Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2009. október 31. - 20:32
Sikerült vennem egy '09 Manitou R7 super absolute 80mm telót.
Gondolom az normális hogy azért tapadós ,meg nehezebb a megindulása mert még nincs összekopva? Erõsítsetek meg ha így van
A másik az lenne ,hogy csak 7,1 cm-ert tudok kisajtolni :confused: még teljesen leengedett légkamra mellett is :confused:. Mi lehet a gond, lehet hogy túl sok olaj van benne?
Gi-Gi
Írta 2009. október 31. - 20:04
Ez a teló nagyon olcsó ennyiért. Ez szerintem tény.
Valaki ismeri esetleg a hirdetõt? 100% pozitív vélemény van róla. Megéri ennyiért megvenni? Megnézni szerintem nem tudom.
Köszi elõre a válaszokat.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. október 31. - 10:52
Írta 2009. október 31. - 02:39
A testbike-on a cherokee 7.1 a kép alapján pont olyan mint az enyém, úgyh valszeg nekem is 7.1 van.
Suntour 1" menetesbõl 210 és 180mm nyakhossz van, nekem melyik jó ?
Írta 2009. október 30. - 13:28
mikor a bácsi kiveszi, s mutatja, olyan mintha a csilli végén egy hatlapfejû móka lenne...
lesszmá idõm, szétkapom
bár ez a video nem nagy kunszt
Írta 2009. október 30. - 13:10
Írta 2009. október 30. - 12:59
http://www.srsuntour...&postingID=108#
http://www.srsuntour...&postingID=108#
habár ezen a videón mintha bonthatónak tûnne az a patron.
Írta 2009. október 30. - 09:54
Írta 2009. október 29. - 08:16
Sziasztok !
Vettem egy RS recon 351 u-turn telót. Mennyire bonyolult beszerelni a régi helyére? Nekiálljak vagy inkább vigyem el 1 szakihoz ?
Elvileg csak a nyakcsõ hosszát kéne méretre vágnom, de azt meg a régi alapján könnyen megoldanám. Tudnátok valami oldalt ahol leirnák a mûveletet lépésrõl lépésre, esetleg képekkel és robbantott ábrákkal is illusztrálnák.
Az u-turn mozgástartományát mindegy, hogy milyen értéken használom ? Nincs megszabva, hogy pl csak 85, 110, 130-as értéken használhatóm?
Pity
Én tegnap vágtam méretre a Torát simán flexel.Kicsit reszelõvel igazítottam rajta.Talán elég körülményes voltam,többször lemértem összerakva,bejelöltem filctollal,megmértem tolómérõvel majd satuba fogtam a nyakra munkáskesztyût tekertem elõtte,vízmértékkel beállítottam és egyenesen elvágtam,reszelõvel finomítottam rajta.1 órát simán elvett,kerékpárszerelõnek5 perc... Most csináltam méretre vágást elõször és jól sikerült.
Jut eszembe még át kell raknod a régi villanyak aljáról a kormánycsapágy alsó csészéjét az újra(ha nincs rajta) és még óvatosan (méretre vágás után) be kell ütnöd az új diót(amivel a csapágy feszességét állítod) a villanyakba.
Írta 2009. október 29. - 07:35
Vettem egy RS recon 351 u-turn telót. Mennyire bonyolult beszerelni a régi helyére? Nekiálljak vagy inkább vigyem el 1 szakihoz ?
Elvileg csak a nyakcsõ hosszát kéne méretre vágnom, de azt meg a régi alapján könnyen megoldanám. Tudnátok valami oldalt ahol leirnák a mûveletet lépésrõl lépésre, esetleg képekkel és robbantott ábrákkal is illusztrálnák.
Az u-turn mozgástartományát mindegy, hogy milyen értéken használom ? Nincs megszabva, hogy pl csak 85, 110, 130-as értéken használhatóm?
Pity
Írta 2009. október 28. - 23:11
hasonlóan nézhet ki benne a cucc, mint ez:
http://neuzer.webaru...igimgheight=480
Írta 2009. október 28. - 22:30
anno asszem judyban voltak ilyen patronos csilli rendszerek
semmi gebasz, barkácsolunk ;-) bonthatóra
ja
akit dart 3 érdekel /2009/
most olvasgattam a kerékpár outlet hirlevelét van nekik 23 ruppóért
annyit megér, szvsz
Írta 2009. október 28. - 22:25
tamaska
raidon rld-ben a csillapítás egysége szted bontható vmilyen módon?
Robbantott ábrán nem látszik semmi konkrét, szétkapni a sajátot még nem volt idõm
kiváncsi vok , lehetne e benne olajat cserélni/dugattyút gyûrûzni, vagy ha kiütöm, kakukk
patronos zárt rendszer. bonthatalan. ha vmi elszáll akkor kakukk. figyelni h lock-ja buta. az én XCR-emének legalábbis az. odacsaptam aztán kakukkolt is. eleinte accsinálta h lockolt akkor is ha nem húztam a kart, szal pl lementem egy padkáról és õ nem mozgott hanem lockolt. aztán meguntam lockoltam bucka jött, odavágtam. azóta nem lockol, 2-3cm rendesen mozog illetve lassú mozgásnál többet is. hirtelen mozgásnál meg erõsen csillapít befelé. persze ezt is úgy h a lock-kar nincs behúzva. azt nem is mondom h alapból lógott a persely a külsõ szárban.(létezik videó hogyan kell perselyt cserélni. ilyen kis pecek beakad és azt csak töréssel lehetne kiszedni elméletileg. én benyúltam ujjal elfordítottam a perselyt h kimásszon a vájatból a pecek és kihúztam a perselyt...) patron ára ilyen 13-15 ezer körül mozog
Írta 2009. október 28. - 20:11
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2009. október 28. - 20:07
Használd egészséggel.
Köszi.
Nehéz lesz színben egyezõ lökhárítót venni a cliodra.De nem lehetetlen.Dunakeszin van egy kisebb bontó ahogy Fótról átjössz.M3 mellett pest határában és Budakalászon elég komoly bontó van.De sehol sem tudtak nekem metálfekete jobb elsõ sárvédõt adni clio2-höz...
Írta 2009. október 28. - 20:07
200mm mozgó boxxerba csillapításhoz alkatrészt
illetev hscv 888 csillapítást?
köszi a tippeket!!
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2009. október 28. - 19:56
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2009. október 28. - 19:30
A 302-s Tora rugós, és levegõ ráfújási opció sincs benne, ahogy általában egyik RS telón sem.
Visszamondtam a megrendelést a csomagküldõtõl és megvettem boltban a Torát .Túl sokat kellett volna rá várni.302 kormányról vezérelhetõ 47900ft(Speedway).Beüzemeltem,tökéletes.
Írta 2009. október 28. - 19:10
hát
most nézem a 2010-es darabot
nagyon nem vitték túlzásba az átdolgozást, így elsõ blikkre...nekem a hid változatlannak tûnik.. de lehet, rosszul emléxem
meg kell, hogy kövessem savanyu kolegát, reggel a nagy sietségben sikerült lefejelni a nej bringáját a garázsban,rögtön a csillagok után megnéztem a villát, egy judy j3 a dart leánykori néven. Na ehhez képest tényleg más.
De ugy rémlik a belük egyforma. Szórok hamut tarkóra.