Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2006. június 11. - 20:41

mar varom nagyon....addig hegy valaki a heten?
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Írta 2006. június 11. - 20:29

Hello Srácok!
Huhh,..úgynézki a nyáron költözök sátoraljaújhelyrõl Üllõre...
Az egyetlen Dh-s megoldást a Jánoshegyben látom,...
Majd ha szeptemberre odakerülök,...esetleg én is gurulhatnék veletek...???:confused:
Mindig így szervezetten jártok bicózni?
Huhh,..úgynézki a nyáron költözök sátoraljaújhelyrõl Üllõre...
Az egyetlen Dh-s megoldást a Jánoshegyben látom,...
Majd ha szeptemberre odakerülök,...esetleg én is gurulhatnék veletek...???:confused:
Mindig így szervezetten jártok bicózni?
Írta 2006. június 11. - 09:10

hogyé lenne $?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. június 11. - 06:54

Írta 2006. június 10. - 21:23

Én nem igértem meg, de legalább azt be is tartom, mert sajnos nem tudok menni.

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. június 10. - 10:03

A bringam kesz lesz, viszont pont akkor van a Kona tali, ugyhogy nem tudok menni.
De kesobb ha mentek akkor ott a helyem
De kesobb ha mentek akkor ott a helyem

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. június 10. - 08:26

Ha csak olyan tessék-lássék esõ lesz addig, akkor nagyon jó menet várható
Eddig úgy nézünk ki:
Atis
Léc
Conor
PTom
nkarcsi? - ha addig megjön az új váza
VV
+ a helyi erõk
Június 17. Mátra DH túra. Akit érdekel, lehet jelentkezni, van még hely.

Eddig úgy nézünk ki:
Atis
Léc
Conor
PTom
nkarcsi? - ha addig megjön az új váza
VV
+ a helyi erõk
Június 17. Mátra DH túra. Akit érdekel, lehet jelentkezni, van még hely.
Írta 2006. június 09. - 21:04

Írta 2006. június 09. - 20:51

VV!
Ma voltam Kékesen. A kék plusszon jöttem le és túlnyomó részben száraz a pálya! Van 1-2 durván saras rész meg vhol a patakba kell menni, de nem vészes. Ha jövõ hét végéig nem fog esni az esõ akkor full száraz lesz! Sõt sztem még 1-2 nap kell neki és király lesz.
Ennyire lettem saras: http://pix.bikemag.h...=186352&cat=500
Ma voltam Kékesen. A kék plusszon jöttem le és túlnyomó részben száraz a pálya! Van 1-2 durván saras rész meg vhol a patakba kell menni, de nem vészes. Ha jövõ hét végéig nem fog esni az esõ akkor full száraz lesz! Sõt sztem még 1-2 nap kell neki és király lesz.
Ennyire lettem saras: http://pix.bikemag.h...=186352&cat=500
Írta 2006. június 09. - 19:29

szombaton hegyre jon valaki? en sztem olyan 12 es 2 kozott kimegyek aztan orrverzesig kint leszek...
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
wannabe...
wannabe...
Írta 2006. június 09. - 09:50

kapjátok be 
a héten lesz bicajom ugyhogy 7végén hajrááá

a héten lesz bicajom ugyhogy 7végén hajrááá
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. június 08. - 22:12

VV: ókés, úgy néz ki akkor ketten mennénk
jánoshegy: minden jó, kivéve a kápolna ugró utáni része, az saras, de egyébként okés minden
de jó volt ma:)
ez hiányzott már
jánoshegy: minden jó, kivéve a kápolna ugró utáni része, az saras, de egyébként okés minden
de jó volt ma:)
ez hiányzott már
Autist Team:)
Írta 2006. június 08. - 22:01

Írta 2006. június 08. - 21:19

Írta 2006. június 08. - 14:02

Na, egy gyors helyzetjelentést kérnék: Janihegy mennyire saras? Barátnõzhetõ?
Ha van friss tapasztalat, tegnapit most olvastam:)
Ha van friss tapasztalat, tegnapit most olvastam:)
Írta 2006. június 08. - 13:47

A tekerõs részek mennyisége nem vészes. Nem CC túrára megyünk.na akkor én is mondom a helyzetet:
VV: megkérdezem ptomot, estére írok konkrét választ, az érettségi miatt még nembizti semmi
ja igen: csak lefelé megyünk vagy tekerõs dolgok is lesznek?
más:
ptommal megyünk ki a hegyre mindjárt, aki jönne még és csatlakozna, az csörögjön rám, de sokáig mert mire meghallom meg felveszem az öt perc:)

Írta 2006. június 08. - 11:41

na akkor én is mondom a helyzetet:
VV: megkérdezem ptomot, estére írok konkrét választ, az érettségi miatt még nembizti semmi
más:
ptommal megyünk ki a hegyre mindjárt, aki jönne még és csatlakozna, az csörögjön rám, de sokáig mert mire meghallom meg felveszem az öt perc:)

más:
Autist Team:)
Írta 2006. június 08. - 10:23

Hétvégéig várok a Mátrával, mert valamelyik nap is teljesen eláztam pedig nem esett az esõ.
Hawerom volt tegnap és azt mondta, hogy már sokat száradt! Hétvégén megnézem én is, és leadom a sárjelentést.
Tök jó hogy ilyen sokan leszeünk!:klony:
TÚRISTÁK RETTEGJETEK!!!

TÚRISTÁK RETTEGJETEK!!!
Írta 2006. június 07. - 22:23

Ne olts, a helyismeretem egyszerûen király, életemben 4szer jártam arra ebbõl 3szor autóval vittek fogasig... egyébként az útvonalakat nem ismerem, merre érdemes menni... meg hogy jutok fel?
Svábhegyre feltekerni se könnyû....

.:]{3|\|[)3R:.
Írta 2006. június 07. - 22:22

kötöszködjek? szécsényi hegy?
annyit írtam hogy biciklis körökben a fogasozás megegyezik a jani heggyel. igaz hogy nem is mindig ott megyünk le, de az egyszerüség kedvéért annak hívja mindenki.
és pont hétvégétõl mondanak rendes nyarat;)
várom már.
annyit írtam hogy biciklis körökben a fogasozás megegyezik a jani heggyel. igaz hogy nem is mindig ott megyünk le, de az egyszerüség kedvéért annak hívja mindenki.
és pont hétvégétõl mondanak rendes nyarat;)
várom már.