...és még egyszer KÖSZI!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Az tõlem ment.Eh, megelõztek.
Már kaptam is a mailt az eseményrõl!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Lehet!Alex! Jövõ héten honnan indultok és hánykor, Csatlakoznék hozzátok, ha lehet.
Neeem, ez a deluxe. Csak nem lett tökéletes a WB, gondolom a hó miatt.megvetted a Kinget? Milyen?
Picasa _Alex_
Ne legyetek puhányak, hóban bringázni a legjobb móka!
Jövõ hétvégén megyünk a Bükkbe, gyertek tekerni egy jót!
Látod Csabi, ilyenkor jön jól a jó kis trekkingem, amit többször is leszóltatok.Esõben az a baj, hogy sárhányó nem fér fel a gépemre, annélkül meg eléggé eldurvuló tud lenni.
Futni viszont, mivel mindennemû terepre van felszerelésem, mindig tudok. Ónosesõben szöges cipõ, porhóban hótalp.
hát, ha esik meg áll a víz az úton, akkor engem se visz ki a lélek...Hát nem tudom felétek mi volt, de itt ónosesõvel tarkított egész napos szitálás. A tavalyi térdszalagos fiaskót nem ismételném meg, ha lehet. Görgõztem 1 órát, futottam 1 órát, nekem mára ennyi elég volt.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ilyenkor már nem mész ki?
3-4 fok volt, ez még kibírható 1,5-2,5 óra
de amikor már fagypont közeli, akkor rettenet
a görgõzés úgy egy óra után kezd unalmas lenni...
Ne legyetek puhányak, hóban bringázni a legjobb móka!
Picasa _Alex_
Nyáron még nem is lenne vészes, de ilyenkor....átázni meg..
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
nekem pl semmi bajom a -5tel sem, viszont se esõcuccom, se sárvédõm....átázni meg kurvára utálokl.ilyenkor már nem mész ki?
3-4 fok volt, ez még kibírható 1,5-2,5 óra
de amikor már fagypont közeli, akkor rettenet
a görgõzés úgy egy óra után kezd unalmas lenni...
ilyenkor már nem mész ki?Én is Görgõországban leszek...(OÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Azok még lennének de az esõ is esik és átázva télen..
Azok még lennének de az esõ is esik és átázva télen..Mentek? Szöges gumi,sapka sál....
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..