Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

János hegyi pályák #2

- - - - -

• Please log in to reply
4052 replies to this topic

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Ja a janihegyen is van 20 perces DH-pálya????:D

Nekem van!!!!:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

jó szórakozást

remélem sokat fotóztál, majd meglesem õket:)
Semmering 2.-án? Jertek Ti is!

Hali!
Na nagyobbodott a dirt?
Sok fotó van, de a túrázásokról, mert a pályán nem fotóztunk.
Vazze... kicsit más egy UCI DH pálya...
De tegnap hazajöttünk, mert kijött a Misi féle DH-s társaság Szilvikével az élen...finoman mondva intoleráns banda, és nem voltunk velük kompatibilisek...
De majd jövõ héten elnézünk sasadra:)
Üdv:Thy
Ja a janihegyen is van 20 perces DH-pálya????:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

i

más: az jelent valamit ha a kidobó nagyobb? ha egy nagyobb kidobóra megy rá az ember uganyannyival mint egy kisebbre, akkor a nagyobbnál magasabbat ugrik az ember vagy hogy van ez? mért nagyobbították meg a kidobót, mikor ha az ember kellõen gyorsan ráment, eddig is végig lehetett ugrani?

hogy nagyobbat dobjon;) nagyobb kidobó, meredekebb ívvel, nagyobb lyuk/asztal a 2 között, majd nagyobb érkezõ... és csak nõni fognak:)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
..na majd ha megy zselés nyerget venni kiderül. :P

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
kakas, nem jött velem, beért míg nektek kiabáltam, aztán õ ment tovább a faszba, nem dugtam meg eskü:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
perszepersze...elmentél kakáéssal mókázni :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Gyengék vagytok.Én sírtam a HHH felé, mondtam, hogy gyertek arra, kis kápolna, aztán beton, aztán trélsz, aztán HÁHÁHÁ:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
fú ma mennyien voltak ott.. :-/. az a nagyobbítás meg jó lett:)...csak senki nem szólt. jól megijedtem:-).érdemes minden egyes alkalommal jól megnézni mi is változott, nehogy meglepetések érjenek :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
igazatok van, de elõtte meg utána van sok nagy ugrató, ami jó..
remélem nem 1 év múlva hanem mondjuk 1 hónap múlva ugrani fogom így is:)
remélem az elõtte levõt nem szándékozzák a pálya építõk átépíteni, mert valami biztos akármin azért jó lenne a nagy repüléseket is gyakorolni.

más: az jelent valamit ha a kidobó nagyobb? ha egy nagyobb kidobóra megy rá az ember uganyannyival mint egy kisebbre, akkor a nagyobbnál magasabbat ugrik az ember vagy hogy van ez? mért nagyobbították meg a kidobót, mikor ha az ember kellõen gyorsan ráment, eddig is végig lehetett ugrani?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
pontosan.
azért lett megásva hogy legyen ertájm is. mindemellett a bal szélén lyuk sincs, menjen ki oda aki akar gyakorolni.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

mért kellett kápolna2 méretûre csinálni a sashegyen a második középsõ nagy ugratót?

mert ez a pálya nem csak kezdöknek van, hanem mindenkinek. nekünk ott a középsõ sor meg a másik. 1év mulva ha te is olyan master leszel hogy ugrod azt az ugratót akkor majd azért fogsz panaszkodni hogy miért van ott az a sok kicsi szar a nagyok helyett. nem? tényleg kicsi a hely :(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

hát ugy van h egy kidobó de egybe építve érkezõvel és inkább ilyen magasra feldobós de nem tul nagy és nehéz gyorsítani rá

csak pont azt nem lehet csinálni, ami a nagy képen van
atom transzferdinánd.

sõt, a bringám is hosszabb az érkezõívnél;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mért kellett kápolna2 méretûre csinálni a sashegyen a második középsõ nagy ugratót?
íyg már nem merem bevenni mégha talán menne is hogy kiásták középen:/ vagy ez még nem a végleges?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
:birth: nkarcsi barátunknak!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

az ugrató? az egy kidobó nem?

hát ugy van h egy kidobó de egybe építve érkezõvel és inkább ilyen magasra feldobós de nem tul nagy és nehéz gyorsítani rá

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szombat össznépi ride?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

nem ilyen van a kisebb táblás ugratók végén?

az ugrató? az egy kidobó nem?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
a 4xban ugratok vannak kulonfele elrendezesekben es masik rider ellen versenyzel, mig dhban lefele jossz a hegyrol termeszetes akadalyokon tobbnyire, es az idover versenyzel. nagyjabol ennyi

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mi a különbség egy dh és egy 4x pálya közt? én eddig azthittem h annyi h egymás mellett 4en mennek és kész.. vagy a 4x lájtosabb és több benne a nagyobb ugrató?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jó szórakozást:)

remélem sokat fotóztál, majd meglesem õket:)
Semmering 2.-án? Jertek Ti is!