Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem ide tartozik, de minden kutyafaj tanítható agilityre vagy van amelyiket esélytelen? Konkrétan egy francia bulldogra gondolok :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
A mostani videókat majd ma töltöm fel, de innen lehet csemegézni addig, ha ennyire érdekel :D

http://www.youtube.com/user/koszacica

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ha lehetne akkor inkább egy másik agility-s videó rendel (remélem így írják) :D
[quote name='koszacica']Ha szeretnél tudok mutatni csak kutyásat :P (mondjuk pont nem errõl a kirándulásról...hanem csak úgy)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Ha szeretnél tudok mutatni csak kutyásat :P (mondjuk pont nem errõl a kirándulásról...hanem csak úgy)

Era: hát ez az, éreztem. Címeres hatökör - mást nem tudok magamra mondani. De erre mondta egy barátnõm, h legalább jók a megérzéseim, akkor hallgassak rájuk.... Az új kocsinál legalább azt érzem, h jól választottam, h azt veszem. Úgy legyen.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Tök jók lettek a képek, sajnos csak kevésen vannak rajta a kutyák, amiken látszanak, azokon látszik, hogy mennyire élvezték a helyzetet.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Pedig már érezted, hogy nem szabad azzal közlekedned. Sajnálom.

Zsolti képeit itt találhatjátok a túránkról:
http://www.maze.hu/D.../turalista.html

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

ps.: kutyikat is bevitted a dolgozóba?

Nem, sikerült még leraknom õket itthon. De nagyon néha, vis major esetén jönnek velem - a cégvezetés nem balhézik miatta csak az irodaház gondnoka...

Viszont beigazolódott a balsejtelmem, és sikerült megtörnöm tütüt, hogy nyugodtan kikiálthatunk címeres ökörnek. :cry: :wallbange Én f.sz még utoljára azzal akartam melóba menni..... Most aztán fõ a fejem.
Ez nem az én évem, az már tuti. :icon_cry:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Csóókolom! :)
Szóval kutyik szalonképesen viselkedtek a buszon! Ez jó hír, pedig emlegettünk titeket, "vajon felengedték a buszra"? :D
Hát igaz, ami igaz, nem bántam meg, hogy elindulta, veletek. A visszafelé vezetõ úton már elöl loholtam fel Dobogókõre.
Dante meg igen, jól gondoltad, aludt. A lustaság! :D

ps.: kutyikat is bevitted a dolgozóba?

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

A kutyák nagyon jó pofák. Mondtam én nekik, hogy ne szaladgáljanak annyit, mert hamar elfáradnak, de nem hallgattak rám. Persze igazuk volt, biztos tudták, hogy õk nem is fognak annyit menni. :)
Cica, felengedtek téged a buszra két kutyával?

Örülök, hogy ott lehettem és (többszörösen) sajnálom, hogy nem maradhattam a túra végéig. A kutyák iszonyatosan élvezték, annyira imádom õket ilyenkor nézni. Jah és igen, sosem fáradnak ki - legalábbis Lucky tuti nem. Õ egy bakkecskével keresztezett kopó-vizsla-agár :)
A kutymókkal - ill. a sofõrrel meg az utasokkal - egyébként nem volt gond. Sõt, a sofõr még a szájkosarakat se kérte (pedig kivételesen volt :P)

Zsizsi, végül csak jó, hogy nemcsak eljöttél, hanem el is indultál velünk ;)

Dante: Te meg jót szundiztál, mi? :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
Én is nagyon jól éreztem magam a mai kirándulásunkon. Köszönhetõen a klassz társaságnak és a szép vidéknek.
Az elsõ varázslat az volt, amikor Oldbike egyszercsak ott termett az erdei ösvényen velünk szemben. Remek idõzítés volt. :)
Zsizsi, te a nap folyamán úgy születté újjá, mint hamvaiból a fõnix. :)
A kutyák nagyon jó pofák. Mondtam én nekik, hogy ne szaladgáljanak annyit, mert hamar elfáradnak, de nem hallgattak rám. Persze igazuk volt, biztos tudták, hogy õk nem is fognak annyit menni. :)
Cica, felengedtek téged a buszra két kutyával?

Nekem a legjobban ma Kakas hegyi kilátó, a Zsivány szikla, a Rám hegyen a szikla, meg a Thirring (vagy milyen) sziklák tetszettek. Az a felkapaszkodás nem volt semmi!
Dobogókõrõl pedig azt a kocogós tempót azt hittem nem fogom bírni, de tapasztaltam, hogy mindenki egy véleményen volt. Éppen leértünk SzentKereszt határába, amikor elkezdett esni. A kocsinál kezdett ránk sötétedni.

Katica, nem is vártunk rád...

Szóval élvezetes, remek túra volt. Köszönet érte nektek, és a túra vezetõnknek, Zsoltinak is. :)

Alex, köszi a klassz képeket. Az enyémek nem sikerültek jól. Azért megpróbálom felrakni valahova.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Elmentek a jó búsba...! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Csak nem a képbe beugrott Jetire gondolsz?:scared::D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Feladvány:
Találd meg az elrejtett különbséget a két kép között!
1. http://picasaweb.goo...532827719569554
2. http://picasaweb.goo...532805171491458
:D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jujj!
http://picasaweb.goo...532805171491458
:D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Remek túra volt!
Képek itten.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Senki sem akart rohanni, még ha néha úgy is tûnt. Olyankor csak a gravitációra és a lejtõre bíztuk magunkat! ;)
Köszi, hogy velünk voltál!

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Lányok, fiúk! Köszi a mai túrát, nagyon jól éreztem magam! Remélem nem kellett sokat várni rám :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A gép jó választás, viszont nincs "szívem" összesarazni! :D
Na jó, ez hülyeség, de egyáltalán nem mutat rosszul - szerintem - a sárvédõ rajta. (Mondjuk én kihajítottam a gyári "telót" is. Inkább egy merev villa, mintsem az a holtsúly!)

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Látod Csabi, ilyenkor jön jól a jó kis trekkingem, amit többször is leszóltatok. :)
Van rajta sárvédõ, ami funkcionál is! Felénk esett, rendesen, állt is a víz töb helyen, de kis forgalmú utakon pörgettem, így nem volt gáz.

Ha jól láttam az adatlapodon, akkor nekem is ugyanez a márka a cross bicóm, azokra az aszfaltosabb napokra. :) Viszont sárvédõ itt áll a polcon, mert nincs szívem elcsúfítani vele, annyival szebb nélküle... Így inkább sárosodom. :D
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:) én pedig már válaszoltam is... :)

Alex vasparipája egy Kikapu Deluxe, csak kicsit több lett a WhiteBalance elcsúszása miatt a Red, és pirosabba a narancsnál... :-D

Üdv

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák