Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2006. április 06. - 11:39

Írta 2006. április 06. - 08:38

Írta 2006. április 05. - 21:09

Szia Kex!
Bizony ám ,megvan! És imádom, rohadt jó. Azóta minden nap tekerek, habár még csak lájtosan, mert sem magabiztos, sem edzett nem vagyok
De totál hozzánõttem a nyereghez
Helyes, gunn-rita is így kezdte

Írta 2006. április 05. - 16:40

Jövő hétre, ha minden igaz, lesz bringám, és szünetem is, ki jön tekerni?
Írta 2006. április 05. - 15:06

Ki jön Városlõdre????
Írta 2006. április 05. - 14:52

Keiko, rakjad neki!
Csak nem megvan már tûzpiros konákod?
Szia Kex!

vendég_Charon_*
Írta 2006. április 04. - 13:07

Írta 2006. április 04. - 12:56

Mátra: szerintem most szombaton nem jön össze, de meglássuk hamar...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. április 04. - 11:15

vendég_rainman_*
Írta 2006. április 04. - 09:57

Írta 2006. április 04. - 09:43

Zed !
Csak "egy" bringást láttam utána kapcsoltam,hogy te voltálezért volt a második helló
bocsi
(Héliánál)
Tudom, értettem akkor is, nem csodálom, hiszen én álruhában és más bringával nyomtam...
vendég_Charon_*
Írta 2006. április 04. - 08:48

Sajna a tél és a kocsikázás megérzõdik, de megpróbálom összeszedni magam májusra.
Szép az autód Para! :-)
Igen, azok mi voltunk, amint éppen szerencsétlenkedtük volna át magunkat az út túloldalára, csak egy autós sem akart elengedni, így benned sem bíztunk. (Pontosabban én fel sem ismertelek.)
Írta 2006. április 04. - 00:51

Jövõ hétvégére nagyon gondolkodom egy mátrás rájdoláson... Szén-patak vgye, vagy Aléx-kör... Ha vkit érdekel kukurikú.
Múlthéten mi sem voltunk a kiszámíthatatlan idõjárás miatt, és Orsi is beteg volt, úgyhogy most hétvégén menni kéne!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. április 03. - 22:19

Jövõ hétvégére nagyon gondolkodom egy mátrás rájdoláson... Szén-patak vgye, vagy Aléx-kör... Ha vkit érdekel kukurikú.
Mármint most hétvégén gondolod, mert jövõ hétvégén megyünk Bükk

A lóvét egyébként megkapta a néni?
És ide akkor még mindig van egy szabadhelyünk?
Amúgy most nem szeretném mindjárt totál összesarazni magunkat, ráér majd egy hét múlva, szóval mi most valószínüleg maradunk hazai pályán, lájtos aszfaltos tekergészés, remélhetõleg száraz idõben.
Tekerésileg mink is le vagyunk maradozva, még csak 1x vittük a táltosokat levegõzni jó 40 kilcsire (de azért volt benne egy kicsi HHH oldala, meg Üröm is). Mivel télen nem tekertünk az altáj volt a legszûkebb kapacitás

Viszont gyalog terepeztünk párat, legutóbb a Mecsekben, ott még jó kis dagonya van a lenti részeken, viszont a Zengõ felsõ része tök száraz volt.
Ja és Asszony munkanélküli a héten, így megy edzeni (össze kell majd kapnom magam), szóval ha valaki esetleg szintén teker hétköznap napközben és társulna akkor jelentkezzen. Én sajnos nem tudok most szabit kivenni.
ui.: Pixelnek utólag (8napon belül vagyok még) Boldog Szülinapot! Sajnálom, hogy lemaradtunk a fánkolsáról....
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2006. április 03. - 21:21

kabbe...

Végre kis lélegzetnyi felszabadulásom van melóból, leadtam a nagy katalógusunk, szal kezdek Én is bontakozni két kerék felé... Sajna a tél és a kocsikázás megérzõdik, de megpróbálom összeszedni magam májusra.
Na most ennyi... szunya be. hozzászólás ki.
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. április 03. - 18:47

Csak "egy" bringást láttam utána kapcsoltam,hogy te voltál

(Héliánál)
Írta 2006. április 03. - 17:19

thommey, kabbe
Nati, a csúszásból nem lett semmi, mert egy nap alatt elég nehéz lett volna (peszehogy nem sikerült) összeszedni egy kisbusznyi embert, ráadásul esõt is mondtak, úgyhogy pórul jártunk. Haverom viszont szombaton jött haza schladmingból, fájt a szívem, ahogy mesélte a frírájdos élményet. Szûz hóban, pro arcokkal, ragogó napsütésben. ehh
Sajnálom. Ti még mentek mostanában? Számomra most már lezárult a szezon, irány a bringa. Majd decembertõl kezdve újult erõvel vetem bele magam a snowboard rejtelmeibe.
Írta 2006. április 03. - 14:37

3-ason ki, 31-esen vissza? Kihagytátok a legjobbat - Kistarcsa után a gödöllõi emelkedõt és lejtõt + Mogyoród/Hungaroring emelkedõit. :-(
jártunk Mogyoródnál,éppen motorosok zajoltak, és marha nagy szél volt...visszafelé nemtom hanyason jöttünk, de Újpestnél értünk be és elég nagy forgalom volt , de azért remek volt

:love1:
Írta 2006. április 03. - 14:08

Nati, a csúszásból nem lett semmi, mert egy nap alatt elég nehéz lett volna (peszehogy nem sikerült) összeszedni egy kisbusznyi embert, ráadásul esõt is mondtak, úgyhogy pórul jártunk. Haverom viszont szombaton jött haza schladmingból, fájt a szívem, ahogy mesélte a frírájdos élményet. Szûz hóban, pro arcokkal, ragogó napsütésben. ehh
vendég_Charon_*
Írta 2006. április 03. - 14:07

Mi a hétvégén egy Kistarcsa, nagytarcsa, mittudoménmi kört mentünk...olyan 70km-t...csak nagytányér kellett mindkettõnknek:)
Erõsödünk:)
3-ason ki, 31-esen vissza? Kihagytátok a legjobbat - Kistarcsa után a gödöllõi emelkedõt és lejtõt + Mogyoród/Hungaroring emelkedõit. :-(