Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Ja, ez az esõ kiborító. Legalább rendesen viselkedne az idõjárás és havazna, nem?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
csak ne esne folyton, már két hete folyamatosan ESIK!!!!Feltöltött kép
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Mi az hogy sajnos? :smack:

Na, jól kikaptam! :)

amúgy a "sajnos", a "most nem tudok veletek tartani"-hoz tartozik! :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Nálunk (Alex, Skiri, Sanyi, Zsizsi) lesz még két fõ számára hely (Szentlélek), ha vki még meggondolta magát, tud csatlakozni... kerékpár és bor ajánlottan kötelezõ felszerelés ;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Hármaskúton lesz a szállásunk, péntek és szombat este lazulás, közötte túrázás lesz a program.
Nyáron bringával voltunk arra és nagyon megtetszett a ház a vadon közepén, télen, hóban még romantikusabb :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Bükkben kalandozok - sajnos -

Mi az hogy sajnos? :smack:
:D
Kati.ca merre leszel?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Akkor még reménykedhetek hóban? De jó lenne...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Azé a Bükk magasan van...:D

Kati.ca

Kati.ca

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Én is Bükközök a hétvégén. :)
Olyan jó lett volna, ha szép havas marad a táj, de sajnos erre már elég kicsi az esély...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hrrgrr!
Én a hétvégén a Bükkben kalandozok - sajnos - most nem tudok Veletek tartani! :(
Viselkedjetek rendesen!:)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Zsolti, a vasárnapi túravezetõnk is jól érezte magát a társaságunkban. Részletes túrabeszámolójából látszik, hogy a bringásokat egyébként más fajta embereknek hitte. :)

Szombatra fel is dobott egy újabb gyalog túra lehetõséget a Pilisbe:

Pl. Piliscsév -> Sas-fészek? No azért a postás úton, hogy ne legyen annyira lájt! ;-) Aztán visszafelé Kémény-szikla.

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Nem, nem kaptam ki :) Ám olyan embereknek, mint mondjuk a szüleim, nem mondtam el - mert az egyik üvöltött volna érte, a másik meg jajong. Jobb így.
Remélem viszik...
És én is erre a következtetésre jutottam - jobb most mint 2 hét múlva az újjal.

Akit meg érdekel: feltettem a múlt heti futamainkat - és a fanatikusabbaknak van itt némi leírás is hozzá:
http://forum.index.h...69799&t=9051998

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Ne is mondd...tudod hányszor elátkoztam már magam miatta... Ha ahülyeséget mérni lehetne egy 10es skálán, én tuti 20ast kapnék... :(

Ugye nem kaptál ki érte!? :)
Ja, kocsit azért viszik, ugye?
Amúgy meg, ne bánkódj, van az úgy mással is, és az újra már jobban fogsz vigyázni! ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Zsolti képeit itt találhatjátok a túránkról:
http://www.maze.hu/D.../turalista.html

Tuti leírás!
"Egy ember ténfereg csak rajtam kívül, nekem olyan furcsa emberke. Nem nagyon van rajta ruha, de láthatóan nem fázik. Nem teljesen értem a dolgot, de vagy nagyon bírja a hideget, vagy nagyon jó cumója van. Pár perc alatt kiderül, õ is jön. Az elsõ bringás. Láttam már pár ilyet, általában megérkeznek oda, ahova én állati nehezen küzdöttem fel maga, bebicajozik, mintha sétálnék egyet a Duna-parton, esznek valami furcsát, aztán mennek is tovább."
Ez én lennék, találó megfogalmazás! :)

edit:
Koszacica mi lett a bringáddal? Lemaradtam.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts

Nem kellett volna...sajnálom.

Ne is mondd...tudod hányszor elátkoztam már magam miatta... Ha ahülyeséget mérni lehetne egy 10es skálán, én tuti 20ast kapnék... :(

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Jah, jópofa jószág. :) Ismerek nem egyet. Egy dolgot kell mérlegelni a vásárlásakor, h rengeteg betegségre sokkal érzékenyebb mint bármely más fajta (különbözõ bõrbetegségek és/vagy ételallergia szinte mindegyik egyednél elõjön elõbb-utóbb, sajnos). Ha elfogadsz egy tanácsot: kerüld a szaporítókat - csak leellenõrizhetõ (törzskönyvezett) szülõpártól vegyél (ahol utána le is törzskönyvezik az EGÉSZ almot), valamint nézz utána h milyen örökletes betegségekre szokták szûrni a fr. bullikat és ezek legyenek meg a szülõknek (természetesen negatív, mentes eredménnyel). Sok sikert a kiskutyihoz! :) Mikor is jön?

Igaz nem fr. bulldog, de tudok hozni egy írtó jó, motiválható és viszonylag jól irányítható angol bulldog-boxer keverékrõl videót. Bár ott a munkakedv valószínû a boxertõl jön - a bulldogoknál kétségesebb...

Másik kérdésedre a válasz. Természetesen tudják, hogy versenyen vannak - a verseny lényegét nem értik ugyan, de pontosan tudják, h ennek tétje van és ehhez képest viselkednek - pontosabban ahogy a gazdi. Ha fejben ott tudsz lenni, sokkal többet ki tudsz hozni a kutyából - ha viszont izgulsz, az a kutya izgatottságát csak tetézi és akkor szétesik az egész. A versenydrukkot mind kutyának mind gazdinak szoknia kell.
A jutalmat természetesen várják a végén, de alapvetõen a legtöbb kutya nem azért hajt. Ráadásul a pályán nem lehet nálad semmi.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Viszont beigazolódott a balsejtelmem, és sikerült megtörnöm tütüt, hogy nyugodtan kikiálthatunk címeres ökörnek. :cry: :wallbange Én f.sz még utoljára azzal akartam melóba menni..... Most aztán fõ a fejem.
Ez nem az én évem, az már tuti. :icon_cry:

Makka!
Nem kellett volna...sajnálom.
Pedig hogy mondtad nekem reggel...! :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Egyenlõre még kutya sincs, de ha lesz mindenképpen az említett fajta, jópofa :) Anno a mienket (keverék) vittük kutyaoktatóhoz, apum pórázon fogva futott vele az akadályok (gátak) mellett, aztán a kutya kijebb futott és apum vette az akadályokat, kivéve az utolsót :D
Gondolom nem kevés belefektetett energia kellhet ahhoz, hogy összejöjjön egy hibátlan pályateljesítés. Na meg ami érdekelne, hogy mennyit foghat fel ebbõl a kutya, tudhatja, hogy verseny, vagy csak azért megy gyorsabban, mert akkor jön a jutalom falat :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Tök jók! Nagyon tetszenek (biztos nem csak nekem)!

A mostani videókat majd ma töltöm fel, de innen lehet csemegézni addig, ha ennyire érdekel :D

http://www.youtube.com/user/koszacica

:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Konkrétan van francia bulli aki agilityzik.
És az én véleményem is az, hogy mindegyik tanítható - nemre, korra és fajtára való tekintet nélkül ;) Úgyhogy ha szeretnétek elkezdeni, HAJRÁ - és ha elkezditek és segítség kell, akkor amiben tudok segítek. :)