Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Igen. Bemutatkozásképp ma délutántól holnap estig kiadós zivatorokkal locsolja meg hazánkat! :D

Viva el Verano!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Van egy jó hírem.
Lassan már (nekünk jó szemponból is) megjön a nyár .

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ühüm, Nyamm! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon, nekem sajna itt nem jön be, de gondolom a kis lemmingeket linkelted be. Ha igen, hát õk nagyon édes kis teremtmények, és igyekszem nem elfelejteni, hogy õk mindig dalolnak. Még akkor is, ha egymás után potyognak az abisszba.

Dagi, te szegény!!! :D

Ma megyünk epret szedni Erával Lupára, ha valakinek van kedve, csatlakozzon hozzánk 5/45-kor az UVH budai oldalán.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Nem sajnáltatni akarom magam, de most nem volt választási lehetõségem...vagy itthon maradok, vagy oda "kellett" mennem. Hát mentem. ;) Soha rosszabbat!
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver:
Sose felejtsd el, hogy õk esõben is vidáman dalolnak:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Dagi, jó helyeken jársz, de ezek nagyon hideg helyek is. Én most inkább az Atlasz vagy Pireneusok alacsony régióiba vágyom. Ott talán most napközben normális nyár van.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
á, biztos rossz, á, biztos rossz volt........ :X ;)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Én meg itt jártam a hétvégén...ez péntek volt, Murau mellett (Ausztria). Az út 10,4 km alatt ment fel 870m-rõl 1780-ra. Klassz volt...lefelé...;)
kép 1
kép 2
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:)

istenem... ez olyan megható...

nem úgy, mint a Hámori fotók... bassszus... a vízesés nem gyenge... de mondjuk a molnár fogadó sem kutya... szegény...

amúgy azon gondolkoztam d.e., hogy volt-e vha életemben, amire vissza is emléxem, hogy Júniusban nagy kabátban járkáljanak az emberek az utcán... mert hát ma reggel 9 fok kiséretében ez volt...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Drága Para, de örülök, hogy igy sikerült meghatni téged! :) Hát persze, hogy ismerem, gyerekkoromban nagyon sokat olvastam a Korongvilág történeteket, de az igazság az, hogy magyarul.
De mint látod, nem vagy egyedül vele, sõt biztos, hogy Raycoon-on kivül még vannak páran, akik ismerhetik.

Jelentem, igen! :)
Mondjuk én csak az elsõ ~5 könyvet, ami anno magyarul megjelent, de azoktól is leszédültem a székrõl, annyira kellett nevetnem.
Meg Discworld 2, irányításommal Széltoló Halállá lett a számítógépen egy kis idõre :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Öööö, tényleg:

http://qtatom.alfapr...?cat=49&start=0

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
lemaradt a link, vagy a képek

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ezt nézzétek meg: nagyon durva képek a Hámor-völgyrõl!!!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én is ismerem, sõt rengeteg meg is van még mindig elektronikus formában (.lit pda-ra).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Nati: komoly?? ohhh... komolyan mondom most elmorzsoltam egy öröm könnycseppet...

Drága Para, de örülök, hogy igy sikerült meghatni téged! :) Hát persze, hogy ismerem, gyerekkoromban nagyon sokat olvastam a Korongvilág történeteket, de az igazság az, hogy magyarul.
De mint látod, nem vagy egyedül vele, sõt biztos, hogy Raycoon-on kivül még vannak páran, akik ismerhetik.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Nati: komoly?? ohhh... komolyan mondom most elmorzsoltam egy öröm könnycseppet... nerm is tudom találkoztam-e vkivel itt, aki ismerte Terryt...

Mar Nati írására is majdnem reagáltam, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.. :) Terry tényleg nagyon nagy! Régen olvastam már, de máig él az emléke.. Pl amikor fényképezek, akkor mindig eszembe jut.. :D

Egyébként én is néztem eredetiben, de túl nehéznek találtam a saját tudásomhoz, hogy megvegyem.. Több helyen is lehet kapni, de a Rákóczi úton lévõ Libri felsõ szintjén régen mindig volt a Discworld sorozat jópár része, ha esetleg valaki mégis megpróbálná..

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Nati: komoly?? ohhh... komolyan mondom most elmorzsoltam egy öröm könnycseppet... nerm is tudom találkoztam-e vkivel itt, aki ismerte Terryt...

Bár gondolom Te az eredetiben olvastad/od... volt szerencsém a múlt nyáron találkozni LIllafüreden egy holland párral, akik angolul, eredetiben olvastak egy, odáig számomra ismeretlen Korong Világ történetet...

Tudom, hogy nem vagyok angol guru, sõt, de inkább csak a beszélt nyelvvel vannak nagyobb bajaim... meg azzal a könyvvel... huhhh... hát, mit mondjak... nem egy egyszerû eset...

Kadar kap'tány rulez :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Hát én se feküdtem még 5 napig 39 fokos lázzal az ágyban júniusban :/

Nati, még ha már csak sárbringázni lehet is, azért inkább ez legyen, mint totális szárazság. Ez az évszázad a vízről fog szólni, háborúk lesznek miatta. 20-30 év múlva teljesen magánkézben lesz a vízszolgáltatás, és nagyon sokba fok kerülni ott, ahol kevés van belőle. Már ma is van ország a 3. világban, ahol olyannyira privatizálták a vizet, hogy az esővizet sem gyűjthetik az emberek. Aki ellenáll, azokra katonákat küldenek. Durva és hihetetlen, de igaz.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Ray Bradbury az egyik kedvencem... (Terry Prachet után) :)
Jó látni, hogy nem vagyok egyedül vele...

Tök furi volt reggel úgy felkellni, hogy szikrázó napsütés, és kék ég látványát fogadta be a kissé még szûkre nyitott szemem...

Egyetértek, egyetértek.

Ugyanis Terry Prachet-et is imádom (bár nálam Bradbury elõrébb van), meg még sok mást is. Pl. Lovecraft.

Meg egyetértek, furi, hogy süt a nap. De én már nem tudom, mi az a bikini. Olyasmi még rémlik, hogy voltak olyan nyarak, amikor nem kellett szénné fagynom éjjel, és ha délután lezúztam egy hegyrõl, nem fáztam, hanem élveztem, ahogy a meleg levegõ simogatja a bõrömet. De ez talán csak álom volt!