Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Írta 2009. március 01. - 19:58

most néztem utána, HÉVre és fogasra a bérlet mellé lehet kapni havi 500ftért bringás kiegészítõ matricát.
ez így már tök korrekt, fõleg ha negyedéveset veszel.
Írta 2009. március 01. - 19:55

akkor érdekes lesz ez a szezon is
valamit ki kéne találni (vagy mondjatok bevált ötleteket) mert az új fullyval nem akarom az orgonásig tolni, napi 2-3ezrem meg nincs jegyre.
hát akkor csak az orgonás van..
de amugy este 6 után már nincs semmiylen kaller alul.
vagy ha nagyon trükközni akartok, lehet azt is hogy egy aprópénzt bedobni a jegylyukasztókba, és akkor nem lehet jegyet lyukasztani, és kénytelen emiatt békénhagyni a kaller.
tehát max 1-2 szer kell feltolni és akkor hosszabb kört menni vay ilyesmi
am csak nem lesz nagy balhé, sztem úgyis elfelejti.
egyébként igyexem én is normális lenni, csak mikor mindneki bringázik ott és pont belém köt be a majom, akkor az fel tud idegesíteni.
Írta 2009. március 01. - 19:31

Bicózni meg ezer éve tilos, most kamerákat is felszereltek már(h emiatt-e az nemtudom)
Írta 2009. március 01. - 19:26

amugy meg a legujabb biztonságiõr fogasnál emkkora agresszív paraszt, az elég durva. ráülök a bringára, és elkezd basztatni, majd utána kizavar a fogas aljáról.
aztán kérdeztem ki a fasznak ártok ezzel.. aztán elkezd basztatni meg minden, én meg majdnem elröhögöm magam, err emégjobban bepipul és elindult felém(ilyen anygdarabb 110 kilós majom) aztán meg elhúztam a francba.
azé durva h ilyen agresszív állatok vannak a fogasnál.. gondolom elvégzett avyg 2 általánost, az iq szintje meg eléri a 2 számjegyet épphogy...
akkor érdekes lesz ez a szezon is

valamit ki kéne találni (vagy mondjatok bevált ötleteket) mert az új fullyval nem akarom az orgonásig tolni, napi 2-3ezrem meg nincs jegyre.
Írta 2009. március 01. - 19:04

amugy meg a legujabb biztonságiõr fogasnál emkkora agresszív paraszt, az elég durva. ráülök a bringára, és elkezd basztatni, majd utána kizavar a fogas aljáról.
aztán kérdeztem ki a fasznak ártok ezzel.. aztán elkezd basztatni meg minden, én meg majdnem elröhögöm magam, err emégjobban bepipul és elindult felém(ilyen anygdarabb 110 kilós majom) aztán meg elhúztam a francba.
azé durva h ilyen agresszív állatok vannak a fogasnál.. gondolom elvégzett avyg 2 általánost, az iq szintje meg eléri a 2 számjegyet épphogy...
Írta 2009. február 28. - 11:41

Írta 2009. február 28. - 11:34

mit akarsz hallani? azt hogy nagyon saras, vagy hogy kurvára dagonya van?
még egyik sincs, inkább olvadó hó
dagonya jövõhéten lesz valszeg..
mondjuk az aljafele már saras de a tündér végén nem vészes mert full murva úgyis az egész
egyébként sípálya az király, ott még van hó, meg lehet a hóba ugrálni a boardos ugrókon.
Írta 2009. február 28. - 10:27

nah..:S
mért nem ír senki semmit a hegy "állapotáról"? (mármint hogy mennyire saras)
mit akarsz hallani? azt hogy nagyon saras, vagy hogy kurvára dagonya van?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. február 28. - 00:15

mért nem ír senki semmit a hegy "állapotáról"? (mármint hogy mennyire saras)
Írta 2009. február 26. - 20:26

Írta 2009. február 26. - 19:33

nagyjából ilyesmi kamudumák miatt
Írta 2009. február 26. - 15:27

de nem éretm h kit és mért zavar h ott van a földtõl pár méterre 1 vékony út.....ami ráadásul teljesen környezetbarát, mert fa:D
Írta 2009. február 26. - 13:43

az szerencsére még nem olyan ismert, mivel a turisták nagyrésze, meg az "átlag" fogasos népség inkább a jánoshegyet ismeri.
szerencsére hárshegyre kevesebben járnak, mert nehéz megtalálni a pályákat(mondjuk nekem ez nem okoz gondot, én megtalálok szinte mindent:D) ezért nem rombolják le az ugratókat, de sztem egy nortshore már ott is feltünö lenne:S
Írta 2009. február 26. - 13:27

kár hogy minden jót lerombolnak:S
a következõ maga a hegy lessz...

és köszi a válaszokat:S
bár most azért elkeseredtem mert reméltem h legalább valami kisebb ns van de hát akkor mind1..:S
Írta 2009. február 26. - 12:36

Fénykorában(3-4 hónapig?) sokkal jobb volt:)
Írta 2009. február 26. - 12:18

ami a térrképet illeti..eddig is úgyy mentünk h másokkal meg ilyenek...de akkor is jobb lenne tudni h naggyábol mi a helyzet arrafelé..és még 1 kérdés: ott janihegy közelében van valamilyen nort shore??????
nincs semmi, mert úgyis lebontanák..
1 nortshorról tudok de az nem janihegyen van hanem a hhh-i vitorlázóreptéren.. de az se olyan nagy
szép nortshore-k voltak anno a sípályánál.. nem kis munka lehetett
meddig voltak meg?
kár h 2004ben még azt se tudtam mi az a dh:D
Írta 2009. február 26. - 09:43

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. február 26. - 00:45

Kicsi a valószínüsége, hogy valaki azért dolgozzon, és hordja fel a fát, hogy utána az erdészek seperc alatt lebontsák - ilyen célból más domboldalt érdemes keresni.
Ilyen volt ott pl 2004ben
http://kep.tar.hu/th.../50376927?o=0#2
Írta 2009. február 26. - 00:27

na és senki nem tud semmiféle ns-rõl a jánoshegy közelében??(vagy esetleg ott?http://forum.bikemag...icons/icon6.gif)
ha valaki tud valami ilyesmirõl, vagy tervezi az építését akkor szivesen segitenék, amint jobbra fordul az idõjárás!
Írta 2009. február 25. - 23:50