Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2008. december 02. - 16:29

Írta 2008. december 02. - 15:56

http://www.youtube.com/user/koszacica
Írta 2008. december 02. - 14:34

[quote name='koszacica']Ha szeretnél tudok mutatni csak kutyásat

Írta 2008. december 02. - 14:28

Era: hát ez az, éreztem. Címeres hatökör - mást nem tudok magamra mondani. De erre mondta egy barátnõm, h legalább jók a megérzéseim, akkor hallgassak rájuk.... Az új kocsinál legalább azt érzem, h jól választottam, h azt veszem. Úgy legyen.
Írta 2008. december 02. - 13:39

Írta 2008. december 02. - 10:49

Zsolti képeit itt találhatjátok a túránkról:
http://www.maze.hu/D.../turalista.html
Írta 2008. december 02. - 09:22

ps.: kutyikat is bevitted a dolgozóba?
Nem, sikerült még leraknom õket itthon. De nagyon néha, vis major esetén jönnek velem - a cégvezetés nem balhézik miatta csak az irodaház gondnoka...
Viszont beigazolódott a balsejtelmem, és sikerült megtörnöm tütüt, hogy nyugodtan kikiálthatunk címeres ökörnek. :cry: :wallbange Én f.sz még utoljára azzal akartam melóba menni..... Most aztán fõ a fejem.
Ez nem az én évem, az már tuti. :icon_cry:
Írta 2008. december 01. - 23:32

Szóval kutyik szalonképesen viselkedtek a buszon! Ez jó hír, pedig emlegettünk titeket, "vajon felengedték a buszra"?

Hát igaz, ami igaz, nem bántam meg, hogy elindulta, veletek. A visszafelé vezetõ úton már elöl loholtam fel Dobogókõre.
Dante meg igen, jól gondoltad, aludt. A lustaság!

ps.: kutyikat is bevitted a dolgozóba?
Írta 2008. december 01. - 23:14

A kutyák nagyon jó pofák. Mondtam én nekik, hogy ne szaladgáljanak annyit, mert hamar elfáradnak, de nem hallgattak rám. Persze igazuk volt, biztos tudták, hogy õk nem is fognak annyit menni.
Cica, felengedtek téged a buszra két kutyával?
Örülök, hogy ott lehettem és (többszörösen) sajnálom, hogy nem maradhattam a túra végéig. A kutyák iszonyatosan élvezték, annyira imádom õket ilyenkor nézni. Jah és igen, sosem fáradnak ki - legalábbis Lucky tuti nem. Õ egy bakkecskével keresztezett kopó-vizsla-agár

A kutymókkal - ill. a sofõrrel meg az utasokkal - egyébként nem volt gond. Sõt, a sofõr még a szájkosarakat se kérte (pedig kivételesen volt

Zsizsi, végül csak jó, hogy nemcsak eljöttél, hanem el is indultál velünk

Dante: Te meg jót szundiztál, mi?

Írta 2008. december 01. - 10:30

Én is nagyon jól éreztem magam a mai kirándulásunkon. Köszönhetõen a klassz társaságnak és a szép vidéknek.
Az elsõ varázslat az volt, amikor Oldbike egyszercsak ott termett az erdei ösvényen velünk szemben. Remek idõzítés volt.

Zsizsi, te a nap folyamán úgy születté újjá, mint hamvaiból a fõnix.

A kutyák nagyon jó pofák. Mondtam én nekik, hogy ne szaladgáljanak annyit, mert hamar elfáradnak, de nem hallgattak rám. Persze igazuk volt, biztos tudták, hogy õk nem is fognak annyit menni.

Cica, felengedtek téged a buszra két kutyával?
Nekem a legjobban ma Kakas hegyi kilátó, a Zsivány szikla, a Rám hegyen a szikla, meg a Thirring (vagy milyen) sziklák tetszettek. Az a felkapaszkodás nem volt semmi!
Dobogókõrõl pedig azt a kocogós tempót azt hittem nem fogom bírni, de tapasztaltam, hogy mindenki egy véleményen volt. Éppen leértünk SzentKereszt határába, amikor elkezdett esni. A kocsinál kezdett ránk sötétedni.
Katica, nem is vártunk rád...
Szóval élvezetes, remek túra volt. Köszönet érte nektek, és a túra vezetõnknek, Zsoltinak is.

Alex, köszi a klassz képeket. Az enyémek nem sikerültek jól. Azért megpróbálom felrakni valahova.
Írta 2008. november 30. - 22:04

Írta 2008. november 30. - 22:00

Írta 2008. november 30. - 21:54

Találd meg az elrejtett különbséget a két kép között!
1. http://picasaweb.goo...532827719569554
2. http://picasaweb.goo...532805171491458

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. november 30. - 21:48

Írta 2008. november 30. - 21:22

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. november 30. - 21:14

Köszi, hogy velünk voltál!
Írta 2008. november 30. - 20:57

Írta 2008. november 30. - 19:47

Na jó, ez hülyeség, de egyáltalán nem mutat rosszul - szerintem - a sárvédõ rajta. (Mondjuk én kihajítottam a gyári "telót" is. Inkább egy merev villa, mintsem az a holtsúly!)
Írta 2008. november 30. - 16:13

Látod Csabi, ilyenkor jön jól a jó kis trekkingem, amit többször is leszóltatok.
Van rajta sárvédõ, ami funkcionál is! Felénk esett, rendesen, állt is a víz töb helyen, de kis forgalmú utakon pörgettem, így nem volt gáz.
Ha jól láttam az adatlapodon, akkor nekem is ugyanez a márka a cross bicóm, azokra az aszfaltosabb napokra.

Írta 2008. november 30. - 12:28

Alex vasparipája egy Kikapu Deluxe, csak kicsit több lett a WhiteBalance elcsúszása miatt a Red, és pirosabba a narancsnál... :-D
Üdv
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák