Pontos idõpont holnap, de szerintem 9kor lesz randi a fogasnál. Thez, te is gyere !
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Started by
zOrg
, 2005. December 01. 10:55
Posted 2006. November 16. - 10:37

Posted 2006. November 15. - 21:18

Az én bringám már vot az ujságban ugyhogy profi modellnek számit,én meg ugy nézek ki jol ahogy vagyok:)Mi szombaton délelõtt megyünk edzõkörhöz fotózni (Ördögorom, Sziklakert, Dzsítí), úgyhogy, aki már unja Thezt:) , és modellkedne, az jöjjön.
Velem csak jol járhattok:bananadan
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. November 15. - 21:07

Mi szombaton délelõtt megyünk edzõkörhöz fotózni (Ördögorom, Sziklakert, Dzsítí), úgyhogy, aki már unja Thezt:) , és modellkedne, az jöjjön.

hallottam ám!

Posted 2006. November 15. - 21:02

Posted 2006. November 15. - 12:37

Mi szombaton délelõtt megyünk edzõkörhöz fotózni (Ördögorom, Sziklakert, Dzsítí), úgyhogy, aki már unja Thezt:) , és modellkedne, az jöjjön.
Posted 2006. November 14. - 23:37

Posted 2006. November 14. - 23:34

ejj, én annak örülnék ha a telóm tûnne el hasonló módon:D:D
unom már az a helyzet:D
unom már az a helyzet:D
Autist Team:)
Posted 2006. November 14. - 23:28

Posted 2006. November 14. - 22:57

Posted 2006. November 14. - 22:13

Hánykor kell a nap mostanság? holnap reggel vállalunk egy kis bemelegitést suli elött
Ha 6:20sa fogasal megyünk fel akkor mire felérünk + pályáig el tehát olyan 6h50 körül mennyire lehet szerintetek látni majd?

Ha 6:20sa fogasal megyünk fel akkor mire felérünk + pályáig el tehát olyan 6h50 körül mennyire lehet szerintetek látni majd?
Posted 2006. November 04. - 18:23

Ma is nagyon jó volt bringázni a hegyen!
Kevés turisata volt,és a bringások sem tolongtak.
Én 6ot számoltam össze azok közül akik fogassal mentek fel. Mármint magamon és két bicajos társamon kívül.
Fent azért érezhetõen hidegebb volt.
Csontra be voltak fagyva a pocsolyák.
A pályák viszont nagyon jók, még igy levelekkel is.
Ha van idõtök szerintem érdemes kilátogatni.
Bár ez az idõjárástól is nagyban függ.
Bike Is Life
Kevés turisata volt,és a bringások sem tolongtak.
Én 6ot számoltam össze azok közül akik fogassal mentek fel. Mármint magamon és két bicajos társamon kívül.
Fent azért érezhetõen hidegebb volt.
Csontra be voltak fagyva a pocsolyák.
A pályák viszont nagyon jók, még igy levelekkel is.
Ha van idõtök szerintem érdemes kilátogatni.
Bár ez az idõjárástól is nagyban függ.
Bike Is Life
Posted 2006. November 03. - 20:33

jelentem a jános hegy tetején hófoltok.
sokat nem jelent kicsit csúszósabb minden
de király volt
egyébként mért vannak ilyne kevesen? a sok vitrin inkább otthon ül?
én ma is voltam tegnap is, hétfõn, kedden, múlt szombaton és még akarok vasárnap is menni:D
sashegy is használható, csak ilyen 0 fok körüli hõmérsékleten nem túl kellemes dirtölni 2 kiló ruhával lefagyva meg egy aligmozgó befagyott telóval
ilyen idõben már szerintem inkább lejtõzni kell, de azért az se rossz
sokat nem jelent kicsit csúszósabb minden
de király volt
egyébként mért vannak ilyne kevesen? a sok vitrin inkább otthon ül?

sashegy is használható, csak ilyen 0 fok körüli hõmérsékleten nem túl kellemes dirtölni 2 kiló ruhával lefagyva meg egy aligmozgó befagyott telóval
ilyen idõben már szerintem inkább lejtõzni kell, de azért az se rossz
Posted 2006. November 01. - 00:35

Király volt tegnap a katlan,csak egy kicsit hideg volt reggel 09:00-kor, de14:00-ig bemelegedtünk.
Posted 2006. October 29. - 13:17

akkor valamit rosszul csinálsz
kiskápolna kurvajó csak messze van.. az nekem megy, szépen ívbetéve.. de ott legalább lehet rendesen gyorsítani úgy h nincs belógó faág (mint a balról érkezõ ösvénynél) meg gyökeres rész (mint a pályánál levõ gyordítónál).. lehet h a para miatt van de engem ezek most kurvára zavarnak
kiskápolna kurvajó csak messze van.. az nekem megy, szépen ívbetéve.. de ott legalább lehet rendesen gyorsítani úgy h nincs belógó faág (mint a balról érkezõ ösvénynél) meg gyökeres rész (mint a pályánál levõ gyordítónál).. lehet h a para miatt van de engem ezek most kurvára zavarnak
Posted 2006. October 29. - 13:00

én nem szeretemaz ilyen k1 féle ugratókat. a hüviben is "manuaálba" érkeztem a gg-n. (kiskápolnán)
Posted 2006. October 29. - 12:57

hát nektek mondjuk könnyebb mert fullyval nyomjátok meg van már rutinotok is.. ma mindegymég kicsit gyakorlom a rágyorsítást és menni fog.. bízom benne
Posted 2006. October 29. - 09:42

ha nem zavarnak a gyökerek, akkor pályából, csak fogni kell a kormányt.. ha meg igen, akkor mellõle.
Posted 2006. October 28. - 22:59

kápolnához hol lehet rendesen rágyorsítani rutintalanoknak? a rendes pályán, vagy ami attól balra van, ilyen kisebb gyorsító?
ehh be kéne már venni.. sashegyen emnnek 2x akkora ugratók is.. csak azokra rá lehet gyorsítani rendesen
ehh be kéne már venni.. sashegyen emnnek 2x akkora ugratók is.. csak azokra rá lehet gyorsítani rendesen
Posted 2006. October 27. - 12:29

Hétfõ reggel megyünk fel, kiváncsi vagyok mijen lesz!?De lehet hogy katlan lessz belõle.
Posted 2006. October 26. - 18:25