Egy modinak ezt tudnia kéne...

Sala: 1-0 oda...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Aktuális civil
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
Hány éves?huhhh ez a Kenos csajszi nem egyszerû
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
fuck me, i'm famous!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
sörözni le tudsz ülni olyan emberekkel akiket nem tisztelsz?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakeleinte menet közben akartuk... :hmmm: me ugye egy lány vagy Bruce... a kapitány döntése a mérvadó:}
azé' kiraktatok a kocsiból
:}te is olyan vagy IRL mint itt, csak ott nem tudom bezárni a böngészõt amikor viccet mesélsz!
![]()
te is olyan vagy IRL mint itt, csak ott nem tudom bezárni a böngészõt amikor viccet mesélsz!mi van obsi, jó volt velem autózni?
mi van obsi, jó volt velem autózni?Ez azért nem mindenkivel van így, elhiheted...
Ez azért nem mindenkivel van így, elhiheted...Bruce nem lenne semmi, tudod, az internet hatása elvész IRL
igenigen"Before You Snap"
"kíváncsi vagyok vagyok egy-két dologra"
/~yonderboi ugye../
/utolsó album utolsó elõtti szám, nem jut ezsembe cím/