Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
maradtok min 5ig?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
weyless team reggel 9re ér a fogashoz, ha vki jönne még fagyizni az szóljon/csörögjön:)
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
vagy ne morogj:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
tekerj fel!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
én is 6kor szoktam kinnlenni mert addigrra nincs olyan meleg.. sztem késõbb kevesebben lesznek ha már elmennek nyaralni
tavaly legalábbis ígyvolt

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
csinálj vmit ha nem tetszik!

igen sokan vannak, mivel vége van sajnos az iskolának, így dolog híján a sok gyerek folyton odamegy.. szerencsére 6kor már takarodót fújtak nekik(olvasónapló írás? etc), akkor tök jól elfértünk bent.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ma is sokanvoltak?
tegnap eléggé
kissé idegesített egy pár kb 13 éves bmxes arc akik nagy trükkösen bejötek a másik ajtón úgy h betolakodtak.. és ugy h épp akkor jöttek.. ezekkel lehetne vmit csinálni mert sokan voltak akik már a 2. kocsira vártak
balkán rulz

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
még én is feltekertem ott:) szal simaügy.
bár lefelé azért jobb:)

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts

Ki ismeri a JH-n azt a turista utvonalat (piros ut) amely a budakeszi-szépjuhászné elágazásától megy felfelé a hegynek, a pozsonyi hegy tövében? Az mennyire járható és kaptatós felfelé?

Ki nem? :) Teljesen jarhato, kozeptanyeros emelkedo, kicsit koves.
De az inkabb lefele jo, a kilatobol, a levagasokkal :)

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
Ki ismeri a JH-n azt a turista utvonalat (piros ut) amely a budakeszi-szépjuhászné elágazásától megy felfelé a hegynek, a pozsonyi hegy tövében? Az mennyire járható és kaptatós felfelé?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
naa? most?:)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

helyes helyes:) akkor valamelyik hétvégén ki kéne ruccanni arrafelé, még csak messze sincsen pesttõl.

Nem tudom hogy lehet-e hírdetni a fórumon más topicot, de írj ide http://forum.bikemag...read.php?t=2416 ha kell idegenvezetés vagy bármi! Szivesen elmegyek veletek! Ha kell videó az útátugrásról akkor msnen tudok küldeni! ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
helyes helyes:) akkor valamelyik hétvégén ki kéne ruccanni arrafelé, még csak messze sincsen pesttõl.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

ha a tavalyi DH pályáról van szó, akkor az tökéletes:) útátugrûás, kisebb nagyobb letörések, minden okosság, ha nem bontották még el. egész durva tud lenni.

Múlthéten jártam arra kocsival és benéztem a pálya elejére. Kapásból láttam 2 fából épített letörést. ;) Szal sztem nem hogy bontottak, hanem építettek! :bananadan

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

Ja, és ma mentünk egy déli sípályát is. Na ott aztán el lehet engedni a karikát. A közepén az a néhány, vízátfolyás által kialakított "csatorna" mókás volt.

Ma én is csak a pusztaszerencsének köszönhetem h túléltem! :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Ja, és ma mentünk egy déli sípályát is. Na ott aztán el lehet engedni a karikát. A közepén az a néhány, vízátfolyás által kialakított "csatorna" mókás volt.

Hõj azon majdnem de póruljártam tavaly õsszel ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
köszi:)
egyébként ma voltam a hegyen, a kápolna környéke még gyakorlatilag ugyanolyan sáros mint kedden, de simán járható.
a többi rész okés

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
:birth: daci-nak

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
jó, majd' csinálok zenét. jó beteget...

elvileg tegnap vettem vón' egy 14,5es polar xet, hogy legyen valami, mert a scottot nem akartam összerakni már... meg az elsõfékre is várok

de mivel a srác nem jött el, elgondolkodtam, hogy talán mégiscsak össze kéne rakni a scottot :D szal lehet, h újra ez a szörnyeteg fog alattam mocorogni..
boxxer du :D hát õõ majd nemsokára :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

és még biciklijük is volt :P :D

Mostanában szimmetrikusan gyarapodott a gyalogosok és az újra nyeregbe pattanók száma.:)
Mi van Scott-al?