Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
No akkor:

Paniko
Audrey
Anita (õ Mókus barátnõje)
Iakudzs (alias Zsuzsa, õ tavaly már ment 24h-n)
Ariadne (õ még nem ment, csak a kegyetlen hajnali ébresztést gyakorolta :D)
plusz méééég egy hatodik jelentkezõ. :)

Javítok máris. ;)
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Mi jelenleg lakásfelújítunk, így most kimaradunk a jóból pár hétig, hétvégi túrákat tervezünk csak Pilisben, esetleg Börzsönyben. De a sitthordás is egész jó erõnléti edzés lesz. :D

Most ahogy végigveszem, vagyunk mindenfelõl, egy tag Gyõr-Bp között mozog, egy másik Szegeden van fõleg, Anikó ugye Érd, én meg Bp. Fõ a változatosság. :) És igen, mind nagyon lelkes hobbisták vagyunk, remélem ez nem gond neked.

.:juhu: Bori! Ha igaz javítanod kell az aláírásodat

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Hogyan lenne gond :) Én is hobbiból biciklizek munka mellett, csak most már minden nap edzek szinte. Tudok egy 6. leányzót akit esetleg érdekelne :P

Öt fix tagunk van. A hatodik a gyorsabb lesz. :)
Most a bükkön kéne beszélnünk egy lehetséges jelölttel, de ha addig bejelntkezik az ismerõsöd, akkor õ lesz a hatodik.
Eddig a csapat:
Ariadne
Audrey
Mókus bnõ (bocs tudom hogy van saját neved de kiesett)
Ikazsudzs (ezt sem bírom leírni)
Paniko
hatodik te megad légy...

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Mátra. De az kissé odább van. Én röviden indulok. És te?
Nagy melegben nem nagyon jutok fel a bringára. Sztem ma is inkább hajózni megyek:)

Én is röviden :) Úgyhogy veled ott fogunk találkozni.

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Hogyan lenne gond :) Én is hobbiból biciklizek munka mellett, csak most már minden nap edzek szinte. Tudok egy 6. leányzót akit esetleg érdekelne :P

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Dynamora vagy Mátrára nem jön valamelyikõtök?

Mátra. De az kissé odább van. Én röviden indulok. És te?
Nagy melegben nem nagyon jutok fel a bringára. Sztem ma is inkább hajózni megyek:)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Mi jelenleg lakásfelújítunk, így most kimaradunk a jóból pár hétig, hétvégi túrákat tervezünk csak Pilisben, esetleg Börzsönyben. De a sitthordás is egész jó erõnléti edzés lesz. :D

Most ahogy végigveszem, vagyunk mindenfelõl, egy tag Gyõr-Bp között mozog, egy másik Szegeden van fõleg, Anikó ugye Érd, én meg Bp. Fõ a változatosság. :) És igen, mind nagyon lelkes hobbisták vagyunk, remélem ez nem gond neked.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Dynamora vagy Mátrára nem jön valamelyikõtök?

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Köszii :) Oké. Valahogyan majd összeegyeztetjük, mert én zalaegerszegi vagyok. Ti? Hol bicikliztek amúgy? Én ZKSE-s vagyok.

www.teamzkse.hu

Üdv a csapatban! Nagyon örülök, akkor szerintem be is nevezhetünk. Ha jól számolom már öten vagyunk, de egy hatodik jelenntkezõ biztosan akad majd.
Bori! A másik fórumon írtam neked privit. Talán nem kaptad meg. Az SMS-t most olvastam.
Nagyrészt Pestiek, én érdi tekergõ vagyok. Párom mondta hogy megyünk jövõ hétvégén Szekszárd marcira. Ez valami elsõ verseny. Sztem akkor leszünk legközelebb hozzád. Meg egy hete voltunk Zalakaroson. Hivatalos csapatunk nincsen, privátban nyomjuk.
Átmentem privibe

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Bár Anikóval még nem beszéltem, de azt hiszem, megelõlegezhetem, hogy üdv a csapatban. :D Egy ismerkedõ tekerészést megejthetünk valamikor. :)

Köszii :) Oké. Valahogyan majd összeegyeztetjük, mert én zalaegerszegi vagyok. Ti? Hol bicikliztek amúgy? Én ZKSE-s vagyok.

www.teamzkse.hu

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Szia! A Tiétekre :) Bükkre nem, de Dynamora meg Mátrára megyek. Gyõrújbaráton is voltam (2 percel lecsúsztam dobogóról :P). Amúgy inkább XCO, de idén elkezdtem maratonozni, és nagyon bejött. Tavaly elõtt voltam 24 óráson vegyes csapatba, nagyon tetszett. Edzettséggel nincs gondom :)

Bár Anikóval még nem beszéltem, de azt hiszem, megelõlegezhetem, hogy üdv a csapatban. :D Egy ismerkedõ tekerészést megejthetünk valamikor. :)

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Szia,
Mi csapatunkra gondoltál? ha igen van még kiadó hely. Esetleg Bükkmarcira nem jössz?

Szia! A Tiétekre :) Bükkre nem, de Dynamora meg Mátrára megyek. Gyõrújbaráton is voltam (2 percel lecsúsztam dobogóról :P). Amúgy inkább XCO, de idén elkezdtem maratonozni, és nagyon bejött. Tavaly elõtt voltam 24 óráson vegyes csapatba, nagyon tetszett. Edzettséggel nincs gondom :)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Úgy számoltam, fejenként olyan 60 km körül jön ki a táv a 24 óra alatt. Persze ezt némileg nehezíti éjjel a sötét, meg a küzdelem a felébredésért :D (tavaly az egyik csapat ébresztõ embere voltam. Utáltak érte. :P), de többen mondták, hogy mégis ez a legjobb része.
Nem különösebben nehéz a pálya, de van azért egy-két meredekebb meg gyökeres rész, no meg a dobogó a végén. Viszont amerre nézel, bringás õrültek mindenfelé, meg hangos zene, szóval jó buli. :)

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Engem is érdekelne a dolog, milyen edzettséggel érdemes nekivágni?

Jó ha nem akkor ülsz elõször bringán, már csak azért is mert a nagyok elengedése is kihívás lehet. Edzettség nélkül is neki lehet vágni csak nem élveznéd. Egyébként nem kell a 24et letekerni, lehet pihenni is. Fontos a táplálék és a víz mennyisége is.

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Halo!

Engem érdekelne a 24h-s amennyiben van még lehetõség jelentkezni :P
Bõvebb info?

Szia,
Mi csapatunkra gondoltál? ha igen van még kiadó hely. Esetleg Bükkmarcira nem jössz?

rollerg

rollerg

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Engem is érdekelne a dolog, milyen edzettséggel érdemes nekivágni?

Audrey

Audrey

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Halo!

Engem érdekelne a 24h-s amennyiben van még lehetõség jelentkezni :P
Bõvebb info?

paniko

paniko

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Hihi, ha jól sejtem, már benne vagy. :D Kedves csapatkapitányunk... :cheers:

Ja, tényleg. Csak akartam prezentálni milyen egyszerû a jelentkezés. Mi meg szívesen látunk bármilyen komoly szándékú jelentkezõt.
Most már csak csapat kéne, kapitány van. Fordítva egyszerûbb lenne.:)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Sziasztok.

Kedves Ariadne!

Én nagyon nagyon szeretnék lánycsapatban indulni a 24 óráson. Így gyorsan jelentkezem nehogy kimaradjak a csapatból.

Hihi, ha jól sejtem, már benne vagy. :D Kedves csapatkapitányunk... :cheers:

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

E! próbálkozom itt is. Ki jönne velem szombaton brigázni bárhová BP környékére? Ahogy az idõ kinéz, aszfalt lesz belõle... De hát az is bringa :)

--Trifo