Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ennyi olaj normálisnak mondható 1 óra bringázás után?

Imageshack - dsc00014fy.jpg
Imageshack - dsc00013nu.jpg

A reba csont száraz volt mindig....kicsit fura nekem

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

az...

kösszi

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
az...

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Gondolom ez a Merida telópumpa autószelepes. Ha tévedek akkor javítsatok ki. Nem igazán vagyok tisztában vele így képrõk.

Merida tel

Elõre is köszi.

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
De mivel a stucniba is pont ugyan annyira fáj beverni, így már csak esztétikai szempontjai vannak, illetve késõbb így könnyebb eladni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
terhelés szempontjából édesmindegy, a túllógó részbe beverheted kicsi kukidat, ha tartasz ettõl szabd le

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Marha93

Marha93

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Heloo mindenkinek!

Vettem egy új telót.. a szervízben azt mondta a hapsi.. hogy nem vágta méretre.. meghagyta, inkább hézagolóval oldotta meg..
Na hát mivel ez a teló ebben a vázba lesz.. nem kell attól félnem hogy rövid lesz egy másik vázba...

Most kb. 1-2 centit lóg túl..
Nem tudom ez befolyásolja-e a mûködését.. de valakitõl azt hallottam nemártana méretre szabni mert így máshol van az erõkar és nem éppen egészséges így?! ez elképzelhetõ?
Bocs a hülye kérdésért csak szeretnék okosodni :)
Na szóval vágjam minél elõbb méretre ugye? :D
Választ elõre is köszi.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

má nem azér de milyen villa is az?

mer ahogy tippelem Recon vagy Revelation esetleg Reba....azt meg kurvára nem tépi le a 185-ös tárcsa :D

Maggi, lehet a hiba bennem van, de hozzászoktam az átütõs villám merevségéhez és ez nem hozta az elvártakat. A bal láb brutálisan lebegett, rezgett, mozgott, rángatózott ha fékeztem, szal megoldottam. ennyi.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

mer ahogy tippelem Recon vagy Revelation esetleg Reba....azt meg kurvára nem tépi le a 185-ös tárcsa :D

hát de ha ezt _tapasztalja_...

Reconomra felszereltem a 185-ös tárcsát, hát elég durván tépkedi a lábát, már-már ilyesztõ...mit tegyek? csavaros 9mm tengely-->ez megoldás lehet?
nem ehhez szoktam, kicsit bef.stam...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Ötletes megoldás :)

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Megoldottam, hogy a villám lábát ne tépje le a 185-ös tárcsa, egy kis agytuninggal:
Picasa Webalbumok - madve - dt 440 tuning

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Akkor majd valaki rendelésébe be kellene társulni, mert Bike-comp-on a 235 ml-es elég tûrhetõ áron van.
"Ride today, heal tomorrow"

balages

balages

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Üdv!

Rst Gila T8 teló van a bringámon. A beállító csavarokat + és - irányba is csontig tekertem, de érdemi változás nem történt. Igazából nem is olvastam sok jót errõl a telóról, de nem kéne neki kicsit "lazábbnak" vagy keményebbnek lenni ha átállítom? Ja, és még egy kérdés, milyen módon kell ezt olajozni/zsírozni?
köszi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Hol tudnék venni Fox Fluid olajat Magyarországon és mennyiért?

heroin árban és a factornál

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Matt93

Matt93

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!
Most szedtem szét takarítani lassan egy éves suntour xcm telómat,viszont mikor összeraktam,kotyogott.Mi lehet az oka?

Köszönöm elõre is a segítséget!

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Hol tudnék venni Fox Fluid olajat Magyarországon és mennyiért?
"Ride today, heal tomorrow"

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

Véletlenül nem nyomod be a leeresztõ gombot? Más nem jut eszembe, ilyet még nem láttam.

Szelep szelep, csak a menet nem teljesen egyforma, az egyiknél nagyobb a furat 0,2mm-vel és az már bõven elég arra hogy eresszen.

Egészen biztosan, sõt... néha amikor nyomom, akkor sem engedi ott a levegõt ahol kéne. :)
(a gombon át engedne olyankor, viszont ahogy benyomom, egyúttal az ujjammal el is zárom a levegõ útját, ha nem figyelek)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mielõtt valaki félreértené: nem a szelepnél ereszt, hanem a pumpaslag tövénél. Ott ahol a slag a pumpához csatlakozik...
(ezt a kompatibilitási dolgot meg nem értem - elvileg autószelep van mindegyiken, nem?)

Véletlenül nem nyomod be a leeresztõ gombot? Más nem jut eszembe, ilyet még nem láttam.

Szelep szelep, csak a menet nem teljesen egyforma, az egyiknél nagyobb a furat 0,2mm-vel és az már bõven elég arra hogy eresszen.

A sebesség mindent megold.

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts
Mielõtt valaki félreértené: nem a szelepnél ereszt, hanem a pumpaslag tövénél. Ott ahol a slag a pumpához csatlakozik...
(ezt a kompatibilitási dolgot meg nem értem - elvileg autószelep van mindegyiken, nem?)