Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4052 hozzászólás a témában

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
http://kerekparosklu...rlet-februartol

most néztem utána, HÉVre és fogasra a bérlet mellé lehet kapni havi 500ftért bringás kiegészítõ matricát.
ez így már tök korrekt, fõleg ha negyedéveset veszel.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

akkor érdekes lesz ez a szezon is :D
valamit ki kéne találni (vagy mondjatok bevált ötleteket) mert az új fullyval nem akarom az orgonásig tolni, napi 2-3ezrem meg nincs jegyre.

hát akkor csak az orgonás van..
de amugy este 6 után már nincs semmiylen kaller alul.
vagy ha nagyon trükközni akartok, lehet azt is hogy egy aprópénzt bedobni a jegylyukasztókba, és akkor nem lehet jegyet lyukasztani, és kénytelen emiatt békénhagyni a kaller.
tehát max 1-2 szer kell feltolni és akkor hosszabb kört menni vay ilyesmi
am csak nem lesz nagy balhé, sztem úgyis elfelejti.

egyébként igyexem én is normális lenni, csak mikor mindneki bringázik ott és pont belém köt be a majom, akkor az fel tud idegesíteni.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Legjobb ha kedves vagy vele, akkor õ is az lesz;) Pl. mi mindig köszönünk nekik rendesen, még azt is megmondják hogy vannak-e kallerek vagy nem:D
Bicózni meg ezer éve tilos, most kamerákat is felszereltek már(h emiatt-e az nemtudom)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

amugy meg a legujabb biztonságiõr fogasnál emkkora agresszív paraszt, az elég durva. ráülök a bringára, és elkezd basztatni, majd utána kizavar a fogas aljáról.
aztán kérdeztem ki a fasznak ártok ezzel.. aztán elkezd basztatni meg minden, én meg majdnem elröhögöm magam, err emégjobban bepipul és elindult felém(ilyen anygdarabb 110 kilós majom) aztán meg elhúztam a francba.
azé durva h ilyen agresszív állatok vannak a fogasnál.. gondolom elvégzett avyg 2 általánost, az iq szintje meg eléri a 2 számjegyet épphogy...

akkor érdekes lesz ez a szezon is :D
valamit ki kéne találni (vagy mondjatok bevált ötleteket) mert az új fullyval nem akarom az orgonásig tolni, napi 2-3ezrem meg nincs jegyre.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
most kb járhatatlan a hegy..

amugy meg a legujabb biztonságiõr fogasnál emkkora agresszív paraszt, az elég durva. ráülök a bringára, és elkezd basztatni, majd utána kizavar a fogas aljáról.
aztán kérdeztem ki a fasznak ártok ezzel.. aztán elkezd basztatni meg minden, én meg majdnem elröhögöm magam, err emégjobban bepipul és elindult felém(ilyen anygdarabb 110 kilós majom) aztán meg elhúztam a francba.
azé durva h ilyen agresszív állatok vannak a fogasnál.. gondolom elvégzett avyg 2 általánost, az iq szintje meg eléri a 2 számjegyet épphogy...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Ma miis felmegyünk, elvégre kell tudni sárban is bringázni(ami jól is jön mert csomó versenyen közbeszól az esõ:))

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

mit akarsz hallani? azt hogy nagyon saras, vagy hogy kurvára dagonya van? :D

még egyik sincs, inkább olvadó hó
dagonya jövõhéten lesz valszeg..
mondjuk az aljafele már saras de a tündér végén nem vészes mert full murva úgyis az egész

egyébként sípálya az király, ott még van hó, meg lehet a hóba ugrálni a boardos ugrókon.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

nah..:S
mért nem ír senki semmit a hegy "állapotáról"? (mármint hogy mennyire saras)

mit akarsz hallani? azt hogy nagyon saras, vagy hogy kurvára dagonya van? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

bonZer

bonZer

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
nah..:S
mért nem ír senki semmit a hegy "állapotáról"? (mármint hogy mennyire saras)

bonZer

bonZer

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
hát akkor erre csak 1et tok mondani....
f*sz kivan a néppel:S:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
"mert zavarja a csendet és a nyugalmat.. meg talajerózió, meg erdõben amúgyis tilos bringázni, az erdõ nem arra való"
nagyjából ilyesmi kamudumák miatt

bonZer

bonZer

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
hát igen!!!:(
de nem éretm h kit és mért zavar h ott van a földtõl pár méterre 1 vékony út.....ami ráadásul teljesen környezetbarát, mert fa:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
amúgy úgylátom hárshegyen van pár jó pálya-kezdeményezés..
az szerencsére még nem olyan ismert, mivel a turisták nagyrésze, meg az "átlag" fogasos népség inkább a jánoshegyet ismeri.
szerencsére hárshegyre kevesebben járnak, mert nehéz megtalálni a pályákat(mondjuk nekem ez nem okoz gondot, én megtalálok szinte mindent:D) ezért nem rombolják le az ugratókat, de sztem egy nortshore már ott is feltünö lenne:S

bonZer

bonZer

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
hmm....
kár hogy minden jót lerombolnak:S
a következõ maga a hegy lessz...:o
:D
és köszi a válaszokat:S
bár most azért elkeseredtem mert reméltem h legalább valami kisebb ns van de hát akkor mind1..:S

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ezek a képek már nagyon a végnapjain készültek a pályának.
Fénykorában(3-4 hónapig?) sokkal jobb volt:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

ami a térrképet illeti..eddig is úgyy mentünk h másokkal meg ilyenek...de akkor is jobb lenne tudni h naggyábol mi a helyzet arrafelé..és még 1 kérdés: ott janihegy közelében van valamilyen nort shore??????

nincs semmi, mert úgyis lebontanák..
1 nortshorról tudok de az nem janihegyen van hanem a hhh-i vitorlázóreptéren.. de az se olyan nagy

szép nortshore-k voltak anno a sípályánál.. nem kis munka lehetett
meddig voltak meg?
kár h 2004ben még azt se tudtam mi az a dh:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
uristen ennek már 5 éve? :(

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Tervezték, volt is - majd le is lett bontva mind.
Kicsi a valószínüsége, hogy valaki azért dolgozzon, és hordja fel a fát, hogy utána az erdészek seperc alatt lebontsák - ilyen célból más domboldalt érdemes keresni.

Ilyen volt ott pl 2004ben
http://kep.tar.hu/th.../50376927?o=0#2

bonZer

bonZer

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
okok..bocsi..csak utánna jutott eszembe és nem tudtam....
na és senki nem tud semmiféle ns-rõl a jánoshegy közelében??(vagy esetleg ott?http://forum.bikemag...icons/icon6.gif)
ha valaki tud valami ilyesmirõl, vagy tervezi az építését akkor szivesen segitenék, amint jobbra fordul az idõjárás!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
15 percig módosíthatod a hozzászólásod.
Nincs postgyûjtõ verseny.:)