Sziasztok !
Vettem egy RS recon 351 u-turn telót. Mennyire bonyolult beszerelni a régi helyére? Nekiálljak vagy inkább vigyem el 1 szakihoz ?
Elvileg csak a nyakcsõ hosszát kéne méretre vágnom, de azt meg a régi alapján könnyen megoldanám. Tudnátok valami oldalt ahol leirnák a mûveletet lépésrõl lépésre, esetleg képekkel és robbantott ábrákkal is illusztrálnák.
Az u-turn mozgástartományát mindegy, hogy milyen értéken használom ? Nincs megszabva, hogy pl csak 85, 110, 130-as értéken használhatóm?
Pity
Én tegnap vágtam méretre a Torát simán flexel.Kicsit reszelõvel igazítottam rajta.Talán elég körülményes voltam,többször lemértem összerakva,bejelöltem filctollal,megmértem tolómérõvel majd satuba fogtam a nyakra munkáskesztyût tekertem elõtte,vízmértékkel beállítottam és egyenesen elvágtam,reszelõvel finomítottam rajta.1 órát simán elvett,kerékpárszerelõnek5 perc... Most csináltam méretre vágást elõször és jól sikerült.
Jut eszembe még át kell raknod a régi villanyak aljáról a kormánycsapágy alsó csészéjét az újra(ha nincs rajta) és még óvatosan (méretre vágás után) be kell ütnöd az új diót(amivel a csapágy feszességét állítod) a villanyakba.