Üdv!
Most költöztem fel Pestre és szeretném kipróbálni az itteni pályákat csak az a baj hogy egyáltalán nem ismerem a várost... Tudna valaki segíteni vagy valakikhez betárusulhatnék ha mennek fel és meg mutatnák nekem az ösvényeket...
Merre szoktak ilyen emberek lenni akik járnak fel?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

János hegyi pályák #2
Indította
zOrg
, 2005. december 01. 10:55
Írta 2006. augusztus 27. - 20:50

Írta 2006. augusztus 24. - 16:36

Írta 2006. augusztus 24. - 10:21

Tenyleg, mennyi volt a berles 1 napra?
az összes bicó egységesen 45 euró volt az egész napra, védõk nélkül
volt ez a switch 66-tal, néhány bighit 888-cal vagy stance kingpinnel, speci enduro-k fox 36-tal, asszem ennyi féle volt
Autist Team:)
Írta 2006. augusztus 24. - 10:10

Esetleg van kedve valakinek ma pályamutogatós, nagymamatempós csorgásra ?
én fél 11 felé indulok. Lehet csinálok egy kis önkínzást a hhh-n felfelé, aztán le fogashoz és hajrá.
én fél 11 felé indulok. Lehet csinálok egy kis önkínzást a hhh-n felfelé, aztán le fogashoz és hajrá.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2006. augusztus 23. - 22:20

Errol beszelek. Valszeg rosszul volt osszerakva es neha megszorult. A kazetta alatt a csapagyakkal kell varialni.
Amugy most latom hogy ez az ezust felnis Deemax, az a leheto legszarabb evjarat volt
Amugy most latom hogy ez az ezust felnis Deemax, az a leheto legszarabb evjarat volt

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. augusztus 23. - 22:18

lehet, de a kibérelt rm switch-en az volt, pedig majdnem új volt
idõnként úgygondolta hogy õ most fixi lesz és borzalmas hangok közepette örökhajtóssá változott:-)
amennyibe kerül, nem illene ezt csinálnia
idõnként úgygondolta hogy õ most fixi lesz és borzalmas hangok közepette örökhajtóssá változott:-)
amennyibe kerül, nem illene ezt csinálnia
Írta 2006. augusztus 23. - 22:15

"-a deemax racsnija szar"
Nem szar az, csak erteni kell hozza. Nagyon szepen be lehet allitani, csak ha rosszul rakod ossze akkor megszorul.
Nem szar az, csak erteni kell hozza. Nagyon szepen be lehet allitani, csak ha rosszul rakod ossze akkor megszorul.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. augusztus 23. - 22:13

most tuti nem, csóróság van:-)
nagy szerencsénk volt amúgy az idõjárással is, nagyon változékony arrafelé, de megúsztuk komolyabb esõ nélkül
esõben halál lehet a gyökeres rész, a dh szekción így is iszonyat csúszott pár helyen
sztem legközelebb majd tavasszal:-)
nagy szerencsénk volt amúgy az idõjárással is, nagyon változékony arrafelé, de megúsztuk komolyabb esõ nélkül
esõben halál lehet a gyökeres rész, a dh szekción így is iszonyat csúszott pár helyen
sztem legközelebb majd tavasszal:-)
Írta 2006. augusztus 23. - 22:03

Írta 2006. augusztus 23. - 22:02

ez úgyis csettopic:)
amúgy nemtudtam hogy van olyan topic is:-)
ja és megtapasztaltuk hogy:
-a deemax racsnija szar
-a hullámos avid tárcsa szar
-a speci pedál törik ha sziklához basszák:-)
-az s-es bighit bazinagy
jó móka volt:)
amúgy nemtudtam hogy van olyan topic is:-)
ja és megtapasztaltuk hogy:
-a deemax racsnija szar
-a hullámos avid tárcsa szar
-a speci pedál törik ha sziklához basszák:-)
-az s-es bighit bazinagy
jó móka volt:)
Írta 2006. augusztus 23. - 20:49

Van a megmozdulasba Semmering topic, oda talan jobb lett volna 
( valami modi atrakhatna Conor postjat oda )

( valami modi atrakhatna Conor postjat oda )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. augusztus 23. - 20:38

na írok egy élménybeszámolót a semmeringi kirándulásunkról, ha már a többi autist nem tette meg:-)
szóval a semmeringi bikeparkot látogattuk meg:
http://www.bikepark-...t/pages/new/de/
elég jó kis pályák voltak, bár még most nyílt meg az egész egy hónapja, szal még épülgetnek a dolgok
a dh pálya igen durva volt, legalábbis nekem:-)
a fr pályák élvezhetõek, gyorsak, teljesen más minden mint itthon
tekerni nem kellett semmit sem szinte, annyira megvolt a lejtõ mindenhol, ahol meg nem ott meg tekerni sem lehetett mert örült ha bringán maradt az ember:D
az elsõ nap mérlege egy elhajlott boxxer málna elõadásában, egy meghúzott boka tamsnál, mindez 4 óra alatt...
másnap egésznap bicóztunk, durva volt, iszonyat fárasztó, negyed óra egy komplett kör:-)
képek, videók:
http://autist-bikerz.atw.hu/
(a golf thez kedvéért lett lefotózva:-))
jóvolt:)
szóval a semmeringi bikeparkot látogattuk meg:
http://www.bikepark-...t/pages/new/de/
elég jó kis pályák voltak, bár még most nyílt meg az egész egy hónapja, szal még épülgetnek a dolgok
a dh pálya igen durva volt, legalábbis nekem:-)
a fr pályák élvezhetõek, gyorsak, teljesen más minden mint itthon
tekerni nem kellett semmit sem szinte, annyira megvolt a lejtõ mindenhol, ahol meg nem ott meg tekerni sem lehetett mert örült ha bringán maradt az ember:D
az elsõ nap mérlege egy elhajlott boxxer málna elõadásában, egy meghúzott boka tamsnál, mindez 4 óra alatt...
másnap egésznap bicóztunk, durva volt, iszonyat fárasztó, negyed óra egy komplett kör:-)
képek, videók:
http://autist-bikerz.atw.hu/
(a golf thez kedvéért lett lefotózva:-))
jóvolt:)
Írta 2006. augusztus 19. - 21:02

hat ja, de ahhoz della is kell egy pici, persze fat lehet szervalni, de hely is kell, ahova el lehet rakni
Írta 2006. augusztus 19. - 20:56

jah, ötletes jaú dolgok
. ilyen mókák kellenének. meg több nócsór.

Írta 2006. augusztus 19. - 20:47

Írta 2006. augusztus 19. - 20:17

Írta 2006. augusztus 19. - 11:52

Írta 2006. augusztus 19. - 08:19

na ma akkor össznépi rájd?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. augusztus 18. - 21:40

"'DH"
továbbra is kiváncsi lennék erre a sziklakerültegõs kékkeresztre, de egy túristaösvény nem tuti egy meredek bevállalós dh pálya:) remélem lesz sok fotó.
továbbra is kiváncsi lennék erre a sziklakerültegõs kékkeresztre, de egy túristaösvény nem tuti egy meredek bevállalós dh pálya:) remélem lesz sok fotó.
Írta 2006. augusztus 18. - 11:57