Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Zoli: a mozgás az nekem is nagyon kell! Voltam is ma reggel úszni amúgy lazításképpen :)

Más téma: érdekeltté váltunk kerékpárvásárlásban Jenõ :love1: számára. Szoval az érdekelne, hogy milyen bringák kaphatók most nõi geometriával?

--Trifo

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Era parafenomém képességekkel bír, és mindenben Speckót lát, míg Para Erafenomén.:D
Bruce te csak hízzá-igaz nekem kéne, de neked küldtek tanácsot-, mi meg Zolik csak csendben olvasunk, és röhögünk.:)
Triff: Ha maradok hétvégén, akkor mindenféleképp benne vagyok. Úgy kell mint egy falat kenyér a mozgás.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Én nem használok nõi nyerget, csak Jenõnek van egy a tandemen, de nem szereti igazán. Mondjuk az egy olcsó Bike+ nyereg.

Ellenben

Vasárnap ismét menni kellene valamerre biciklizni, mert kaptam otthon szabadságot! Megint valami aszfaltosra gondoltam, csak az irányt nem. Velencei tó környéke, Vértes, ilyesmi, vagy esetleg Gödöllõi dombság.

Jelentkezõk?

--Trifo

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Zed: ;-)

Sziasztok!

...ki használ speckósan nõi nyerget?
...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Upsz, most nézem, hogy nálad a speckó, az nem a márka!
Jajj, bocsi.

Ezt most nem vágom. Keresem lollipop avatarjában a kukábadobós specijelet, vagy az aláírásában a "Specialized sucks, Specialized is a piece of sh..t" szöveget, de nem lelem. :confused:

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Nekem van egy új lyukas speckó nyergem (nem gél) teljesen jól bevált, pedig fiúknak szánták. És azt hiszem országútin volt, de ahogy nézem, már mindegy, hogy oui, vagy montis-e.

Upsz, most nézem, hogy nálad a speckó, az nem a márka!
Jajj, bocsi.
Szóval a nõi nyergek, szerintem túl szélesek, lehet, hogy kényelmesebb, de nehezebb mögé csúszni, márha montira gondoltál.
Nekem egy Author gél nyergem van, tényleg nagyon kényelmes, de nem használom, talán majd az ou-in, mert ami most azon van (a Speckó), azt átrakom a montira. De nehéz döntés, mert jól sikerült ez a Sp nyereg.

lollipop

lollipop

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok!

A bringás lányoktól érdeklõdnék, hogy ki használ speckósan nõi nyerget?
Én kinéztem magamnak egy Selle San Marco - Aspide Glamour nevezetû nyerget és érdekelne, hogy tényleg van-e érezhetõ különbség köztük?

Jah és a bringa az oúti, furcsamód montin nincsenek problémáim a ffi nyereggel.

üdv
lolli

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tej nem a legjobb... Fõleg víz pótlásra max. Tojás és husi. Részemrõl csirek és pulyak minden menniységben.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Charon köszi a tippet, húúú de szeretnék már bringázni! :)
Bár már ezerszer ki volt tárgyalva, de: fõ fehérje forrás a húson és a dobozolt fehérjén kívül micsoda? tojás? tej?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nekem most nincs feleslegem, ami feljön az tuti izom lesz. :-) Egyébként ha visszajönne 66 kilóig tiszta izom, annak nagyon örülnék.

Bruce - menjél hoszút, hogy meglegyen az alap, aztán meg sok emelkedõ meg intervall + millió fehérjét minden nap. Alkatodat ismerve úgy ugrik fel rád majd az izom, hogy csak nézel, mint béka a turmixgépben.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Na de õ hízni akar ... :)

viszont ilyenkor télvíz idején kilótól függetlenül még érdemesebb hosszabbat menni, állóképességre 'gyúrni', nem?

Mert tekerni jó!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

edzél izomtömegre és ne állóképességre/kitartásra ...

viszont ilyenkor télvíz idején kilótól függetlenül még érdemesebb hosszabbat menni, állóképességre 'gyúrni', nem?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
edzél izomtömegre és ne állóképességre/kitartásra ... ennek legjobb módja tekeréssel vegyítve ... ha magadrahúzol egy 10-15 kg-os ólommellényt túrázáshoz!! :D

najó ... egy acélsodronying is megteszi .. az legalább hajlik és szellõzik is valamennyire ;)
Mert tekerni jó!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Mondjuk nem tiszta zsírban gondolkoztam, de azért köszi a felajánlást:P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kahlesz, épp annyit nagyon szívesen odaadnék most valakinek. Hogyan oldjuk meg a zsírátömlesztést?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
70 vagyok, de hízni akarok:)
egy ötös még elférne, de nem tudok:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
én most 100 ... versenysúly 90-92 (izomtömegtõl fûggõen :D )
Mert tekerni jó!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Nekem olyan 81-83 a cél. Ez mínusz hét kiló legalább. Semmi fogyókúra, majd kitekerem magamból.
Sok az a 90...

83 kontra 68. Én gyõztem :(

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Azt a mindenit! Kahlesz, Pix, Trifó, ezt figyeljétek:

Órákig sodródott a Horány-Dunakeszi komp a Dunán

Pörgessetek lefelé. Minõ szerencse, hogy tegnap nem ütköztünk neki egy jégtáblának! :D

Pedig izgalmas lehetett. Nem semmi a leírás sem, ezt a hivatalos stílust tanítják vajon, vagy bizonyos rétegekben (rendőr, vámos stb.) genetikailag kódolt?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Azt a mindenit! Kahlesz, Pix, Trifó, ezt figyeljétek:

Órákig sodródott a Horány-Dunakeszi komp a Dunán

Pörgessetek lefelé. Minõ szerencse, hogy tegnap nem ütköztünk neki egy jégtáblának! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.