szóval igenis gáz..
(sõt, most volt a 2. alkalom.) (és ezis csak rosszkedvûzésre)
és tudatosan nem ittam össze mindenfélét, nem a hányás volt a cél.
(a viszkirõl is bátyám tehet, õ hordta oda..

Nem tudok egyutterezni a gyerkocokkel az az igazsag. Reszemrol a tokom tele van vele, hogy tinik rohangalnak total reszegen a varosban szilveszterkor. Eleve nem ertem 18 ev alatt miert engednek be barkit is szorakozohelyekre es szilveszteri partikra. Este is - mikor villamoson ultem - 4 kiscsaj azon versenyzett, hogy melyikuknek mocskosabb a szaja. Persze segg reszegen es nem tuntek tobbnek, mint 14... Egyaltalan nem ertem a szuloket. Mit gondolnak, elengedik szilveszterkor es majd kolyokpezsgot isznak? Reszemrol meg utalom kerulgetni a magukat ossze-vissza hanyo tiniket.
ennyire rossz ez a nap?Nem tudok egyutterezni a gyerkocokkel az az igazsag. Reszemrol a tokom tele van vele, hogy tinik rohangalnak total reszegen a varosban szilveszterkor. Eleve nem ertem 18 ev alatt miert engednek be barkit is szorakozohelyekre es szilveszteri partikra. Este is - mikor villamoson ultem - 4 kiscsaj azon versenyzett, hogy melyikuknek mocskosabb a szaja. Persze segg reszegen es nem tuntek tobbnek, mint 14... Egyaltalan nem ertem a szuloket. Mit gondolnak, elengedik szilveszterkor es majd kolyokpezsgot isznak? Reszemrol meg utalom kerulgetni a magukat ossze-vissza hanyo tiniket.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakJahogy alkoholmentest ittál....
Vole, te nem voltál fiatal? érezz együtt!
köszi B!
akkor csatlakozom a 'ciki" klubhoz, akik nem ittak sokat...gecc, én nem ittam ennyit. ciki v.ok
bocsi, kicsit beszólós napra ébredtem
gecc, én nem ittam ennyit. ciki v.okBUÉK asszem.... bazz elég szar volt ez a szilveszter.. vagy végülis nem szar volt, hanem, jobbra számítottam
alkohol meg... kezdésnek 3 jóbarátommal 1 üveg chivas... nyammnyamm
meg pezsgõ meg sör meg ilyenek, aztán 1 kubus üveg sierra goldot eltemettem magamban, a végén meg találtam egy 1/3 üvegnyi ballentinest... jaj, menni kéne tanulni .
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Kb én is ott vagyok ahol savanyúgabi:D
mellesleg LL nem számoltad el az italokat, picit olyan soknak tûnik ez nekem, fõleg a te testedhez mérve.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
este kicsit komolyan vettem (2 üveg pezsgõ után totál buborékos volt az agyam),
nah, szerencsére!szóval végülis szent a béke!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
hátde bazeg...milyen már az, hogy X lány és X>3 hótrészegen nekiáll smárolni, ezek közül az egyik a csajom, aki elõtte felhiv és közli hogy nagyon szeret...majd miután felhivom hajnalban, amikor már sikerült kijózanodia, közli, hogy õk ezt komolyan gondolják, és hogy szerintük ez normális...és így mondja hogy na márpedig õ most biszexuális lesz még X barátnõjével és hogy nagyon szeret...és ami a vicces, hogy a bnõinek még soha nem volt férfival semmilyen -barátságnál több- kapcsolatuk...
áhh...csak én lehetek ilyen szerencsétlen...pedig nem tehetek róla, hogy ennyire szerelmes tudok lenni...el van baszva ez az egész...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak