Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 04:34
Posted 2010. April 19. - 21:50
140 az is. a mekkmesterkedés elõtt így használtam
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Posted 2010. April 19. - 21:49
negativ kamrába mennyi levegõt nyomtál?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. April 19. - 21:24
Salának hála sikerült összeraknom Rebát, viszont nem stimmel valami... 140 PSI-n merevvillaként viselkedik szerencsétlen, egy centit nem tudok kihozni belõle. Ha leengedem a nyomást pl 50 PSI-re, akkor meg a visszaút végén koppan egy nagyot, mintha nem lenne semmi csillapítás.
Mitõl lehet ez, elcsesztem valamit az összerakásnál, vagy csak egy tömítés halt meg?
Mitõl lehet ez, elcsesztem valamit az összerakásnál, vagy csak egy tömítés halt meg?
Posted 2010. April 19. - 20:14
Sziasztok
Nézegetek egy bringát amiben egy 2009-es Marzocchi 33TST2-es villa van.
Annyit tudtam meg róla, hogy kb. a RockShox Torával egy kategória.
Valaki tud még erról a telóról valamit?
Pl a TST2 az mit jelent? vagy valami személyes tapasztalat a villáról?
Köszi: Boti
Nézegetek egy bringát amiben egy 2009-es Marzocchi 33TST2-es villa van.
Annyit tudtam meg róla, hogy kb. a RockShox Torával egy kategória.
Valaki tud még erról a telóról valamit?
Pl a TST2 az mit jelent? vagy valami személyes tapasztalat a villáról?
Köszi: Boti
Posted 2010. April 19. - 12:37
Posted 2010. April 18. - 21:12
vissza kellene vinni a szervizbe. ha meg lett csinalva, es a penzt elkertek erte, akkor nem kellene hogy ujra elojojjon a problema. felteve hogy mindent jol csinaltak
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 18. - 20:59
Van egy kis problémám. Pécsi vagyok és Mecseken szoktunk bringázni.És van egy Marzocchi Z1 sport 2007-es villám. Az a baj h 1 lightos menet után nincs csillapítás.Elvittem szervízbe és utána is ezt csinálta.Mit lehet tenni?
Kérem valaki segítsen mert nagyon idegesít!
msn: Letu11@hotmail.com
mail: peter.szemelrock@gmail.com
Elõre is köszönöm!
Kérem valaki segítsen mert nagyon idegesít!
msn: Letu11@hotmail.com
mail: peter.szemelrock@gmail.com
Elõre is köszönöm!
Posted 2010. April 18. - 12:08
Gyönyörûséges.Grat hozzá és várjuk a további képeket!
Még annyit hagy kérdezzek már, hogy pumpa járt hozzá?
(Nem akarok kötözködni, de magyarul ilyet nem mondunk, a szó végén d van...bocs, de mostanában a TV-bõl is ez folyik és k.rvára bántja a fülemet, most meg a szememet is...)
Posted 2010. April 17. - 20:13
nem volt hozza pumpa, pedig gyari dobozaban jott. mondjuk nekem van itthon 2, szal tulzottan nem hianyzik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 17. - 20:10
Gyönyörûséges.Grat hozzá és várjuk a további képeket!
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2010. April 17. - 17:35
Posted 2010. April 17. - 17:32
dehat ugyanugy nez ki mint a gyari kepeken sajat meres 1791gramm vagatlan nyakkal
komplett geprol most nem csinalok, majd ha le lesz szepen takaritva, meg fent lesznek az uj fekkarok akkor BOTY-re keszul par. jol nez ki es vegre nincsen semmi feher a bringan
komplett geprol most nem csinalok, majd ha le lesz szepen takaritva, meg fent lesznek az uj fekkarok akkor BOTY-re keszul par. jol nez ki es vegre nincsen semmi feher a bringan
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 17. - 16:41
Posted 2010. April 17. - 16:01
az mar biztos hogy soha ilyen szepen mozgo villam nem volt meg. merevseggel sincsen gond
Mutatni! Gyerünk-gyerünk!!!
Posted 2010. April 17. - 15:29
az mar biztos hogy soha ilyen szepen mozgo villam nem volt meg. merevseggel sincsen gond
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 17. - 10:19
ma mar biztosan nem lesz kesz a bringa, de holnap delutan igen, delutan viszem is kiprobazni. majd akkor kiderul mennyire kolbasz
neked is QR15-os van?
Igen, de az a fura hogy csak látványra kolbász érzésre nem.(vagy csak én nem érzem:)
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Posted 2010. April 16. - 21:59
köszi, meglett közben... elõre fosok hogy mennyit kell várni rá.
Posted 2010. April 16. - 21:45
RS Spare Parts katalógus, robbantott ábra alapján alkatrész meghatározás, gyári cikkszám alapján keresés (pld. Google), szimpatikus üzlet kiválasztása.
Ha nincs meg a fenti katalógus, privátban küldj egy email címet, és file továbbító oldal segítségével elküldöm, mert a gyári honlapon jelenleg nem érhetõ el!
Ha nincs meg a fenti katalógus, privátban küldj egy email címet, és file továbbító oldal segítségével elküldöm, mert a gyári honlapon jelenleg nem érhetõ el!
Posted 2010. April 16. - 21:34
Végeztem a reba szervízzel, sajnos történt egy kis malõr... a pozitív légkamra kis csavarja (amin a szelep is van) eltört. Hol tudok ilyet szerezni? Nemtom hogy anyaghiba volt e vagy túlhúztam, de a tömítés még össze se ment rendesen és már törött is a cucc
Posted 2010. April 16. - 20:18
ma mar biztosan nem lesz kesz a bringa, de holnap delutan igen, delutan viszem is kiprobazni. majd akkor kiderul mennyire kolbasz
neked is QR15-os van?
neked is QR15-os van?
RAUH-Welt
B E G R I F F