Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
hát most itt zuhogott egy jót. holnapra is csak dzsuva marad majd :-/

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Milyen a hegy mostanában? nagy a sár? Mert lehet holnap bemegyek, ha nem lesz szar idõ..
Elsõfék nélkül bemerjek menni?:D mivel haverom most kezd el majd dhzni ezért vmi lightos pályán megyünk majd...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts

Most gondoltam csak bele, hogy mennyire röhelyes neveket bírnak kitalálni:D

nekünk a disznófõ a merevmedve. a durvavidra meg a denevér talán :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Én nyáron szeretnék kint úszni ott, ahol Atomék fejestugró fazonokat fotóztak a stégrõl, meg elkapni egy halat ugye..:D

És a lépcsõ teljesíthetõ? Bár gondolom, csak úgy értem nem sanosz a baleseti utána?

Az hol volt ?

Persze, teljesíthetõ, minden az. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

elméletben a libegõ után jobbra lefelé a "denevér"...

jó cska azon vitázunk rmx-el msn-en hogy múltkor azt mondátok föntrõl kezdõdik a libegõ legtetejétõl picit jobbra ahol egy bazi meredek lejtõvel indul

vagy pedig a közeéptõl ami a wallride-ok után..

mindkettõ a libegõ után indul..

amúgy mi a baj a nevekkel? így alakultak ki és kész.. ettõl egyedi a jánohegy:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A dh pályán schladmingban is fel lehet tekerni, csak a felvonó kerül pénzbe, nagytányér és kónusz:D
Vannak azok mindenhol amúgy, végülis az alpokban szabad tekerni, nem tudom mennyire védett, bár a dh pályáról nem nagyon szabad elkóricálni, de tutira vannak ilyen szabad jellegû ösvények is.
Amúgy Iljicsnek van igaza, nekem a schladmingi túra úgy is hatalmas élmény volt, hogy legutóbb alíg bicikliztem, van ott ezer dolog, ami miatt bõven megéri kintmaradni több idõre. Én nyáron szeretnék kint úszni ott, ahol Atomék fejestugró fazonokat fotóztak a stégrõl, meg elkapni egy halat ugye..:D

És a lépcsõ teljesíthetõ? Bár gondolom, csak úgy értem nem sanosz a baleseti utána?:)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Egy saalbachi kirándulás engem is érdekelne. Úgy hallottam, vannak arra jó CC-s útvonalak, ösvények.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Sokan próbálták már, én még Leftel mentem rajta, esõben. :)

Ausztriába szerintem minnél több idõre érdemes menni, eleve nem csak bringa van, Slatyóban ott a rafting meg a kleccsenstájg is aztán lehet nézelõdni 2998m-en. Az üzemanyag ugyanannyi így is (a helyszínen megtett pl. 50km már nem számít) persze a szállás/kaja nem, dehát nyaralunk. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A nokómment, gondolom arra utal, hogy "nókemment, hogy ejj de nehéz" a desszert, a lezárása valaminek, gondolom a kõfejtõnek, csak nem tiszta, hogy miért, mert vagy a denevérbe megyünk bele, a libegõn át, aztán a tündér, vagy libegõ tündér:D
Kis képzavar, de nembaj, így jó a kis jánoskánk, amúgy valaki majd kipróbálhatná velem a kilátó padjai mögül induló lépcsõsort, ami visszavisz az aljába, ha még nem próbálta senki.
Ja meg a GT, az mi? Gran Turismo?:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

én a "miértre" lennék kiváncsi...
desszert, nókomment, õõ van még más is?:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Azt tams találta ki!:D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mint a vidra? ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
elméletben a libegõ után jobbra lefelé a "denevér"...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
csuporka :D ott én is párszor oda vertem a bukót. de ha jól emléxem akkor még elõtte le lehet menni balra.

más:

Ugye hogy a Denevér a wallride-ok utáni betonútról kezdõdik? (jobbra le egy picike ráfordító wallride után)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Bringazz a sipajan, ott kevesebb a fa :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Baker ma lefejeltem egy fát a no commenten. Az elágazás után talán 20 métere meg lehet csodálni egy fán egy 5 centi széles bevágást, no ott koppant a sisakom.
Nem volt kellemes.
A fák mondjanak le.

Megyek is a dohogoba.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts

pontosan.
de 2 nap - elsõ nap nyomod, másodikon meg vegetálsz - ezért nincs értelme szállást, és még egy napot kifizetni - ember van aki felváltva hazavezessen.....

Mi egy napokra fogunk járni oda is, illetve Bischofba is.

(legalábbis tavaly így csináltuk - anyagilag is jó volt, illetve nem is lett volna teteje tovább maradni)

2 nap is okés, elsõ nap csak félnapos délutáni jegy, másnap egész nap bicó aztán este haza

legalábbis mi majd így megyünk semmeringbe megint, ha nyitva lesz meg lesz pénz...:)
Autist Team:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Nekem bármi jó, csak vigyék fel a hátsómat a hegytetõre.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
pontosan.
de 2 nap - elsõ nap nyomod, másodikon meg vegetálsz - ezért nincs értelme szállást, és még egy napot kifizetni - ember van aki felváltva hazavezessen.....

Mi egy napokra fogunk járni oda is, illetve Bischofba is.

(legalábbis tavaly így csináltuk - anyagilag is jó volt, illetve nem is lett volna teteje tovább maradni)