Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Ha van egy kis lónyál a becsúszón, az senkit nem bánt. Ellenben, ha a sár menet közben rászárad a becsúszóra, azzal küzdeni fog a szimmering. Mivel az olaj nem párolog olyan gyorsan, mint a víz, ezért nem tud rászáradni az anyaföld kis része. Ergo könnyebb tisztítani, mind a szimmeringnek bringázás közben, mind neked bringázás után.
(Szervizes lennék, én sem javasolnám. Inkább hozzátok gyakrabban karbantartásra.)
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok. Manitou Slate Super TPC 100,2007-es évjáratú telóhoz nem tud valaki robbantott rajzot. Szeretnék egy karbantartást csinálni a telón.

nem hiszem, hogy létezik ilyen
ha viszont igen, akkor az answer-manitou weblapján esetleg.
ha nem értesz hozzá, talán jobb lenne, ha elsõre szerelõre biznád. sok pénzt, idõt és bosszúságot takarithatsz meg még akkor is, ha most ugy érzed te ezt simán meg tudod csinálni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Van aki azt mondja semmit se szabad rákenni. Van aki azt (SR pl.) hogy TEFLON-tartalmú olajjal (TF2 pl.) ajánlatos kenegetni.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Ajánlom a TF2-t. Jó láncra is, meg telóra is.

én is épp azon filóztam, hogy veszek 1-2 deci telóolajat és néha azzal kenem meg a becsúszót...hogy könnyebben meginduljon...
De ezek szerint mehet rá a TF2 is bátran?

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

ertem, koszonom, veszek inkabb akkor vmi sprayt kifejezetten telora

Ajánlom a TF2-t. Jó láncra is, meg telóra is.
Durung forever!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nem tudja valaki a Pike csillapitas oldalon levo nyomorudjanak aljan talalhato tomito gyuruk meretet? a service guide 4. oldal aljan levo 11.a es 11.b abran jobban ertheto talan, h mire gondolok.

Elvileg azonosak ezzel (pár hete linkelte ide valaki)

[ATTACH]694[/ATTACH]

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Olvasd el, mi van a flakonon. Ne azt a részt, hogy mindenre jó, hanem az apróbetûs összetételes rovatot. 63%-os petróleum tartalom. Láncot, bowdent takarítani jó, csak arra meg drága. Szimering nem nagyon rajong érte.

ertem, koszonom, veszek inkabb akkor vmi sprayt kifejezetten telora

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

üdv

WD40-et fujkalni teleszkop becsuszojara jo? Nem jo? Árthat? (RST kozepszintu trekking telo)

Olvasd el, mi van a flakonon. Ne azt a részt, hogy mindenre jó, hanem az apróbetûs összetételes rovatot. 63%-os petróleum tartalom. Láncot, bowdent takarítani jó, csak arra meg drága. Szimering nem nagyon rajong érte.
Durung forever!

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
nem tudja valaki a Pike csillapitas oldalon levo nyomorudjanak aljan talalhato tomito gyuruk meretet? a service guide 4. oldal aljan levo 11.a es 11.b abran jobban ertheto talan, h mire gondolok.

----

FÁJVÓ

----

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
üdv

WD40-et fujkalni teleszkop becsuszojara jo? Nem jo? Árthat? (RST kozepszintu trekking telo)

Domonyiferenc

Domonyiferenc

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok. Manitou Slate Super TPC 100,2007-es évjáratú telóhoz nem tud valaki robbantott rajzot. Szeretnék egy karbantartást csinálni a telón.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor nekem szerencsém volt-van a gyári szimeringekkel, két évet elmentek nulla, értsd szó szerint, nulla karbantartással versenyszerû felhasználás mellett és csak utána kezdte el engedni az olajat.

Igen, szerencséd van.

A sebesség mindent megold.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Rendeltem ENDURO FORK SEALS szimeringet fox telóhoz. /Vanilla R/
Ezek sokkal jobbak a gyárinál nem? Leginkább az olajfolyás miatt
érdekel ami ugyebár fox "betegség" a gyári szimeringjeinél.

Akkor nekem szerencsém volt-van a gyári szimeringekkel, két évet elmentek nulla, értsd szó szerint, nulla karbantartással versenyszerû felhasználás mellett és csak utána kezdte el engedni az olajat.

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Rendeltem ENDURO FORK SEALS szimeringet fox telóhoz. /Vanilla R/
Ezek sokkal jobbak a gyárinál nem? Leginkább az olajfolyás miatt
érdekel ami ugyebár fox "betegség" a gyári szimeringjeinél.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szisztok!

trek 8500 ('09, 19,5") vázhoz, 90kg-hoz jó választás egy 2008-as RS Reba Team 90E ft ért hobby XC felhasználásra? Vagy van jobb alternatíva 100Eft-ig?

Miben különbözik a 2008-as a 09/10-es verziókhoz képest? Én a speckók alapján semmi difit nem látok (ami persze nem azt jelenti hogy nincs!:))

Köszi!

érezhetõen kb semmiben

tavalytól új lábak, PM-es fékfelfogatás, ilesmik

és teljesen jó választás.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Teljesen jó, van egy 100-as fox is az apróban szerintem az is megérné bõven
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás
Szisztok!

trek 8500 ('09, 19,5") vázhoz, 90kg-hoz jó választás egy 2008-as RS Reba Team 90E ft ért hobby XC felhasználásra? Vagy van jobb alternatíva 100Eft-ig?

Miben különbözik a 2008-as a 09/10-es verziókhoz képest? Én a speckók alapján semmi difit nem látok (ami persze nem azt jelenti hogy nincs!:))

Köszi!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

nem volt duplaajkas szimmering csak egy ajkas. jó lesz az nekem?

Jó lesz az is persze.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

1 különbség van
a dt mozog, a pace meg nem ;)

hát.. amúgyis csak egy kósza gondolatként ötlött fel a foxi cseréje, de a véleményed alapján(is) megmarad a vanilla.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nem volt duplaajkas szimmering csak egy ajkas. jó lesz az nekem?