Csak azt kell megvárnunk, míg Tajvanon el nem kezdik ontani a 29-es vázakat. Akkor lesz olcsó.
Én még kipróbálnám a félOFF 69-et, az nekem szimpatikusabb.
Kiváncsi vagyok, melyik magyar gyár jön ki vele elõször...
Csak azt kell megvárnunk, míg Tajvanon el nem kezdik ontani a 29-es vázakat. Akkor lesz olcsó.
Én még kipróbálnám a félOFF 69-et, az nekem szimpatikusabb.
Vagy még nem állt rá a piac, hogy olcsóbb szegmensekben is megjelenjen a méret?
Amikor legutóbb néztem, 140 fontot kértek az Inbredért, ami kb. 50 pénz (plusz postaköltség), ha éppen lehet kapni. Ennél olcsóbban nem nagyon hiszem, hogy újonnan kapsz bármit is, itthon meg aztán semmit.
Különben is, minek neked 29-es, tiszta hüjeség, nem normális dolog.
Igen, nehéz behatárolni. Én leginkább a 30-40-50 ezres árfekvésre gondoltam.
Mi az, hogy olcsó?
Fityisznek van most éppen egy használt On-One váza villával eladó, de az 21"-es, csak óriásoknak :-)
Kb mennyiért lehet beszerezni egy olcsóbb, új 29er (és nem trekking) vázat?
Eddig még csak a prémium árfekvést láttam. Vagy még nem állt rá a piac, hogy olcsóbb szegmensekben is megjelenjen a méret?
Eddig még csak a prémium árfekvést láttam. Vagy még nem állt rá a piac, hogy olcsóbb szegmensekben is megjelenjen a méret?
Pedig érdemes lenne eszmét cserélni-ha már úgyis olyan kevés 29er van az országban. Kéne egy klub nekünk is
Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.
Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.
Nem is írok semmit : http://www.cannondal...e/7FS29_blu.jpg
http://www.cannondal...odel-7FS29.html
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
29-es fox kint sem biztos hogy lesz ténylegesen is....crossmax lesz itthon is sztem..Köszi! Az eddígi, számomra legszebb Unit-abban nem vagyok biztos, hogy megéri a 179.000 forintot, de a Majmomat esetleg elcserélném érte....
Érdemes olvasgatni a twentynineinches.com-ot, jövõre lesz 29er CrossMax és Fox vella is. Mármint külföldön, nem idehaza....
cska a komplett géprõl van ha az kell azt tokNem tudna valaki belinkelni képet a 2008-as Unit 2-9 vázról?