most nem értem a svábhegy ottvan 200m-re a janihegytõl
nem keversz itt vmit?
holnap fel is megyek de képolnát kerülni fogom, tulsok a jó tapasztalat az esõs kápolna környékérõl:D
elvileg nincs esõ holnap, de hétvégén lesz, szerencsére akkor ugyse tudnék menni
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2006. június 07. - 22:17

Írta 2006. június 07. - 22:09

menj fel és meglátod;)
amúgy kápolnát leszámítva úgyhiszem minden jó.
kápolna is ugorható, de még mindig csúszik.
svábhegy? az egy megálló
és egy beépített terület 
mi a fogas tetejétõl végig a szépjuhásznáig hívjuk "janinak" a területet.
amúgy kápolnát leszámítva úgyhiszem minden jó.
kápolna is ugorható, de még mindig csúszik.
svábhegy? az egy megálló

mi a fogas tetejétõl végig a szépjuhásznáig hívjuk "janinak" a területet.

Hajhó népök!
Kivan itt pesti aki bemutatná nekem Jánoshegyet? Még nem találkoztam vele... Svábhegyet se unom még, de biztos hogy Jancsihegy jobb annyit ajnározzák...
Kivan itt pesti aki bemutatná nekem Jánoshegyet? Még nem találkoztam vele... Svábhegyet se unom még, de biztos hogy Jancsihegy jobb annyit ajnározzák...

.:]{3|\|[)3R:.

Pillanatnyilag nekem sincs paripa. Szervízben a hátsó fék, a fékbetétek meg vhol úton Anglia és kicsiny hazánk között.
Írta 2006. június 07. - 22:04

Írta 2006. június 07. - 22:02

Nekem még kérdõjel egyenlõre, a posta istenéhez fohászkodjon mindenki h elkészüljön a bicó!!!
Írta 2006. június 07. - 19:49

Nem ígérem meg, de esetlegesen én is + 1 kombi autó.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. június 07. - 19:32

Na szóval: a helyi viszonyok miatt a hétvégére tervezett mátrai dh-s kiruccanást egy héttel eltoljuk. Az új idõpont, amennyiben Esõisten is úgy akarja, június 17. szombat.
Cél a Mátra, pontosabban a Kékes. A pályák megválasztásától függõen 3-4 kört tudunk menni. Utazás gépesítve (jelen állapot szerint három autó). 11 ülõhely, a gépsárkányok zárt furgonban utaznak. További autók esetén természetesen a létszám növekedhet. Költség: az autók számának függvényében benzin+matrica. Mivel egész napos kiruccanásról van, ellátását mindenki maga biztosítja. Helyi erõk támogatják a túrát, így tapasztalt vezetõnk/vezetõink lesznek.
Akit érdekel, vésse be magát az alábbi listába!
Eddigi érdeklõdõk/jelentkezõk:
VV
Atis
Léc
thez
Conor+ barátja?
nkarcsi
Sala?
tAmS?
Szigi (a helyi erõk képviseletében)+még ismeretlen számú bennszülött
Cél a Mátra, pontosabban a Kékes. A pályák megválasztásától függõen 3-4 kört tudunk menni. Utazás gépesítve (jelen állapot szerint három autó). 11 ülõhely, a gépsárkányok zárt furgonban utaznak. További autók esetén természetesen a létszám növekedhet. Költség: az autók számának függvényében benzin+matrica. Mivel egész napos kiruccanásról van, ellátását mindenki maga biztosítja. Helyi erõk támogatják a túrát, így tapasztalt vezetõnk/vezetõink lesznek.
Akit érdekel, vésse be magát az alábbi listába!
Eddigi érdeklõdõk/jelentkezõk:
VV
Atis
Léc
thez
Conor+ barátja?
nkarcsi
Sala?
tAmS?
Szigi (a helyi erõk képviseletében)+még ismeretlen számú bennszülött
Írta 2006. június 07. - 18:11

Sziasztok! VV szólnál ha itt vagytok Gyöngyösön? Hol találkozzunk? Költségekbe mennyivel szálljak be? Ha kell a tel számom msnen megadom. Köszi a lehetõséget! Erre nagyon nehéz a feljutás..

Írta 2006. június 07. - 08:57

Nekem csak cc gépem van, úh. csak annyi cucc kell, hogy a fotón déhásnak látszódjatok. Aztán persze tekertek amennyit akartok.
Nekem csak két hét múlva lesz gépem, mert aGT már szétszedve (pénteken viszi el a srác), a demo, meg csak 18. után jön.
Nekem csak két hét múlva lesz gépem, mert aGT már szétszedve (pénteken viszi el a srác), a demo, meg csak 18. után jön.
Írta 2006. június 06. - 19:28

okés, bár jövõhétvégén már nembiztos hogy jó mert utána hétfõn megint szóbeli:(
de az még odébb van, legyen most jóidõ
de az még odébb van, legyen most jóidõ

Autist Team:)
Írta 2006. június 06. - 19:25

Csupán attól függ, milyen idõ lesz a héten. Ha lesz esõ, eltoljuk egy hétteláh rohadt érettségi, csak csütörtöktõl bicóó:-)
VV: a hétvégi mátrai kiruccanás ötlete még él?
Írta 2006. június 06. - 18:18

Ádám: okés, délután, 4 után tudunk menni, ha az még jó. addigra talán mégjobban felszárad, és jön egy kolega is ha minden igaz;)
déházni is fogunk, vagy csak bilibukó style?
déházni is fogunk, vagy csak bilibukó style?
Írta 2006. június 06. - 18:11

áh rohadt érettségi, csak csütörtöktõl bicóó:-)
Autist Team:)
Írta 2006. június 06. - 17:43

Írta 2006. június 06. - 08:33

Holnap délután megyek fotózni a Kápolnát az Edzõkörök cikkhez. Akinek van kedve modellkedni az jelezze. A tervek szerint négy óra körül mennénk.
Írta 2006. június 02. - 18:12

mára csak pár országgal arrébbra;)Ezt a 20 fokot biztos mára írtad?
Végre hosszú hétvége, lehetne bringázni, de nem ilyen idõben
nesztek nektek felszáradás.
kész árvíz van az utakon.. kiváncsi lennék milyen a hegy:D
esetleg ma valaki?
:rotfl:
Írta 2006. június 02. - 14:36

Írta 2006. június 02. - 14:32

Írta 2006. június 02. - 14:24

Ezt a 20 fokot biztos mára írtad?
Végre hosszú hétvége, lehetne bringázni, de nem ilyen idõben:(

Végre hosszú hétvége, lehetne bringázni, de nem ilyen idõben:(