13:00 ZULU tali a fogasnál. Lehet(biztos) késünk
Molotow+Sala
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:55
Posted 2006. October 21. - 11:37

Posted 2006. October 20. - 20:51

kápolnára csak sebesség kell:D se ívberakni nem kell, se pumpálni, se olyan nincsen rajta h kihívás lenne átrepülni akadás nélkül, mert egy jó tempóval(lejtõrõl) a kormányt tartva egyenesen átesel az érkezõre - nem kell húzni az elejét, se a hátulját, egyszerüen csak tartod az elejét - belekerülsz az ívbe.
Posted 2006. October 20. - 20:50

ennyi?
a kiskápolna tavaly is ment bár ot annyi csalás volt hogy elõször csak végigmentem rajta
sashegyi ugratók szerintem nagyobbak és azok mennek, mégha nem is szépen.. de lehet h azok másfajták.. na mindegy mostmár tényleg bevállalom vmikor nem tûnik nehéznek, rutin meg most talán van a sashegynek köszönhetõen.. érdekes h év elején még a kápolnára ránézni se mertem most meg sokkal kevésbé tûnik parának mint a nagybónusz

a kiskápolna tavaly is ment bár ot annyi csalás volt hogy elõször csak végigmentem rajta
sashegyi ugratók szerintem nagyobbak és azok mennek, mégha nem is szépen.. de lehet h azok másfajták.. na mindegy mostmár tényleg bevállalom vmikor nem tûnik nehéznek, rutin meg most talán van a sashegynek köszönhetõen.. érdekes h év elején még a kápolnára ránézni se mertem most meg sokkal kevésbé tûnik parának mint a nagybónusz
Posted 2006. October 20. - 20:42

Posted 2006. October 20. - 20:40

kápolnánál kell valamire figyelni? vagy csak minél gyorsabban kell menni és kész?
jólenne már beadni.. ugy érzem most a sashegyi gyakorlás után már menne para nélkül.. legkésõbb õszi szünetben át kell jutnom rajta:D
meg még egyszer nyomok elõtte kiskápolnát a hüviben és úgy talán majd megy..
jólenne már beadni.. ugy érzem most a sashegyi gyakorlás után már menne para nélkül.. legkésõbb õszi szünetben át kell jutnom rajta:D
meg még egyszer nyomok elõtte kiskápolnát a hüviben és úgy talán majd megy..
Posted 2006. October 20. - 19:20

jaja, végre agy jó tekerés vót
...és végre bicajt 
sísáncot meg jól megsuhantad:-).
jóóóúúúú a segged !!

sísáncot meg jól megsuhantad:-).
jóóóúúúú a segged !!
Posted 2006. October 20. - 19:00

ejj dik jó volt ez ma:)
az a sísánc....de végre megvan:-)
tatabányai bohóckodáson meg gondolkodni!
az a sísánc....de végre megvan:-)
tatabányai bohóckodáson meg gondolkodni!

Autist Team:)
Posted 2006. October 18. - 09:42

Posted 2006. October 17. - 22:22

hátsó = budaörs felé esõ részén 
http://local.google....09448&t=k&hl=en.
a kép jobb felsõ sarkában
illetve;
http://www.terkepcen....x=117&p3.y=176
pl. a Dayka Gábor utcán is végig tudsz gurulni ha fentrõl jössz, aztán a gúglis képen látható kolinál, mikor kiérsz a fõútra, balra fordulsz és mész ~2 saroknyit a laktanyáig

http://local.google....09448&t=k&hl=en.
a kép jobb felsõ sarkában

illetve;
http://www.terkepcen....x=117&p3.y=176
pl. a Dayka Gábor utcán is végig tudsz gurulni ha fentrõl jössz, aztán a gúglis képen látható kolinál, mikor kiérsz a fõútra, balra fordulsz és mész ~2 saroknyit a laktanyáig
Posted 2006. October 17. - 22:09

Mész egy GT-t aztán egyenessen utánna bal picit elöre majd egy jobb,gurulsz egyenessen a lakotelepnél jobb megint egyenes és már ott is vagy:scared:
Bocsi ezért a kis tréfáért,egyszerübb ha a petõfi laktanya hátsó oldalánál feltolod a gépet a lépcsön és már ott is vagy.
Bocsi ezért a kis tréfáért,egyszerübb ha a petõfi laktanya hátsó oldalánál feltolod a gépet a lépcsön és már ott is vagy.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. October 17. - 21:54

Szevasztok!
Nem vagyok pesti és nemigazán tudom hogy mi hol van. El tudná valaki mondani hogy a sashegyi pályára hogy tudok eljutni mondjuk a fogastól?
Thanx!
Nem vagyok pesti és nemigazán tudom hogy mi hol van. El tudná valaki mondani hogy a sashegyi pályára hogy tudok eljutni mondjuk a fogastól?
Thanx!
Posted 2006. October 17. - 21:22

nincs baj a téllel. csak nem a városban, nem a latyakban és a degvában.
Posted 2006. October 17. - 21:08

Utálom a telet,a tél azonnal mondjon le!!!!
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Posted 2006. October 17. - 20:53

Posted 2006. October 17. - 20:49

Posted 2006. October 17. - 20:32

Posted 2006. October 17. - 20:27

én télen hosszugatyát meg 2 pulóvert veszek ha mozog az ember elég az úgy h még ki is melegszik benne..
az ízületeknek nem árt azért egy kis plusz...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. October 17. - 20:23

télen jó.. én már kicsit várom is a havas mókákat kiváncsi vagyok mennyit fejlõdtem.. tavaly is tetszet már, pedig akkor még gyakorlatilag tök kezdõ voltam.
én télen hosszugatyát meg 2 pulóvert veszek ha mozog az ember elég az úgy h még ki is melegszik benne..
Posted 2006. October 17. - 19:38

Posted 2006. October 17. - 18:23

télen tökmindegy mivel mész. tüskéssel nem tudsz, mert mire odaérsz lekopik a fenébe. minél egyszerûbb gumival mész annál izgalmasabb 
. lehet vetõdni mindenhova.