Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:55
Posted 2006. October 26. - 10:41

Az esõnek hála kicsit felázott a pálya végre jobban tapad. Bár még így is eléggé csúszik nincs még rendesen kijárva, a sok falevél miatt még csúszik, de már egész kerózható állapotban van...
Posted 2006. October 24. - 13:27

meló van meg elég volt a 7végén
valakik biztos vannak kint bár suliidõ van...
valakik biztos vannak kint bár suliidõ van...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. October 24. - 12:47

Hali,
Megy ma valaki a jános hegyre? rég voltam és szivesen mennék, csak igy egyedül nem akkora party...
Megy ma valaki a jános hegyre? rég voltam és szivesen mennék, csak igy egyedül nem akkora party...
Posted 2006. October 23. - 21:52

komolyan számolod a defekteket?
...
hehe én is....3 év és cca 18-20 K alatt volt 4....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. October 23. - 21:33

Posted 2006. October 23. - 21:20

komolyan számolod a defekteket?
xard le, tegyél be pótbelsõt legalább. vagy foltot.
PRO cucc, kb 6*6*2 centi, ragasztómentes folt, öntapadós, van benne leszedõ is, csak rányomod a likra, és csá. pumpa meg van benyakúton, vagy megintcsak PRO patronos cucc. helyet egyik se foglal, és seperc alatt mehetsz tovább.
egy defekt egyántalán nem megemlítendõ dolog...

xard le, tegyél be pótbelsõt legalább. vagy foltot.
PRO cucc, kb 6*6*2 centi, ragasztómentes folt, öntapadós, van benne leszedõ is, csak rányomod a likra, és csá. pumpa meg van benyakúton, vagy megintcsak PRO patronos cucc. helyet egyik se foglal, és seperc alatt mehetsz tovább.
egy defekt egyántalán nem megemlítendõ dolog...
Posted 2006. October 23. - 21:17

nem felütés volt, szúrás
én hüyle meg kihúztam, bár akkor már eléggé puha volt a kerék
felütéssel egyszer szereztem defektek a városban, még júniusban
de az az én faságom volt így nem számoltam be a normális defektek közé
1000:)
én hüyle meg kihúztam, bár akkor már eléggé puha volt a kerék
felütéssel egyszer szereztem defektek a városban, még júniusban
de az az én faságom volt így nem számoltam be a normális defektek közé
1000:)
Posted 2006. October 23. - 20:55

merevgép, nem szabad "puha" gumival menni. fújd fel, akkor nem ütöd fel. de ha fel is fújod, becsúszhat egy egy felütés is
ebbõl problémát nem érdemes csinálni, ez a defekt nem olyan mint autóval.. akár teljesen mindennapos dolog is lehet.
ebbõl problémát nem érdemes csinálni, ez a defekt nem olyan mint autóval.. akár teljesen mindennapos dolog is lehet.
Posted 2006. October 23. - 20:28

tavasszal tervezek új gumit de most nincs pénzem
egyenlõre ez a gyári wtb szar van
van defektvédõ kemény szalagom az jobb ennél a rossz belsõs izénél, nem? azt rakom fel amelyik jobban véd
új belsõ lesz mert a mostani szart nem lehet autós pumpával felfújni
egyenlõre ez a gyári wtb szar van
van defektvédõ kemény szalagom az jobb ennél a rossz belsõs izénél, nem? azt rakom fel amelyik jobban véd
új belsõ lesz mert a mostani szart nem lehet autós pumpával felfújni
Posted 2006. October 23. - 20:23

fújd keményebbre;
valszeg felütötted, mivel, ha tüske lett volna, akkor, ha azt nem húzod ki, lassan ereszt le a gumi, ergo a benzinkútnál felnyomva a kereket, kihúztad volna valameddig, pl. a következõ benzinkútig
bármilyen gumival kaphatsz ettõl függetlenül defektet
de rakj egy plusz belsõt bele, hogy nehéz legyen és csálé'
értettem mester

csak a speci enduronak valami + réteg van középen direkt a tüskés defekt miatt. a blesõt meg ügyesen kell berakni.
Posted 2006. October 23. - 20:06

fújd keményebbre;
valszeg felütötted, mivel, ha tüske lett volna, akkor, ha azt nem húzod ki, lassan ereszt le a gumi, ergo a benzinkútnál felnyomva a kereket, kihúztad volna valameddig, pl. a következõ benzinkútig

Posted 2006. October 23. - 20:03

1. Speci enduro gumit vegyél mert azzal nem kapsz szúrásos defektet.
2. rakj egy szétment belsõt a külsõ és a belsõ közé. kicsit nehéz lesz, de tuti megoldás.
3. pótbelsõ alap, pumpa meg benzinkútnál vagy más bringásnál. persze legjpbb ha te is viszel
2. rakj egy szétment belsõt a külsõ és a belsõ közé. kicsit nehéz lesz, de tuti megoldás.
3. pótbelsõ alap, pumpa meg benzinkútnál vagy más bringásnál. persze legjpbb ha te is viszel
Posted 2006. October 23. - 20:00

ehh ma szívás ezerel
több mint 1 éve járok szinte minden héten a hegyre és nem kaptam iidáig defektet
ma sikerült:(
persze ahhoz szoktam hozzá h ugyse lesz így se pumpa, se pótbelsõ.
probike meg zárva
defektvédõ szalag a külsõ és belsõ között segít valamit? mert régi bicómon volt azzal nem is kaptam defektet, de azthittem ezek a jobb gumik bírják.. vagy supermannak képzeltem magam.
több mint 1 éve járok szinte minden héten a hegyre és nem kaptam iidáig defektet
ma sikerült:(
persze ahhoz szoktam hozzá h ugyse lesz így se pumpa, se pótbelsõ.
probike meg zárva
defektvédõ szalag a külsõ és belsõ között segít valamit? mert régi bicómon volt azzal nem is kaptam defektet, de azthittem ezek a jobb gumik bírják.. vagy supermannak képzeltem magam.
Posted 2006. October 22. - 11:02

evvan.
akkor megyünk 2en Kittivel
akkor megyünk 2en Kittivel

fuck me, i'm famous!
Posted 2006. October 22. - 10:32

Posted 2006. October 22. - 10:25

gó náh hegy délután
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. October 22. - 09:17

nah, nagyon szép lett a hely, és sokkal használhatóbb is. nem baj tõlünk 5percre is van egy
tegnap találtuk

Posted 2006. October 22. - 08:52

ma bicaj valakik?
tegnap EZREN voltak...
tegnap EZREN voltak...
fuck me, i'm famous!
Posted 2006. October 21. - 22:41

Posted 2006. October 21. - 22:37

a mostani sashegyi sorról hol találok képeket? nagyon fontos lenne! ha valakinek van légyszives töltse fel imageshacks.us -re köszi!