Dig: az akkoris egy külföldi fórum.
hát ezaz.. zOrgék nem bírnák pénzzel...de bazz van 12ezer felhasználo. MI lenne ha mindenki nyitna egy ilyet? :
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
szerintem épp az a lényeg, hogy ott bármi hülyeség is a topic címe, az _arról_ fog szólni.
tehát ha salával anno meg akartad beszélni, hogy milyen gépe lesz, akkor megtehetetted a 'sala köv gépe' topicban, és nem a vázasban/grammosban/teleszkópok között, amiket meg az ember nem azért nyit meg, hogy megtudja salának milyen gép lesz.
jah.
nézd meg a carstyling fórumot.
rá lehet fogni hgoy mûködik, de ez nem így van.
szinte nincs is user 10000 post alatt, ez mind rendben is van...
csak ott hibádzik hogy semelyik topicban sem arról van szó ami a címe.
ez sem probléma.
de aki akar vmit az megint csak újabbat nyit.
gyõzd szerverrel.
ezt te kultúrának hívod? én fejetlenségnek mondanám:p
csak ott mindenki leszarja
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Más fórumon mûködik a témanyitás mindennek külön, akár ilyen témával hogy A következõ DH gépem és akkor nyit neki, csak ugye ott van valami ami itt nincs..
Anarchia?
csak ugye ott van valami ami itt nincs..
fuck me, i'm famous!
de sztem arra tök elég a vázas topik.....és nyugodtan lehet visszaolvasni..keresö ilesmi...sztem....trekkes van.
amúgy nem vágom miért nem lenne jó ezeknek külön topic.
vagy legalább cc oder dh vagy vmi hasonló tagolások.
ha most magellan/kona vázat akarok venni nem olvasom vissza a 1000+ oldalas csetelést, és ugyanazokat fogom megkérdezni mint elõttem.
NE ÍGY! NE ÍGY!
fuck me, i'm famous!
trekkes van.lehet még apu bringája után kötött babakocsiban nyerte.....akkor csak 16, bár a stilusa akkor is szar
tényleg Thez Te holnap nyissál giant vázas topikot, én nyitok konásat, wanna trekkeset, al magellanosat, sõt minden márka minden tipusának nyissunk külön topikot, és akkor tök jóó lesz.....