:usmiech_ojaj milyen vagy már.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2006. január 11. - 22:50
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2006. január 11. - 22:44
Írta 2006. január 11. - 22:17
persze... tegnap is várttok h magatokra hagyjunk... najó, tudom én, Orsi féltékeny lenne.semmi sincs:P
ne rosszkodj. maradok a nõknél ha nem gond
gyere csak!
Írta 2006. január 11. - 22:16
Írta 2006. január 11. - 21:55
hmm, tudok ám rólatok Salával!!! Már el sem tudod titkolni. Megyek...elvileg, még meglássuk mi leszhétvégén megkérdezlek, alap. csak így hétköznap úgyistudom hogy nem érel rá, mivel vagy a boltban vagy vagy a suliban
ismerem a programod
hétvégén ha lesz vmi jössz?
ja, meglepõen sokat találkozunk:)
Írta 2006. január 11. - 21:51
hétvégén megkérdezlek, alap. csak így hétköznap úgyistudom hogy nem érel rá, mivel vagy a boltban vagy vagy a suliban
ismerem a programod;)
ismerem a programod;)
Írta 2006. január 11. - 21:46
engem nem is kérdezel h gó e vagy sem?valszeg akkor nem egyrõl beszélünk.
a kápolna a nagykápolna mint ami van az a kis bukkanó a kidõlt fával?
hát nem is egy kategória épp sztem. legalábbis ránézésre. valójában mind1 egyszerü msot így utólag
pedig mindennap lácc mostanában
Írta 2006. január 11. - 20:34
valszeg akkor nem egyrõl beszélünk.
hát nem is egy kategória épp sztem. legalábbis ránézésre. valójában mind1 egyszerü msot így utólag
Írta 2006. január 11. - 20:31
érdekes, pedig a gellérthegy jóval könnyebbnek néz ki sztem mint pl a nagykápolna
Írta 2006. január 11. - 20:28
a jobboldali... az elég durván szintkülönbséges azért:)
változatosság kedvéért ma is voltunk NC-n, és kellemesen szar volt.
hol olvadt hó, emiatt csúszós gyökerek és sziklák, hol folyékony sár...
megtanultam blokkolt kerekekkel is haladni, és ilyenek:D
pite jócska, bár állítólag vmi 11 kanyar a pálya neve.
illetve végre beadtam a gellérthegy útátugrást, hát nemtudom mitõl féltem eddig tõle
változatosság kedvéért ma is voltunk NC-n, és kellemesen szar volt.
hol olvadt hó, emiatt csúszós gyökerek és sziklák, hol folyékony sár...
megtanultam blokkolt kerekekkel is haladni, és ilyenek:D
pite jócska, bár állítólag vmi 11 kanyar a pálya neve.
illetve végre beadtam a gellérthegy útátugrást, hát nemtudom mitõl féltem eddig tõle
Írta 2006. január 11. - 18:58
a no commenten 2 ösvény van.
van az, amin most mentünk hétvégén, meg van egy meredek, valahol jobbrább
ami jobbrább van, a meredekebb, de nem kifezeetten technikást ezt leszámítva.. bár elsõre azért jó volt
van az, amin most mentünk hétvégén, meg van egy meredek, valahol jobbrább
ami jobbrább van, a meredekebb, de nem kifezeetten technikást ezt leszámítva.. bár elsõre azért jó volt
Írta 2006. január 11. - 15:50
Ádám: kõfejtõ biztos nem, azt ismerem, ez meg vmi benõtt ösvény volt:-)
20.-a után én is megyek már, itt a tavasz és béna vagyok szal gyakorolni kell:-)
addig tanulás:-/
20.-a után én is megyek már, itt a tavasz és béna vagyok szal gyakorolni kell:-)
addig tanulás:-/
Autist Team:)
Írta 2006. január 11. - 10:32
õ volt:) ment épp hazafelé.
ha minden igaz ma egy kis hegy... talántalán
ki jön? kala?
ne röhögj,én voltam hétvégén mindkét nap!!!
csúszkáltam a tükörjégen HHH-n
- a jobban letaposott ösvények átka -
viszont 20.-áig most poklok pokla
aztán viszont a következõ vizsgaidõszakig nem vagyok hajlandó akármit is csinni leszámítva persze a melót,kerózást,és...
Írta 2006. január 11. - 10:25
Conor: az a kõfejtõ volt szerintem.
És tény, hogy amióta Janival együtt edzegetünk csak no commentezünk, meg libegõ vége. Janinak az a perverziója, hogy függõleges/gyökeres lejtõket keres, amelyen egy biciklinyi hely sincs a kanyarokban, és hát én is átvettem tõle ezta jó szokást. A hegyen meg igazán technikás pálya meg csak a No comment ill. a Libegõ alja van. Bár én azért még mindig nagyon szeretem a pumpálós gyors szakaszokat.
Dig: tényleg nem volt a Race-szel bajom, amíg nem lett 888-am. Most már tudom, hogy az tényleg egy elég alap villa, de ezt csak az érzi, aki már elõtte használt komoly/verseny dh villát, nekem viszont a race volt a beavatás.
A 888-cal jó lapos lett a villaszög, meg persze a faleveleket is kimozogja, így látványosan gyorsabb lettem a durván meredek gyökeres részeken. Persze jobban örülnék, ha nem a technika, hanem a tudásom miatt gyorsulnék. Majd edzek sokat, aztán talán még az is eljön.
Mindenesetre gyakorlok azzal a rohadt Malettal. A no commenten elég izgalmas bekattintava hagyni a lábam. Az tetszik benne, hogy múltkor egy lábat kiakasztottam, és úgy is gond nélkül, viszonylag stabil tartással le tudtam csattogni.
És tény, hogy amióta Janival együtt edzegetünk csak no commentezünk, meg libegõ vége. Janinak az a perverziója, hogy függõleges/gyökeres lejtõket keres, amelyen egy biciklinyi hely sincs a kanyarokban, és hát én is átvettem tõle ezta jó szokást. A hegyen meg igazán technikás pálya meg csak a No comment ill. a Libegõ alja van. Bár én azért még mindig nagyon szeretem a pumpálós gyors szakaszokat.
Dig: tényleg nem volt a Race-szel bajom, amíg nem lett 888-am. Most már tudom, hogy az tényleg egy elég alap villa, de ezt csak az érzi, aki már elõtte használt komoly/verseny dh villát, nekem viszont a race volt a beavatás.
A 888-cal jó lapos lett a villaszög, meg persze a faleveleket is kimozogja, így látványosan gyorsabb lettem a durván meredek gyökeres részeken. Persze jobban örülnék, ha nem a technika, hanem a tudásom miatt gyorsulnék. Majd edzek sokat, aztán talán még az is eljön.
Mindenesetre gyakorlok azzal a rohadt Malettal. A no commenten elég izgalmas bekattintava hagyni a lábam. Az tetszik benne, hogy múltkor egy lábat kiakasztottam, és úgy is gond nélkül, viszonylag stabil tartással le tudtam csattogni.
Írta 2006. január 11. - 10:21
õ volt:) ment épp hazafelé.
ki jön? kala?
ki jön? kala?
Írta 2006. január 10. - 22:22
Sala baba,téged láttalak tegnap éjjel a moszkvánál?
Nájtrájderrõl van szó tekintve h kb 3 óra volt épp.
Nájtrájderrõl van szó tekintve h kb 3 óra volt épp.
Írta 2006. január 10. - 18:23
az volt!
de szeptember végén mentünk egy másfajta nocommentet, amit benõtt a gaz
keresztbedõlt fák, sehol sem látszik hogy merre megy az ösvény, és máshova ér ki, nem a letörésekhez, hanem a denevér tetejéhez asszem
majd legközelebb megnézem merre is volt, de most egyelõre sajna még 10 napig nem:(
de szeptember végén mentünk egy másfajta nocommentet, amit benõtt a gaz
keresztbedõlt fák, sehol sem látszik hogy merre megy az ösvény, és máshova ér ki, nem a letörésekhez, hanem a denevér tetejéhez asszem
majd legközelebb megnézem merre is volt, de most egyelõre sajna még 10 napig nem:(
Írta 2006. január 10. - 18:17
a kilátó alol induló az a NC:)
jócska, ja és aki nem hiszi hogy magyarországra kell jó tárcsafék az jelentkezzen a csapatba picit játszani ott.
egyántalán nem durva, de néha ki tud fogni a féken, fõleg így -5 fokban
Edit: ha Ádám és Jani is ottvolt akkor csak nocomment lehetett:) máson még nem nagyon láttam õket menni:D
jócska, ja és aki nem hiszi hogy magyarországra kell jó tárcsafék az jelentkezzen a csapatba picit játszani ott.
egyántalán nem durva, de néha ki tud fogni a féken, fõleg így -5 fokban
Edit: ha Ádám és Jani is ottvolt akkor csak nocomment lehetett:) máson még nem nagyon láttam õket menni:D
Írta 2006. január 10. - 18:12
málna: az egy másik...
vagy nemtom, múltkor egy teljesen más pályán mentünk Vizdivel, Thezzel meg Ádámmal
és az jóval jobb volt:-)
vagy nemtom, múltkor egy teljesen más pályán mentünk Vizdivel, Thezzel meg Ádámmal
és az jóval jobb volt:-)
Írta 2006. január 10. - 18:07
háát
conorral jót mulattunk rajta...
én fának mentem, õ valamiben megbotlott és leült a susnyába, aztán eltévedtünk, végülis
az egyik értelmes pálya a ~4bõl.. (tündér, mert megszoktuk, desszert mert közel van, nókomment, meg ugye az ördögorom) bár a libegõ felsõ része is kemény most
conorral jót mulattunk rajta...
én fának mentem, õ valamiben megbotlott és leült a susnyába, aztán eltévedtünk, végülis
az egyik értelmes pálya a ~4bõl.. (tündér, mert megszoktuk, desszert mert közel van, nókomment, meg ugye az ördögorom) bár a libegõ felsõ része is kemény most