Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Sziasztok!

Sikerült vennem egy '09 Manitou R7 super absolute 80mm telót.
Gondolom az normális hogy azért tapadós ,meg nehezebb a megindulása mert még nincs összekopva? Erõsítsetek meg ha így van :)
A másik az lenne ,hogy csak 7,1 cm-ert tudok kisajtolni :confused: még teljesen leengedett légkamra mellett is :confused:. Mi lehet a gond, lehet hogy túl sok olaj van benne?

Gi-Gi

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
http://piacter.bikem...t=259566&cat=14

Ez a teló nagyon olcsó ennyiért. Ez szerintem tény.

Valaki ismeri esetleg a hirdetõt? 100% pozitív vélemény van róla. Megéri ennyiért megvenni? Megnézni szerintem nem tudom.

Köszi elõre a válaszokat.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
ezt csak simán le kell mérni
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

szakacsze

szakacsze

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Mekkora lehet a nyakhossza a 2004-es caprine cherokee ba szerelt telónak ?
A testbike-on a cherokee 7.1 a kép alapján pont olyan mint az enyém, úgyh valszeg nekem is 7.1 van.

Suntour 1" menetesbõl 210 és 180mm nyakhossz van, nekem melyik jó ?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah
mikor a bácsi kiveszi, s mutatja, olyan mintha a csilli végén egy hatlapfejû móka lenne...
lesszmá idõm, szétkapom
bár ez a video nem nagy kunszt

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Hú bakker még megijedtem akkora basszus van a vidi alatt :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
igen, de nyomás alatt van benne a cucc. lehet van is rajta címke h nitrogénnel töltve ne babrálja ember fija.
http://www.srsuntour...&postingID=108#

http://www.srsuntour...&postingID=108#

habár ezen a videón mintha bonthatónak tûnne az a patron.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nagynyomású nitrogén az olajcsilli patronban?
sztem az rld-é olajos, nem?

csajbokimre

csajbokimre

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Sziasztok !
Vettem egy RS recon 351 u-turn telót. Mennyire bonyolult beszerelni a régi helyére? Nekiálljak vagy inkább vigyem el 1 szakihoz ?
Elvileg csak a nyakcsõ hosszát kéne méretre vágnom, de azt meg a régi alapján könnyen megoldanám. Tudnátok valami oldalt ahol leirnák a mûveletet lépésrõl lépésre, esetleg képekkel és robbantott ábrákkal is illusztrálnák.
Az u-turn mozgástartományát mindegy, hogy milyen értéken használom ? Nincs megszabva, hogy pl csak 85, 110, 130-as értéken használhatóm?
Pity

Én tegnap vágtam méretre a Torát simán flexel.Kicsit reszelõvel igazítottam rajta.Talán elég körülményes voltam,többször lemértem összerakva,bejelöltem filctollal,megmértem tolómérõvel majd satuba fogtam a nyakra munkáskesztyût tekertem elõtte,vízmértékkel beállítottam és egyenesen elvágtam,reszelõvel finomítottam rajta.1 órát simán elvett,kerékpárszerelõnek5 perc... Most csináltam méretre vágást elõször és jól sikerült.

Jut eszembe még át kell raknod a régi villanyak aljáról a kormánycsapágy alsó csészéjét az újra(ha nincs rajta) és még óvatosan (méretre vágás után) be kell ütnöd az új diót(amivel a csapágy feszességét állítod) a villanyakba.

Pity_

Pity_

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
  • LocationAjka
Sziasztok !
Vettem egy RS recon 351 u-turn telót. Mennyire bonyolult beszerelni a régi helyére? Nekiálljak vagy inkább vigyem el 1 szakihoz ?
Elvileg csak a nyakcsõ hosszát kéne méretre vágnom, de azt meg a régi alapján könnyen megoldanám. Tudnátok valami oldalt ahol leirnák a mûveletet lépésrõl lépésre, esetleg képekkel és robbantott ábrákkal is illusztrálnák.
Az u-turn mozgástartományát mindegy, hogy milyen értéken használom ? Nincs megszabva, hogy pl csak 85, 110, 130-as értéken használhatóm?
Pity

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
:D nem fog menni, mert ilyen préselt a dolog, semmi menetes dolog + nagynyomású nitrogénnel töltött. csak nehogy az arcodon kössön ki a töltet.

hasonlóan nézhet ki benne a cucc, mint ez:

http://neuzer.webaru...igimgheight=480

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
no, lesz idõ, belenézek, mizu
anno asszem judyban voltak ilyen patronos csilli rendszerek
semmi gebasz, barkácsolunk ;-) bonthatóra

ja

akit dart 3 érdekel /2009/
most olvasgattam a kerékpár outlet hirlevelét van nekik 23 ruppóért
annyit megér, szvsz

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

tamaska
raidon rld-ben a csillapítás egysége szted bontható vmilyen módon?
Robbantott ábrán nem látszik semmi konkrét, szétkapni a sajátot még nem volt idõm
kiváncsi vok , lehetne e benne olajat cserélni/dugattyút gyûrûzni, vagy ha kiütöm, kakukk

patronos zárt rendszer. bonthatalan. ha vmi elszáll akkor kakukk. figyelni h lock-ja buta. az én XCR-emének legalábbis az. odacsaptam aztán kakukkolt is. eleinte accsinálta h lockolt akkor is ha nem húztam a kart, szal pl lementem egy padkáról és õ nem mozgott hanem lockolt. aztán meguntam lockoltam bucka jött, odavágtam. azóta nem lockol, 2-3cm rendesen mozog illetve lassú mozgásnál többet is. hirtelen mozgásnál meg erõsen csillapít befelé. persze ezt is úgy h a lock-kar nincs behúzva. azt nem is mondom h alapból lógott a persely a külsõ szárban.(létezik videó hogyan kell perselyt cserélni. ilyen kis pecek beakad és azt csak töréssel lehetne kiszedni elméletileg. én benyúltam ujjal elfordítottam a perselyt h kimásszon a vájatból a pecek és kihúztam a perselyt...) patron ára ilyen 13-15 ezer körül mozog

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Köc, hívtam õket is... Érdemes néha, mert forog az áru. De ne OFF-oljunk mer' dádá lesz. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

csajbokimre

csajbokimre

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Használd egészséggel.

Köszi.
Nehéz lesz színben egyezõ lökhárítót venni a cliodra.De nem lehetetlen.Dunakeszin van egy kisebb bontó ahogy Fótról átjössz.M3 mellett pest határában és Budakalászon elég komoly bontó van.De sehol sem tudtak nekem metálfekete jobb elsõ sárvédõt adni clio2-höz...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
van esély emberi áron beszerezni
200mm mozgó boxxerba csillapításhoz alkatrészt
illetev hscv 888 csillapítást?

köszi a tippeket!!
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Használd egészséggel.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

csajbokimre

csajbokimre

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

A 302-s Tora rugós, és levegõ ráfújási opció sincs benne, ahogy általában egyik RS telón sem.

Visszamondtam a megrendelést a csomagküldõtõl és megvettem boltban a Torát .Túl sokat kellett volna rá várni.302 kormányról vezérelhetõ 47900ft(Speedway).Beüzemeltem,tökéletes.

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

hát
most nézem a 2010-es darabot
nagyon nem vitték túlzásba az átdolgozást, így elsõ blikkre...nekem a hid változatlannak tûnik.. de lehet, rosszul emléxem

meg kell, hogy kövessem savanyu kolegát, reggel a nagy sietségben sikerült lefejelni a nej bringáját a garázsban,rögtön a csillagok után megnéztem a villát, egy judy j3 a dart leánykori néven. Na ehhez képest tényleg más.
De ugy rémlik a belük egyforma. Szórok hamut tarkóra.

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Neten találtam egy manitou skareb elite villát. pont jó lenne nekem és eladó. csak nem mûködik benne a lock out nem írják, hogy miért.gondoltam valami potom összegért megvenném és talán egy szervízben megcsinálnák. még talán így is jól járnék vele.