Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
nekem korábban nem ajánlották a 30-as becsúszós, normál tengelyes marzókat. szóval a régi drop offot kiejteném (gondolom ugrálni sem jobb vele, mint tekerni).

Izomtéridõninja-geológus!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ez a stresszpontos dolog igen nagy marhaság :)....de akkor vegye a régebbi Z1-et

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Egyetlenegy szóval nem mondtam, hogy új marzót szeretnék. Suntourt olcsón is tudok szerezni, meg marzó matricát is, de nekem nem az kell...
Egy 3+ éves marzóval nem lenne bajom, de említettem a dilemmáimat, és emiatt kértem tanácsot.

..

új alatt a 2007-nél újabbat értettem..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
hiába, ha úgyse venne RS-t.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Apr

Apr

Apr

Remélem így jó....itt van pár darab, talán az Argyle lenne a legjobb választás

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
nekem van egy marzo z1 fr, 2002-es.
én ajánlanám ha tudnám, hogy bírja az ugrálást...

vagy rst. ha eltörik veszel másikat.(:

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

hát mondjuk ha új marzót veszel , akkor is suntour belsõt veszel vele, csak még a kinai "körités" is szarabb hozzá mint egy axonnál...:)

Egyetlenegy szóval nem mondtam, hogy új marzót szeretnék. Suntourt olcsón is tudok szerezni, meg marzó matricát is, de nekem nem az kell...
Egy 3+ éves marzóval nem lenne bajom, de említettem a dilemmáimat, és emiatt kértem tanácsot.

Apr
szerintem ez....nem baj az h 3-4 kilo....egy darabig elél alattad....bár én lehet összegurigáznék egy Argyle-re
pl erre: http://bikemag.hu/ed...t&postid=968749

Ezek a linkek hova mutatnak? Nekem sehova.
Plusz ennyi keret lesz nem több, no meg rog sogsz nem érdekel de ezt is említettem..

Ride everywhere.

.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Sziasztok! Lécci segítsetek!
Marzocchi Z1-hez honnan tudok szerezni fékcsapot, a Vfék felfogatásához?

Rider_03

Rider_03

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Jelenleg van egy 06'-os marzocchi drop off triple telóm. Információim szerint (amik megjegyzem hiányosak a gyér marzo honlap végett pl: nincs robbantott ábra) a junior t-nek a paraméterei telóút(gondolom tolórúd hossza is), becsúszóátmérõ, stb.. megegyeznek. Így arra szántam el magam h valahogy visszautat varázsoljak (kívülrõl állíthatót) a szeretett kis triple-be. Ha valakinek van tapasztalata, akár robbantott rajz, vagy a belsõ felépítés közti különbség azt szívesen várnám! Bár hála istennek sok 32mm-es marzó van amiben van visszaút, így még azt se tartom elképzelhetetlennek hogy egy dj-bõl vagy z1bõl kerüljön bele...
A másik pedig az alkatrészellátás... Van valakinek tippje hogy ki az emberem? Malinál futottam egy kört de, nem vagyok elõrébb...

Válaszotokat illetve segítségeteket elõre is köszönöm!

üdv: Rider_03

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Há' nemtom a helyesírás ellenõrzõ nem húzta alá... ;)

Egyébként megfelelelne egy cc teló is ugrálásra, mint ahogy használtam is olyat annó, de az axon nem tetszik. No meg régi marzó után nem lépnék vissza..
Valamikor volt egy nem kimondott fogadalomszerûségem: a jelenlegi alkatrészeknél lehetõleg nem cserélek alacsonyabb kategóriára..
Ja igen, realy street nem dirt, ezért könnyítenék..

hát mondjuk ha új marzót veszel , akkor is suntour belsõt veszel vele, csak még a kinai "körités" is szarabb hozzá mint egy axonnál...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

mérd meg a menet teteétõl mennyire van a compresszió szelep abból vonj le 15mm, oda állitsd!
nagyobb súlyhoz több olaj nagyobb progresszivitást okoz

hajrá

köszi:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Apr

szerintem ez....nem baj az h 3-4 kilo....egy darabig elél alattad....bár én lehet összegurigáznék egy Argyle-re

pl erre: http://bikemag.hu/ed...t&postid=968749

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Há' nemtom a helyesírás ellenõrzõ nem húzta alá... ;)

Egyébként megfelelelne egy cc teló is ugrálásra, mint ahogy használtam is olyat annó, de az axon nem tetszik. No meg régi marzó után nem lépnék vissza..
Valamikor volt egy nem kimondott fogadalomszerûségem: a jelenlegi alkatrészeknél lehetõleg nem cserélek alacsonyabb kategóriára..
Ja igen, realy street nem dirt, ezért könnyítenék..

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van aki 4x-ozik az Azonnal, de azert az nem dirtjump kategoria

es tudom hogy nem kene, de HAGYJUK

nagyon bantja a szemem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Az apróban huszonharminc körül mozognak. Erre gondoltam. De pl tora nem játszik, a külsõ szár tele van stresszpontokkal, szanaszét reped, manitout hadjuk, suntour axon meg nem ugrálós cucc. Más alternatívát nem láttam.

axon-t a gyár videói alapján használják ugrálásra, csak a video végén megjegyzik, hogy otthon ne próbáld ki, mert ezek a fiúk profik, és tudják mit csinálnak :D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
én láttam korábban 6 centit mozgó, átütõtengelyes marzocchi dirtjumpert.
azzal tessék ugrálni.:)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Az apróban huszonharminc körül mozognak. Erre gondoltam. De pl tora nem játszik, a külsõ szár tele van stresszpontokkal, szanaszét reped, manitout hadjuk, suntour axon meg nem ugrálós cucc. Más alternatívát nem láttam.

Ride everywhere.

.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mennyi az a hasonlo ar?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Eljött megint az idõ mint pár éve, lassan meghal a villám..
Kérdés: szerezzek be egy dirt jumpert amit valahogy kikönnyítek, (4 kilóból csak van felesleges anyag) vagy egy drop off-ot amit leültetek 100-ra?
Esetleg más alternatíva ami hasonló szellemben (/árban) elfogadható lenne?
Tunning mindenképp lesz, úgyhogy lehet félhalott cucc is.

Ride everywhere.

.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mérd meg a menet teteétõl mennyire van a compresszió szelep abból vonj le 15mm, oda állitsd!
nagyobb súlyhoz több olaj nagyobb progresszivitást okoz

hajrá

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/