Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
http://www.oeav.at/

Osztrák alpesi egyesület, és a tagsággal veszel valamiféle biztosítást is, pont olyat, ami az alpin sportokra is érvényes.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Mi ez az OEAV???

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Nem baj, mi ugye (OEAV tagság) letojjuk magasról...;)

Jaja, en is atnyargalok most mar erre!

Egyebkent Dante-koma merre jartal, meg mindig nem mondtad el!?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Egyébként a falmászást,miért rakták külön kategóriába a sziklamászástól?
És mi az a V ? Ha négyes falat mászom akkor nem kell fizetnem ha leesek?
Ja,és hol lehet Magyarországon magashegyi expedición részt venni? :)

Ez tényleg furi. Fõleg, hogy valami 5-E falakon mászkálgattam ÉN, aki alig tapasztalt. Vagy az valami más skála? Kellett olyan bekarmoló vacakokat használni a repedésekbe a pontok kiépítéséhez, meg deadman-ezni is a fagyott hóba, de a fal ritkán hajlott vissza. És honnan magashegy? A Glockner az? És mi van az Alacsony Tátrával pl? Ehh... Nem baj, mi ugye (OEAV tagság) letojjuk magasról...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

montini

montini

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
Minden kedves ismerõs és ismeretlen bringásnak nagyon boldog új évet kívánunk! Reméljük ebben az évben is sokszor látjuk egymást hétköznap, a versenyeken és drukkolhatunk egymásnak! Kívánom, hogy sok szép élménnyel gazdagodjatok idén is!:impreziar

Üdv: Monti és Tomi
Minél jobban fáj, annál jobban érzem, hogy élek!!!!.........Monti:)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Sajnalom, hogy kihagytam az ev elso versenyet. Clio, te elindultal rajta? Es begyogyultak mar a sebeid, amiket az mtb-balon szereztel? :D hihi

Szia Lens.
Nem indultam Buék-on. Foghattam arra, hgoy egyik bringa sem terepképes. Túrázóson a hátsófék csakk nehezék, csak elsõfékes mókához meg nyúl vagyok :D.

Sebek?? Ugyan már, amíg nem kell röntgen, addig nem is történt semmi :D. De megérte (mosoly)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Uristen, miket irtok? Foldrenges, Magyarorszagon??? Az elmult napokban a vulkanok foldjen jartunk, 2 vulkanon is voltunk, erre hol lesz foldrenges? Draga hazankban? Hihihi, nem semmi.

Es mik voltak a kovetkezmenyek? Para homalyosan mintha arra celoztal volna, hogy volt valami ijeszto??

Ja ez a kizarosdi eleg undok dolog es ugyanugy unfair, mert nem logikus.

Sajnalom, hogy kihagytam az ev elso versenyet. Clio, te elindultal rajta? Es begyogyultak mar a sebeid, amiket az mtb-balon szereztel? :D hihi

Most milyen az ido MO-on? Lehet mar csuszkalni? Mert ha igen, akkor jovo hettol mehetnenk...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Hallottátok, úgy néz ki, hogy megúsztuk a törvényt. Az extrém sprotok az alábbiak, amik nem tartoznak a tb alá a tervezet szerint:

ettõl még nekem nem tetszik sokkal jobban ez a módosítás/kizárásosdi.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts
Bizony,idén középtáv mezõnyét fogom jelenlétemmel színesíteni :)

Egyébként a falmászást,miért rakták külön kategóriába a sziklamászástól?
És mi az a V ? Ha négyes falat mászom akkor nem kell fizetnem ha leesek?
Ja,és hol lehet Magyarországon magashegyi expedición részt venni? :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Igen, idén már a középtávon indulsz. :)

Bp-en semmit sem éreztünk a rengésbõl. Remélem az idei év kegyesebb lesz hozzánk, árvizek, meg földrengések, meg aszály, meg ilyen természeti meg egyéb katasztrófák nélkül.

Hallottátok, úgy néz ki, hogy megúsztuk a törvényt. Az extrém sprotok az alábbiak, amik nem tartoznak a tb alá a tervezet szerint:
a) Vízisíelés,
B) jet-ski,
c) vadvízi evezés,
d) hegy- és sziklamászás az V.foktól,
e) magashegyi expedíció,
f) barlangászat,
g) bázisugrás, mélybe ugrás (bungee jumping),
h) falmászás,
i) roncsautó (auto-crash) sport, rally,
j) hõlégballonozás,
k) félkezes és nyílttengeri vitorlázás,
l) sárkányrepülés, ejtõernyõzés, paplanernyõzés,
mûrepülés.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Dit! Megnõtt a cica?

Ja,felnõttem!
Nagymacska lettem :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Dit! Megnõtt a cica?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Mikor volt ez a földrengés? Elvileg akkor már Pesten voltunk, de nem éreztük. :chin:

délután 4-5-körül.

www.szaguldoviragok.hu

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
És még is mozog a föld? :eek:

A humort félretéve... kicsit megrázó volt nézni a következményeket!
.
.

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Mikor volt ez a földrengés? Elvileg akkor már Pesten voltunk, de nem éreztük. :chin:

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy Mindenkinek!

Jó kis évzárás volt vasárnap, nem tudom kinek volt még része az itteniek közül, de részemrõl felemelõ élmény volt... ja, a földrengésre gondolok... hátborzongató érzés volt... ilyenkor mindig eszembe jut, mennyire halandók, és pirinyók is vagyunk... jeh.

aztán a mai fiatalság meg... hm... pár éve még a házibulik, vagy a nagy szórakozóhelyes bulik voltak a menõk, durrogtatás elvétve, titokban... most meg? 8-9tõl folyamatos robbanások, az utcán ácsingáló, füstölgõ, mattarészeg 14-16évesek "bandája"... de meg lehet, már én vagyok öreg...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
BUÉK!
Tegnap megnéztük az idei elsõ CC versenyt. Kemények voltak a srácok. És volt vagy 3 lány is. Kicsit irígykedtem. Fotókat majd töltök fel, ha végre nem lesz ennyi meló itt bent.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Én is kívánok gyorsan egy boldogot és gazdagot mindenkinek! Remélem másodikán is számít még.. :)

A kiscsaj meg tegnap már fel is térdelt, szóval fejlõdik és tavasszal már lehet, hogy ha nem is saját bicón, de a hátam mögött élvezni fogja a tekerést.. :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Tekergésben, élményekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!!
Levente, Ádám, Anikó és Gábor

Kati! Ha a Bükkben akarsz bringázni, keress bátran!!
nullahatharmincnégytizenkettõnullakilencnyolcvannégy.
Éjjel-nappal hívható.
A túrázóknak: ha segítség kell, hívjatok!!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Rendben Para, várlak! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"