Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Mi a hétvégén egy Kistarcsa, nagytarcsa, mittudoménmi kört mentünk...olyan 70km-t...csak nagytányér kellett mindkettõnknek:)
Erõsödünk:)
Két hét múlva pedig irány Brac szigete horvátországban, és egy hétig csak oútizunk. Lesz ott 0ról 1700m-re mászás is:)
Csak legyen jó idõ...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Az az érdekes, hogy most a csontszáraz részek váltakoznak a nagy sárral, illetve összetömörödött jéggel. De ez mind rohamosan olvad és szárad. A lényeg, hogy napos oldalakat, utakat kell választani, mert azok jól járhatóak már.

Azzal a kis kötekedéssel, hogy jég nincs sehol, kivéve a dobkõre vezetõ kék 10 méterét, de az is vastagon le van szórva fûrészporral.
Mindenki bátran vágjon neki, nagyon jól lehet most terepezni, nem poros, a köves emelkedõk nincsenek szétjárva, szóval fasza!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Na akkor én is:
A nap végére kellõen kifáradva, azt a következtetést vontam le, hogy egy picit gyenge vagyok. A 81 km így egy kicsit sok lett. Ez van.
A képeket majd csak otthon tudom megnézni, hiszen nem használjátok a bikemagos képtárat...
Jó volt, hogy 15-20an voltunk. Az idõ és a cukrászda jó volt. Remélem a vendéglõben jót kajáltatok, bocsi, hogy én nem ettem, de várt a Zsuzsi-kaja.
Köszi nektek:
Üdv.Szammer

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Monti: a sárhelyzet még tart, de egyre jobban alakul. De: kellemes csalódás ért mikor a bevett útvonalon indultunk a 2Bikkfa felé terepen: P.borosjenõtõl az Egri-vár fölötti út végig tökéletesen járható (bár tócsák vannak), aztán a Hosszú-hegyi és a szerpentin csontszáraz. Sár csak a szerpentin utáni árnyas részén, Simon-halála fölötti hegyoldaltól tartott a 2Bikkfáig. Ott volt jó nagy sár, de ki lehetett birni. Az az érdekes, hogy most a csontszáraz részek váltakoznak a nagy sárral, illetve összetömörödött jéggel. De ez mind rohamosan olvad és szárad. A lényeg, hogy napos oldalakat, utakat kell választani, mert azok jól járhatóak már.

Para, Kex voltatok boardozni, milyen volt?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts

Monti, hát igen! A tegnapi fotók Kahlesznél vannak, egyelõre még ott is maradnak, a mai túra fotói meg hamarosan felkerülnek a netre, akkor belinkelem.

Ma egyébként kész borzalom volt átjutni az UVH-n, akkora tömeg sétálgatott rajta. Még ilyet életemben nem láttam. Ma nem voltatok evezni, ma még izgalmasabb helyekre lehetett bejutni, gondolom...

Hi Lensver!
Nagyon jók a képek!Jó kis csapat összejött!
Tegnap már evezni sem lehetett, a Hajógári-szigetet is rendõrök védték, mert ilyenkor megszaporodnak a lopások...a rossz emberek beeveznek az ablakon és ki a cuccokkal, (fõleg a római parton,) így mi nem akartunk gyanúba keveredni, meg kp. büntetést fizetni.
Egyébként milyen a sárhelyzet a környezõ hegyeken?
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
szombaton hova mentek? most tervezzük a szombatunkat (kelly's klub) és akár most is szervezhetünk közösen....

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Én is nagyon klasszul éreztem, magam! Na jó, egy kicsit nagyon szar volt a lábam, de azért megérte.:)
Esti ráadásként elgázolt egy bringás a Szabadság híd, és az Erzsébet híd között úgy kb 50-nel. Szitu a köv: Szembe 2 gyalogos balra konvergál látván hogy 30-al repesztek-késésben voltam a randim miatt. Tiszta utat látván nem is lassítottam, mikor hirtelen a gyalogosok mögül kilibbent elém egy bringás srác, aki meglepve látta, hogy száguldok frontálisan szembe. Én próbáltam jobbra húzódni, de õ is pont arra tartott, így elkerülhetetlen volt a durranás. Satu féket nyomtam hát, és próbáltam nyeregben maradni. Nekem sikerült, a srác meg elterült, és seggen csúszott vagy 3 métert. Kár. egy seb a kézfejemen, egy zúzódás a combomon, egy elforult kormány, amin gyorsan segítettem. A srácnak letört a lámpája, vaszeg a kezemen, de seemi más baja nem lett. Hihetetlen, mit úsztunk meg. Le kellett volna orítanom a haját, de örültem, hogy mindketten épségben megúsztuk. A gyalogosok meg ott tunkoltak, rémüldöztek.:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Keiko, rakjad neki! :) Csak nem megvan már tûzpiros konákod?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Õ szerintem nem hozzánk tartozott, én nem is emlékszem ilyesvalakire, max.az elsõ csapatban volt, s azok közé tartozott, akik totál kezdõk voltak és valamerre eltévedtek.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
http://mtb-riders.uw.hu/link/domor.zip
most töltöm, kb 21:45kor már fent lesz...

A kelly's klub weblapjára aki szeretné h felírjam a nevét a túra résztvevõihez az írja meg priviben a nick nevét!

A kelly's-es hölgy hova tûnt az uvh-tól? Õ az elsõ csapattal ment másfelé?

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Lensver: Thx, remélem mielõbb :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Keiko: jaja, ismerem tényleg. Na akkor jó edzést, és ha majd úgy érzed, gyere te is! :)

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 posts
én is nagyon jól éreztem magam, jó, hogy ez itt az elsõ hsz-em.
ez meg copy a kelly's klub-ból:
feltettem mindent a honlapomra, jót, rosszat, homályosat (néha eltévedt az autofókusz), a cím:
www.nyikos.atw.hu
pontos linket nem tudok betenni, mert az atw kissé furán kezeli a dolgokat
háromba vágtam a 160MB-ot, nem méretezgettem át semmit.
belép-->bringa-->túraképek
jó letöltögetést
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nagyon klassz volt a mai túra!! Nagyon klassz a csapat! Képek hamarosan lesznek a tárhelyemen, majd megírom ide is a linket!

:thunder:

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Te ma egyedül cangáztál? Miért nem csatlakoztál hozzánk?

Nem egyedül, hanem a barátommal, aki igencsak ügyes és sokat segít nekem. Amúgy ismered sztem, ggx a "becsületes" neve :D Szóval, õ volt ott velem ma is és Csongrádon is. Kell is a segítség, mert én vagy 10-12 éve ültem legutóbb bicajon, úgyhogy egyelõre még nem hiszem, hogy felérnék a ti teljesítményetekhez :) De igyekszem. Pl most az elmúlt 3 napon minden nap tekertünk, úgyhogy jó úton haladok. Köszi a meghívást, amint úgy érzem, hogy már fejlõdtem eleget, csatlakozom szívesen, ill. csatlakozunk mindketten :)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég

Te ma egyedül cangáztál? Miért nem csatlakoztál hozzánk? Egyébként sajna igencsak sok az ilyen kikent, tûsarkú vagy izompólós emberegyed. Õk nem az erdõbe valók, ezért ahol látunk ilyet, különbözõ módszerekkel próbáljuk leszoktatni az erdõrõl. Ilyenkor jól jön pl. ha a cica mellett van egy tócsa. De volt már olyan is, hogy már saras bringával jöttünk lefelé és melléérve sárcafatok röpködtek rólunk szerteszét. Volt sikongatás.

Ejj minõ komiszság. De jó :D. Én azt sajnáltam, hogy "elveszett" a téglám, pedig szívesen bezúztam volna a velünk szemben elõzést végrehajtó Audis tükrét Pilismittudoménmi környékén. Pedig szeretem az Audikat, a nickem is egy Auditõl származik.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Te ma egyedül cangáztál? Miért nem csatlakoztál hozzánk? Egyébként sajna igencsak sok az ilyen kikent, tûsarkú vagy izompólós emberegyed. Õk nem az erdõbe valók, ezért ahol látunk ilyet, különbözõ módszerekkel próbáljuk leszoktatni az erdõrõl. Ilyenkor jól jön pl. ha a cica mellett van egy tócsa. De volt már olyan is, hogy már saras bringával jöttünk lefelé és melléérve sárcafatok röpködtek rólunk szerteszét. Volt sikongatás.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Nagyon jók a képek. Mi két napja Csongrádon voltunk, nagyon szép város, imádtam, hogy a bicajosoknak van mindenhol elsõbbsége, ha nem is hivatalosan, de a gyakorlatban mindenképp, mivel a fél város két keréken gurul. Hozzáteszem, ma voltunk fent a Normafán és rémes, hogy mennyi városi, tûsarkús, kikent nõ és izompólós fickó jár oda! És ami a legviccesebb, felmennek kocsival a kilátó tövébe, aztán nagy nehezen föltipegnek a kilátóhoz, ha meg bicajos jön lefelé, akkor meg vannak botránkozva. Mindenesetre nekem sikerült egy nagy, kerek rönkön "kisiklanom" és a pedál beleállt a lábamba :) Véreztem is rendesen, de megint egy pozitív tapasztalat a bringás társadalomról, mert 2 srác rögtön kérdezte, hogy segítsen-e. Persze nem kellett, mert lovagias kísérõm és õrangyalom ellátta sebeimet :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mai túránk fotói itten: http://www.kep.tar.h...muri/50254919#2

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Monti, hát igen! A tegnapi fotók Kahlesznél vannak, egyelõre még ott is maradnak, a mai túra fotói meg hamarosan felkerülnek a netre, akkor belinkelem.

Ma egyébként kész borzalom volt átjutni az UVH-n, akkora tömeg sétálgatott rajta. Még ilyet életemben nem láttam. Ma nem voltatok evezni, ma még izgalmasabb helyekre lehetett bejutni, gondolom...