Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

adnak.

hol ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Teleszkópokhoz(Fox) adnak "rózsát"?

adnak.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
De vicces volt...
"Ride today, heal tomorrow"

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

A Fox-hoz helybõl orchideát adnak..Manapság már csak az olcsóbb villákhoz adnak rózsát (Rock Shox és társai), ha még olcsóbbat vesz az ember(olcsóbb RST pl) akkor már csak szegfût vagyborvirágot kap hozzá....

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

egyikhez sem adnak (a karbonnyakas rs-okat kivéve, de az más megoldás)

a rózsa (körmösanya asszem hivatalosan) a csapágy tartozéka, vagy tudsz venni pár száz ftért ha benne marad az elözõ telóban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
"Ride today, heal tomorrow"

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

javítás után kattogott?

Nem tudom, nem várta meg, hogy vissza jöjjön, rögtön beszámoltatta egy Foxba.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
javítás után kattogott?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Pénteken érdekes dolgot tapasztaltam....

Kopogás miatt szervízben volt az Absolute-os minute...kopogott picit az út elején, meg hangosabban ha be volt tekerve az Absolute....kapott új csillapító egységet...hétfõn kiderül...állítólag már nem kopog
Voltam bent itt az egyik boltban, és egy meridában lévõ szintén absolute-os R7-nél dettó ugyanezt tapasztaltam

ezek szerint valami szériahiba-szerû dologgal állunk szemben

Lehet, mert ismerõsöm is most vett egy új bicajt és az is helybõl kattogott, R7 Absolut. Ment garis javításra, de a bicajba vissza már nem, cseréltette Foxra.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Pénteken érdekes dolgot tapasztaltam....

Kopogás miatt szervízben volt az Absolute-os minute...kopogott picit az út elején, meg hangosabban ha be volt tekerve az Absolute....kapott új csillapító egységet...hétfõn kiderül...állítólag már nem kopog
Voltam bent itt az egyik boltban, és egy meridában lévõ szintén absolute-os R7-nél dettó ugyanezt tapasztaltam

ezek szerint valami szériahiba-szerû dologgal állunk szemben

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

A "MAINTENANCE" video manual-t is megnézted? Csak mert azton egy ázsiai fiatalember ízekre szed egy telót, közben vörös feliratok jelennek meg, kommentárként hogy mi történik.

Ha ez sem ad választ, mert mondjuk tök más telód van, akkor a helyedben írnék nekik.

Hát ez sem,mivel egyik sem az!
Van a képen egy hasonló,csak az enyémen nincs lockout, ráadásul a kérdésemre egyikben sincs megoldás. Na mindegy úgy látszik tudok olyat kérdezni amire még itt sem tudják a választ. :)

De leírom a kérdést még egyszer ha gondolod...

....Hali! Valaki ért esetleg az RST storm super160 telóhoz? Szretnék benne olajat cserélni (még a gyári van benne),ráadásul fingom nincs,hogy mit kezdjek a lábakon lévõ zsírzógombokkal. Azt is hallottam,hogy az nem is zsírzó hanem olajozó kütyü. Most akkor mi is az? Vagy ki lehet azt váltani valamivel?Ez alatt azt értem,hogy muszáj azt ott zsírozni/olajozni? Más telónál,hogy oldják meg ezt a kenés dolgot? vagyis azt tudom,hogy oldják meg,csak az a kérdés,hogy ezen lehet-e.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Ennyit én is tudok! csak qrvára nem lettem okosabb tõle! a kérdéseimre egyik sem ad választ,az meg,hogy belinkeled ide a google-t enyhén szólva is ....... azért köszi

A "MAINTENANCE" video manual-t is megnézted? Csak mert azton egy ázsiai fiatalember ízekre szed egy telót, közben vörös feliratok jelennek meg, kommentárként hogy mi történik.

Ha ez sem ad választ, mert mondjuk tök más telód van, akkor a helyedben írnék nekik.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás

RST video manualoknál találsz infót.
Egyébként link

Ennyit én is tudok! csak qrvára nem lettem okosabb tõle! a kérdéseimre egyik sem ad választ,az meg,hogy belinkeled ide a google-t enyhén szólva is ....... azért köszi
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
RST video manualoknál találsz infót.
Egyébként link

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
Hali! Valaki ért esetleg az RST storm super160 telóhoz? Szretnék benne olajat cserélni (még a gyári van benne),ráadásul fingom nincs,hogy mit kezdjek a lábakon lévõ zsírzógombokkal. Azt is hallottam,hogy az nem is zsírzó hanem olajozó kütyü. Most akkor mi is az? Vagy ki lehet azt váltani valamivel?Ez alatt azt értem,hogy muszáj azt ott zsírozni/olajozni? Más telónál,hogy oldják meg ezt a kenés dolgot? vagyis azt tudom,hogy oldják meg,csak az a kérdés,hogy ezen lehet-e.
Remélem nagyjából érthetõ?
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

hát, látni kellene....

A seeger-gyûrû kiszabadult a levegõs lábból...gondolom sz@rul raktam be :o
Összeraktam, fasza.

A fox szelepben nem vagyok biztos, az anya alatti váll kiképzése más mint a RS-é, ezért a tömítés nem annyira passzentos. Lehet majd gányolok még valamit vele.
A szelep hosszabb is mint a RS, ezért túllóg a kupakon alul pár mm-t. Ha lekoppan a villa, akkor a dugattyú a kupakig jön fel? Mert akkor le kell vágni a szelepbõl.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
nekifutok mégegyszer, aztán ha nem jön össze akkor marad a szaki ;)
de ez személyes ügy, utálom ha valami kifog rajtam :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hát, látni kellene....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Megvolt, úgy mozog. 100-100 psi-n még tudom mozgatni, de sag már nincs ha ráülök.
Visszaút csillapítás sztem nuku, elég nagyot koppan a visszaút végén.
Ha a rebound tekerõvel játszok lennt, akkor csak max teknõsbékán van hatás, akkor viszont ilyesztõen nyöszörög, és kb fél mp mire visszajön félútról. Ha maxról visszatekerem egy negyed fordulatot, akkor megint full erõbõl üt vissza.

Lehet hogy megszállta az ördög???

Asszem szétszedem valamelyik nap újra, hátha kiderül valami.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ilyen hibával még nem találkoztam megmondom öszintén...

erszd le teljesen mindkét kamrát(alul-felül) , nyomogasd meg ugyis, nézd meg kimozogja-e az utját végig (vállalja -2mm)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/