Nincs kioktatás, Te írtad a címben: 29"/trekking villa. Most melyik?
azért "/", mert vagy-vagy. tehát bármelyik érdekel, a lányeg, hogy belemenjen az említett kerék, és a magassága 48 centi körül legyen (a gyári adat szerint ilyen magas a mostani RST teló, de nem mértem meg)
Szerintem a trekking (tehát nem 29"-es) P2-be nem fog belemenni a 47/622-es külsõ, vagy legalábbis szûken. Esetleg a 42-es, de meg kell próbálni.
Másrészt nem helyettesíti a 75mm-es telót. (Talán egyik trekking sem.)
azt nemtom, nekem most inkább a hátsó villa a szûk keresztmetszet, de elvileg a gumi legszélesebb pontján 55 mm körül van a legkisebb hely -csak így a V-fékek miatt leengedett gumival lehet csak berakni, szóval 42-est mertem egyelõre bevállalni. elöl több hely van most is.
a 47 centi magasság ideális lenne, és egyelõre nem akarok másik villát venni, de a rozogasága alapján lehet hogy szükség lesz rá.
Akkor viszont körülnéznék a merevvillák terén is, fõleg, ha az új gummák bejönnek és úgyérzem, elleszek teleszkóp nélkül (90% aszfalt, bár néha igen gödrös)
Trekking telóban nem találtam még komolyabbat az itthoni boltok kínálatában, de lehet hogy csak én vagyok béna. illetve inkább költenék merevvillára, mert egy normális teló úgyis nagyon drága.
A te villád beszerezhetõ itthon? ára mennyi? jöhet priviben is.
vagy tudsz javasolni bármit, ami alkalmas?
Pike-okat is láttam itt, de úgy rémlik, szintén külföldrõl rendelõsek.