Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Posted 2005. November 29. - 03:56

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. November 29. - 03:38

Posted 2005. November 29. - 03:31

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. November 29. - 00:28

Posted 2005. November 28. - 23:53

Posted 2005. November 28. - 23:33

Posted 2005. November 28. - 23:33

@Révi tudom hogy nem fogsz vezetni de azért tóóóódneki :-)
..most már nagyon akarok vázat csinálni. valszeg azért elsõként vmi kis merevvel fogom kezdeni.. ha nem easton, akkor honnan lehet csövet szerezni? ..mert azt azért mégsem akarok csinálni..
vagy vegyek roncs bringákat és flex? hmm hmm
@Tin: hát Révinek!!!!! :-))
tényleg @Rév, nem megoldható hogy navigátor legyek? :-P nem pont dakarra gondoltam, hanem vmi ilyen jó csapatós autózásra.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. November 28. - 23:30

Persze!
csak elõkapom a mûholdas adatátvitellel rendelkezõ laptopom, és simán adok infókat a verseny közben...
Sajna ti többet fogtok tudni napközben mint én, mert ott a nagy semmi közepén semmi nincs max a mûholdak, aztat meg aranyárban mérik.Majd ha hazajöttem mesélek
Én szeretnék szurkolni, csak nem tudom kinek pontosan.
Posted 2005. November 28. - 23:27

Persze!
csak elõkapom a mûhaldas adatátvitellel rendelkezõ laptopom, és simán adok infókat a verseny közben...
Sajna ti többet fogtok tudni napközben mint én, mert ott a nagy semmi közepén semmi nincs max a mûholdak, aztat meg aranyárban mérik.Majd ha hazajöttem mesélek
na, milyen kisstílû csapat.....

Posted 2005. November 28. - 23:26

csak elõkapom a mûholdas adatátvitellel rendelkezõ laptopom, és simán adok infókat a verseny közben...
Posted 2005. November 28. - 23:21

a kemence +van 2éve....ott pihen lent a pincében...a gond az hogy azért annak a kemencének annyira nem pontos a hõmérõje,,,,sztem +-20 fok simán játszikRévi te nem dakarban vagy, vagy legalábbis afelé? (avatarodból...)
Tigger: akkor végül megvan a piddzázóhely? most frankón tanulok ilyen hõkezeléseket, lehet igénybevenném majd
amúgy az easton csövet (ha lehet venni) már sztem egybõl hõkezelve lehet kapni, különben nem lenne nagy trükk benne.
viszont szépen heggeszteni garázsban nehéz...
@lor: megoldható lenne szted? (alu heg. ~házilag)
hegesztés után még nem árt hõkezelni 1et asszem....de mondjuk az easton site-on van tech leírás is....
ha van védõgázas cuccod és q.jól tudsz hegeszteni akkor otthon is lehet próbálkozni...de elsõre sztem ne íszton csõvel ...kicsit drága
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. November 28. - 23:20

meg benne leszel a tvben is?

Posted 2005. November 28. - 23:19

Posted 2005. November 28. - 23:14

Tigger: akkor végül megvan a piddzázóhely? most frankón tanulok ilyen hõkezeléseket, lehet igénybevenném majd

amúgy az easton csövet (ha lehet venni) már sztem egybõl hõkezelve lehet kapni, különben nem lenne nagy trükk benne.
viszont szépen heggeszteni garázsban nehéz...
@lor: megoldható lenne szted? (alu heg. ~házilag)
Posted 2005. November 28. - 22:56

Posted 2005. November 28. - 22:49

már megint a kontroller
A férfiak már csak ilyenek, szeretik a kontorllert a kezükben tartani.

Posted 2005. November 28. - 22:48

vasban semmi....aluba,acélba mûanyagba meg kb egy 3 éves suzuki ára..de a coiler akkor is +marad...csak jön még mellé egy "kis" testvér...Pedig kiadtál már egy kevesett a különbözõ vázakra. És mennyi is áll most vasban?
Posted 2005. November 28. - 22:47

már megint a kontrollerÉn akartam, de az irányítás nem nálam van.
Reszelés elõtt olvaszd ki.

Posted 2005. November 28. - 22:46

aztán ha össze van hegesztve, hozd el bedobjuk kicsit a pizzasütõ kemencébe hõkezelni....aztán meg... ilyen kutyatálból nyomod?
lor az azé' kellemetlen, mert ha elfogyott otthon, akkor csukott szemmel tudod csak megenni?
(mert akkor nem látsz mást..... hihi)
egy ilyen 5"os AM jóság nekem is kéne.
de úgy látom hamarabb lesz ha hegesztek, mint zsé reá.
..hozzávaló alu csöveket hol tudok venni? (gondolom 7005ös kéne)

csövet venni meg easton.com....?
Posted 2005. November 28. - 22:45

Pedig kiadtál már egy kevesett a különbözõ vázakra. És mennyi is áll most vasban?jaja rosszul emlékeztem...meg az ellsworth ID is tetszik...de asszem nem adnék annyit egy vázért,,,,,