Szevasztok! Ismét kérdésem lenne,és a segítségetekre lenne szükségem. Lenne egy 2-3hónapos Fox32 Vanilla 100 RLC,igen jó áron. Betonon használták csak,hibátlan becsúszókkal,és 1-2 kis karccal a száron. Nem átütõs,és asszem még garis is. 120as volt a gyári útja,de kissebb rugóval lett 100as útra alakítva. Érdemes lenne ezt megvenni szerintetek a 125 kilómhoz? Annyit tudok csak,hogy egy kemény rugó lett beletéve. Mivel "vidéken" van a teló,így nemtudok hirtelen lemenni hogy kipróbáljam,s csak akkor derül ki,ha lemegyek,de attól tartok kicsit hogy nem-e lesz túl puha a nagy súlyomhoz. 80kg a srác aki használta.
Az RLC verzió miben különbözik az RL verziótól? Ha jól tudom az RLC a kormányról vezérelhetõ lock-ot jelenti? Thx a segítséget!
nekem gázosnak tûnik
sztem 120-as vanilla nem volt, 100-as volt majd utána 130 , 1-2 évig utána 140 tavalyig, idén már nincs vanilla32. és vmikor 2007-ben lehetett utoljára 100-as.szóval kicsit barkácsoltnak tûnik a dolog.
RLC nem távos. RL (rebound lockout) szóval csak csilit tudsz állítani + lockolni, az rlc ennyi + kis sebességü komprersszió, és lock oldási küszöb
amúgy nagyon jó választás lenne. elõnye még hogy ha gyári dobozos lenne akkor a benne lévõ közepesen kívûl kaphsz hozzá egy puhábbat meg egy keményebbet.
rl amúgy csak oem volt, kereskedekmi forgalomb csak r, rlc
szerk. 2006-os volt 130as. 05-ösök 100-asok, 07-tõl 10-ig meg 140.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való