Paniko
Audrey
Anita (õ Mókus barátnõje)
Iakudzs (alias Zsuzsa, õ tavaly már ment 24h-n)
Ariadne (õ még nem ment, csak a kegyetlen hajnali ébresztést gyakorolta

plusz méééég egy hatodik jelentkezõ.

Javítok máris.

Mi jelenleg lakásfelújítunk, így most kimaradunk a jóból pár hétig, hétvégi túrákat tervezünk csak Pilisben, esetleg Börzsönyben. De a sitthordás is egész jó erõnléti edzés lesz.
Most ahogy végigveszem, vagyunk mindenfelõl, egy tag Gyõr-Bp között mozog, egy másik Szegeden van fõleg, Anikó ugye Érd, én meg Bp. Fõ a változatosság.És igen, mind nagyon lelkes hobbisták vagyunk, remélem ez nem gond neked.
Hogyan lenne gond
Én is hobbiból biciklizek munka mellett, csak most már minden nap edzek szinte. Tudok egy 6. leányzót akit esetleg érdekelne
Mátra. De az kissé odább van. Én röviden indulok. És te?
Nagy melegben nem nagyon jutok fel a bringára. Sztem ma is inkább hajózni megyek:)
Dynamora vagy Mátrára nem jön valamelyikõtök?
Köszii
Oké. Valahogyan majd összeegyeztetjük, mert én zalaegerszegi vagyok. Ti? Hol bicikliztek amúgy? Én ZKSE-s vagyok.
www.teamzkse.hu
Bár Anikóval még nem beszéltem, de azt hiszem, megelõlegezhetem, hogy üdv a csapatban.
Egy ismerkedõ tekerészést megejthetünk valamikor.
Szia! A Tiétekre
Bükkre nem, de Dynamora meg Mátrára megyek. Gyõrújbaráton is voltam (2 percel lecsúsztam dobogóról
). Amúgy inkább XCO, de idén elkezdtem maratonozni, és nagyon bejött. Tavaly elõtt voltam 24 óráson vegyes csapatba, nagyon tetszett. Edzettséggel nincs gondom
Szia,
Mi csapatunkra gondoltál? ha igen van még kiadó hely. Esetleg Bükkmarcira nem jössz?
Engem is érdekelne a dolog, milyen edzettséggel érdemes nekivágni?
Szia,Halo!
Engem érdekelne a 24h-s amennyiben van még lehetõség jelentkezni
Bõvebb info?
Hihi, ha jól sejtem, már benne vagy.
Kedves csapatkapitányunk... :cheers:
Sziasztok.
Kedves Ariadne!
Én nagyon nagyon szeretnék lánycsapatban indulni a 24 óráson. Így gyorsan jelentkezem nehogy kimaradjak a csapatból.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt