Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Az izomzat az tényleg nagyon fontos!

És ott laktok már teljesen gondolom? Ismertek helyi arcokat? Beilleszkedtetek már a helyiek közé? Bácsikák nem irigykednek a fénylõ csodák láttán?

Szerencsére a falu szélén vagyunk egy völgyben, ahol még kb 6 család lakik, így nem kell érintkezni a helyiekkel, max, ha boltba, vagy házitejért megyünk:)
Már november elején oda költöztünk, és tetszik:)
Fõleg most, hogy kocsival jártam, és 1:10-alatt beérek, meg haza...
A helyiek nem lelkesednek a bringákért...szerencsére...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
http://www.cool-tuni...hread.php?t=821

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Az izomzat az tényleg nagyon fontos!

És ott laktok már teljesen gondolom? Ismertek helyi arcokat? Beilleszkedtetek már a helyiek közé? Bácsikák nem irigykednek a fénylõ csodák láttán?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Jelenleg meg leltározunk vakulásig,

Otthon? Túl sok az alkatrész, mi? Feltöltött képFeltöltött kép

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Thy, mi ez a szörnyûség? Ilyen melegben odakint kell tekerni, nem a négy fal közt tespedni, fõleg ha csak egy karnyújtásnyira vannak a hegyek. ;) Ezalól kivétel ha a franciaágyban gyakorlatoztok!

Ez egy kondigép, hogy ne csak a lábunk erõsödjön, hanem a felsõtest is, meg hát le is kell adni néhány kilót:) Köves terepen a felsõtest izomzata is legalább olyan fontos.
Jelenleg meg leltározunk vakulásig, így bringára nem nagyon marad idõ...de majd hétvégén, ha jó idõ lesz, akkor országútizunk:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
hölgyekurak!

Van még egy hely a bikmakteam-es ausztriai sítúrára! jan 21-26, akinek van kedve, az asap keressen meg!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Thy, mi ez a szörnyûség? Ilyen melegben odakint kell tekerni, nem a négy fal közt tespedni, fõleg ha csak egy karnyújtásnyira vannak a hegyek. ;) Ezalól kivétel ha a franciaágyban gyakorlatoztok!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 posts

No, elkészült a finnkaraoke v2, elnézést kérek.

Ez csúcs, te alkottad a szöveget is? :-)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Részlet a Mászónaplómból:
2007.01.10.
3 elõtt nem sokkal értem fel a Franciabányához (ezek a buszok mindig pár perccel elõttem mennek el...). Egy mászó volt ott csak, õ és épp akkor távozott. Pár szót váltottam vele a felszerelés biztonságos elhelyezésével kapcsolatban (végül az egyik odúba dugtam a tatyót, kabátot).
Majd elkezdtem mászni. Az elsõ pár mozdulat után éreztem, hogy melegem van. Mi is volt ekkor rajtam? Pulcsi trikó nadrág... És igen, pulcsi le, trikóban másztam, egy az egyben a nyári öltözékemben. Januárban.
~Fél ötkor távoztam. Szürkülni kezdett.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nálunk ilyesmi még nem jött elõ.
Csak egy szobakerékpár van bent, meg egy nagy franciaágy. ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Szado-mazo? :D

Na ilyen régóta még nem vagy házas??:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szado-mazo? :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na BUÉK mindenkinek:)
Mi tegnap beszereztünk egy ilyet a nappaliba:
http://www.mali.hu/pics/bg_785.jpg
így nem kell elmászkálni otthonról...még napok kérdése, és összerakom:D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts

Egy kis vidámság a hétköznapokban!!

Grat hozzá! :clap1:

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ez is hasonlóan elborult, jó volt mosolyogni rajta. :-)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
prsophya-nak boldog szülinapot!!!
Továbbá jó erõnlétet az idei szezonra.
A Zemplén maratonon pedig egy jó együtt-tekerést!
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

MontBlancon egy házban 30€ is lehet a szállás, de ha felmutatod, akkor mondjuk csak 12€. De pl Szlovéniában is durván mûködõképes. (kb 16ezer HUF / év)

Szoval nem mindegy! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Egyik legfõbb elõnye, h az alpesi/tátrai turistaházakban tök ócsón lehet megszállni. Pl MontBlancon egy házban 30€ is lehet a szállás, de ha felmutatod, akkor mondjuk csak 12€. De pl Szlovéniában is durván mûködõképes. (kb 16ezer HUF / év)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Egy eves, rengeteg minden van benne es ehhez kepest tok olcso!