Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Sziasztok.

Kedves Ariadne!

Én nagyon nagyon szeretnék lánycsapatban indulni a 24 óráson. Így gyorsan jelentkezem nehogy kimaradjak a csapatból.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Klubon belüli átalakulás. :D Négy csapat indul a Kelly's Klubból, ebbõl egy vegyes lett volna, de a lány tag átjön hozzánk. :) De ha akad hirtelen három vállalkozó szellemû, akkor is megoldjuk.

Vagy kicsit többet bevállaltok, és 4-en nyomjátok végig a 24 órát... :)))

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

A három "wanted" személybõl már egy meglett közben?

--Trifo

Klubon belüli átalakulás. :D Négy csapat indul a Kelly's Klubból, ebbõl egy vegyes lett volna, de a lány tag átjön hozzánk. :) De ha akad hirtelen három vállalkozó szellemû, akkor is megoldjuk.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
A három "wanted" személybõl már egy meglett közben?

--Trifo

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Lehet, hogy a versenyzõsebbje már egyesületben van :).
Azért jó lenne, ha nem csak 4 lánycsapat lenne. Elsõ két nõi csapat kb profi. Vannak a Virágok, akik szintén elég erõsek, meg a mi kis Happy Chicks csapatunk, hatalmas lelkesedéssel és kevesebb edzettséggel :). Szóval hajrááá, hajrááá csajok :)

No igen, ezért sem a dobogóra hajtunk, de hát tényleg a feeling a lényeg. :) Tesztnek végigmentünk ketten párosban a Tour Desedán, ami ugye 10 órás váltó, na ehhez képest 6 taggal 24 óra az csak könnyebb lehet. :D

Remélem fel tudunk zárkózni, és a versenyen találkozunk. ;) Még két vállalkozó szellemû jelentkezõt keresünk, és meglesz a csapat.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Cuca

Cuca

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!:bananadan

Szerintem is vagyunk jócskán akik csajok+tekernek, ráadásul szeretnek versenyezni is. Jó a kihivás, megmérettetés, bizonyítás.
Ja, mi Virágok ilyenek vagyunk:)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Lehet, hogy a versenyzõsebbje már egyesületben van :).
Azért jó lenne, ha nem csak 4 lánycsapat lenne. Elsõ két nõi csapat kb profi. Vannak a Virágok, akik szintén elég erõsek, meg a mi kis Happy Chicks csapatunk, hatalmas lelkesedéssel és kevesebb edzettséggel :). Szóval hajrááá, hajrááá csajok :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Pedig tényleg van sok lyányka a fórumozók között...

--Trifo

Csak nem elég bátrak. :)
Már arra is gondoltam, hogy frekventáltabb bringás csomópontokon az erdõben (Határ-nyereg, Pap-rét, ilyenek) rajzszöggel kinyomok a fára a "hirdetésünkbõl" néhol. :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Pedig tényleg van sok lyányka a fórumozók között...

--Trifo

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Sziasztok!
Nem nagyon pörög most ez a topik, de azért én bízom benne, hogy jár erre pár bringás lány mostanság. Lenne ugyanis egy közzétennivalóm, vagyis:

Tadámm, közhírré tétetik!

Vállalkozó kedvû, némi montis tapasztalattal és fõleg kitartással és kalandvággyal bíró egyéneket keresünk alakuló lánycsapatunkba a 24 órás versenyre (Csillebérc, szept. 13-14.). Bulifutam lesz, lényeg, hogy végig menjünk mind a 24 órán át, helyezés nem számít. Tavaly több mint száz csapat indult, ebbõl csak négy volt teljesen lánycsapat, nem hagyhatjuk így ezt a borzasztó aránytalanságot. :D

Vállalkozó kedvû jelentkezõket privátban vagy a mailcímemen várom (szbj kukac sgmail pötty hu), hétvégi elõpróbatekerészéseket megejthetünk feltétlenül. Eddig hárman megvagyunk, még három bátor jelentkezõt jó lenne találni. Kalandra fel! :piatka:

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
sala: és tényleg lefostam a bokám azért a 20-as átlagért...

--Trifo

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
az elsõ része még elvezetes :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
most röhögsz, de lefososd a bokádat egy nyamvadt 20as átlagért

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

aki edzeni akar bringával, az csináljon gyereket, rakja utánfutóba és vontassa - lehetõleg szembeszélben - dimbes-dombos utakon.

:D :D :D

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Óófákk, ebbõl is kimaradtam(tunk). De hát csütörtök este családostul vonultunk el messze.

A hátváge tapasztalata: aki edzeni akar bringával, az csináljon gyereket, rakja utánfutóba és vontassa - lehetõleg szembeszélben - dimbes-dombos utakon. Azért jó volt...

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
látod, lejön egy picit meredekebb ösvényen...élve...bukás nélkül...és egybõl déházni akar... :D

bruce úrfi, holnap bizonyíthatsz ;-)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Menjünk má' oda Para, már ikszcéztem, freerideoltam, a dh-t is ki akarom próbálni! :D

Ja, K+ mi?
...
:P

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Menjünk má' oda Para, már ikszcéztem, freerideoltam, a dh-t is ki akarom próbálni! :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
déhá? az mi? :-D
nem xeressük asz déhát, inkább a finom gurulós mókarácia... :)

jó déházást nektek.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Menjetek déházni Bagolyírtásra!:D:D
Mátrai topicban szervezõdik. Felszállítás is lesz.:)