adnak.
hol ?
adnak.
Teleszkópokhoz(Fox) adnak "rózsát"?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Teleszkópokhoz(Fox) adnak "rózsát"?
javítás után kattogott?
Pénteken érdekes dolgot tapasztaltam....
Kopogás miatt szervízben volt az Absolute-os minute...kopogott picit az út elején, meg hangosabban ha be volt tekerve az Absolute....kapott új csillapító egységet...hétfõn kiderül...állítólag már nem kopog
Voltam bent itt az egyik boltban, és egy meridában lévõ szintén absolute-os R7-nél dettó ugyanezt tapasztaltam
ezek szerint valami szériahiba-szerû dologgal állunk szemben
A "MAINTENANCE" video manual-t is megnézted? Csak mert azton egy ázsiai fiatalember ízekre szed egy telót, közben vörös feliratok jelennek meg, kommentárként hogy mi történik.
Ha ez sem ad választ, mert mondjuk tök más telód van, akkor a helyedben írnék nekik.
A "MAINTENANCE" video manual-t is megnézted? Csak mert azton egy ázsiai fiatalember ízekre szed egy telót, közben vörös feliratok jelennek meg, kommentárként hogy mi történik.Ennyit én is tudok! csak qrvára nem lettem okosabb tõle! a kérdéseimre egyik sem ad választ,az meg,hogy belinkeled ide a google-t enyhén szólva is ....... azért köszi
A seeger-gyûrû kiszabadult a levegõs lábból...gondolom sz@rul raktam behát, látni kellene....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->