Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hát nemtudom én 14évesen még messze nem alkoholizáltam.
szóval igenis gáz..

(sõt, most volt a 2. alkalom.) (és ezis csak rosszkedvûzésre)
és tudatosan nem ittam össze mindenfélét, nem a hányás volt a cél.
(a viszkirõl is bátyám tehet, õ hordta oda.. :D)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Nem tudok egyutterezni a gyerkocokkel az az igazsag. Reszemrol a tokom tele van vele, hogy tinik rohangalnak total reszegen a varosban szilveszterkor. Eleve nem ertem 18 ev alatt miert engednek be barkit is szorakozohelyekre es szilveszteri partikra. Este is - mikor villamoson ultem - 4 kiscsaj azon versenyzett, hogy melyikuknek mocskosabb a szaja. Persze segg reszegen es nem tuntek tobbnek, mint 14... Egyaltalan nem ertem a szuloket. Mit gondolnak, elengedik szilveszterkor es majd kolyokpezsgot isznak? Reszemrol meg utalom kerulgetni a magukat ossze-vissza hanyo tiniket.

Ezzel egyetertek. En foiskolas koromban kezdtem el komolyabban bulizni, elotte semmi extra. Nem volt ivas eszmeletvesztesig meg hanyas ossze-vissza.
A fiatalokkal egyebkent az a elgnagyobb baj, hogy nem ismerik a merteket, es barmit benyomnak. Italt, fuvet, drogot amit ernek. Aztan meg jon a csodalkozas.
Al, amugy rendes helyekre nem is engednek be fiatalokat, csak ilyen Bank szeru helyekre. A Bed -ben olyan 25-30 kozott lehetett az atlageletkor. Nem is volt balhe, es hanyas sem sehol a wc -n kivul. De ott sem tomegesen, csak neha egy ember.
Viszont brutal csocsok mindenhol :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

Nem tudok egyutterezni a gyerkocokkel az az igazsag. Reszemrol a tokom tele van vele, hogy tinik rohangalnak total reszegen a varosban szilveszterkor. Eleve nem ertem 18 ev alatt miert engednek be barkit is szorakozohelyekre es szilveszteri partikra. Este is - mikor villamoson ultem - 4 kiscsaj azon versenyzett, hogy melyikuknek mocskosabb a szaja. Persze segg reszegen es nem tuntek tobbnek, mint 14... Egyaltalan nem ertem a szuloket. Mit gondolnak, elengedik szilveszterkor es majd kolyokpezsgot isznak? Reszemrol meg utalom kerulgetni a magukat ossze-vissza hanyo tiniket.

ennyire rossz ez a nap?
te is voltál gyerek, nem?
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Vole:(
nem inni gáz, ez tuti.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Jahogy alkoholmentest ittál.... :P

?
nem.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Vole, te nem voltál fiatal? érezz együtt!

köszi B!;)

Nem tudok egyutterezni, meg nem voltam szerelmes :D
Szajrapuszi leves, szilvesztert csak csokkal lehet koszonteni ( persze ehez jo csajokkal kell a buliba menni :- )

A heten valamikor meg kene neznem a csajt akivel osszejottem, mert nem volt teljesen tiszta a fejem, es ilyenkor nem figyelek annyira a reszletekre :D

Nemtom mi szamit cikinek, de fel uveg jagert alig birtam lenyomni, utana tequila sunrise bent, aztan gintonic utana meg kevert egy olyan long island -et a pultoscsaj, hogy majd kiugrott a szemem. Szerintem meg akart olni. Gyorsan kertem egy uveg kolat meg hozza, mert nem tudtam volna meginni. Persze miutan mindezt leszenvedtem semmi extra hatas, tulzottan magamnal voltam. A nyamvadt belszin felszivta szeritnem az alkoholt...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

gecc, én nem ittam ennyit. ciki v.ok :(

bocsi, kicsit beszólós napra ébredtem :P

akkor csatlakozom a 'ciki" klubhoz, akik nem ittak sokat... :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

BUÉK asszem.... bazz elég szar volt ez a szilveszter.. vagy végülis nem szar volt, hanem, jobbra számítottam :) alkohol meg... kezdésnek 3 jóbarátommal 1 üveg chivas... nyammnyamm :) meg pezsgõ meg sör meg ilyenek, aztán 1 kubus üveg sierra goldot eltemettem magamban, a végén meg találtam egy 1/3 üvegnyi ballentinest... jaj, menni kéne tanulni .

gecc, én nem ittam ennyit. ciki v.ok :(

bocsi, kicsit beszólós napra ébredtem :P

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Jahogy alkoholmentest ittál.... :P

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Kb én is ott vagyok ahol savanyúgabi:D
mellesleg LL nem számoltad el az italokat, picit olyan soknak tûnik ez nekem, fõleg a te testedhez mérve.

ümm, pedig stimmel a mennyiség...
még arra is emlékszem, hogy a carksberg jó volt, ellenben a schlossgold ritkarossz.

énis meglepõdtem, de... :)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
BUÉK asszem.... bazz elég szar volt ez a szilveszter.. vagy végülis nem szar volt, hanem, jobbra számítottam :) alkohol meg... kezdésnek 3 jóbarátommal 1 üveg chivas... nyammnyamm :) meg pezsgõ meg sör meg ilyenek, aztán 1 kubus üveg sierra goldot eltemettem magamban, a végén meg találtam egy 1/3 üvegnyi ballentinest... jaj, menni kéne tanulni .

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát nem éppen gyerek volt...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Vole, te nem voltál fiatal? érezz együtt!

köszi B!;)

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás

este kicsit komolyan vettem (2 üveg pezsgõ után totál buborékos volt az agyam),

Gyerekpezsgõ?:D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jajj, ne legyen mar itt ovoda, legyszi ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

szóval végülis szent a béke!:)

nah, szerencsére!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
15, de egyre megy...hát igen, este kicsit komolyan vettem (2 üveg pezsgõ után totál buborékos volt az agyam), de mostmár csak röhögök rajta...a hatalmas smárolás -mint kiderült- egy fél másodperces szájrapuszi volt...és ráadásul nem is a csajom találta ki, õ csak seggrészeg volt és hát belevonták...de volt egy srác az egész buliban (mentem volna még én meg egy haverom...engem nem engedtek, a haverom meg eltévedt), õ mindenkitõl kapott szájrapuszit, de az én csajom nem adott neki...szóval végülis szent a béke!:)

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás
Thez: tök jó a képed! :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
14 eves gyerekekrol beszelunk ugye? Elvileg meg azt sem kellene tudnia/tudnod mi az a szex. Rohejesen hangzik egy buli utani "en biszex vagyok" a szajabol, mar bocsi. :)

hátde bazeg...milyen már az, hogy X lány és X>3 hótrészegen nekiáll smárolni, ezek közül az egyik a csajom, aki elõtte felhiv és közli hogy nagyon szeret...majd miután felhivom hajnalban, amikor már sikerült kijózanodia, közli, hogy õk ezt komolyan gondolják, és hogy szerintük ez normális...és így mondja hogy na márpedig õ most biszexuális lesz még X barátnõjével és hogy nagyon szeret...és ami a vicces, hogy a bnõinek még soha nem volt férfival semmilyen -barátságnál több- kapcsolatuk...
áhh...csak én lehetek ilyen szerencsétlen...pedig nem tehetek róla, hogy ennyire szerelmes tudok lenni...el van baszva ez az egész...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak