is jutok mit ajánlatok mit vegyek bele! (100+-os versenyzõ vagyok, gyepálom a gépeket, és maratonokra kéne, ja és nem nagyon akarnám már "hízlalni" a gépet)