Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Írta 2005. december 13. - 04:14

jegcsapok alltak a szakallamon
es ket kukazott reklam szatyor mentette meg a kezecskemet.
jh meg talalkoztam egy reszeg haverommal meg a reszeg baratjaval
meg mentek tova pialni (mindez 2.45-kor), jol adjak elo
30/10 az lufasz
nalunk kb sima vizsga
vagy zh
7/7
vagy a 14/13
az mar kozelit
de ez mifelenk megszokott
(mi mar fel sem vesszuk)
buek tez
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. december 13. - 03:55

Gyere vegyel nekem pijjat

I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Írta 2005. december 13. - 02:40

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. december 13. - 02:26

..no igen, a 30/10 azért nem túl szép, de vannak ám ennél gonoszabbak/szigorúbbak...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. december 13. - 02:23

dunno de most büszke vagyok magamra mert ma 1 óra tanulással kaptam 4est büntetõbõl annál a tanárnál aki múlt héten a vizsgánál 30 Mberbõl 10-et húzott meg 2 jeles,a többi pedig kettes. (kisHaynau-nak becézi( -k / magát)
Kérdezte,h milyen jegyet szeretnék,mondtam,h természetesen mindenbõl 5-öst,de örülök,ha átenged.Erre kaptam 1 4-est meg 1 olyan dumát h most yópár számmal nagyobb mellényem van
30-ból 10 ?! Muhahahaha....

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. december 13. - 01:29

Thez bácsinak kishajót, meg ólomkatonát! :spoko:
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. december 13. - 01:20

Írta 2005. december 13. - 01:18

abba legalább én rakom a port :-)
és tudom hogy csak az a por és tej van benne.
meg a frissen fõzött pudingot kinyalni a lábasból, mikor még kellemesen langyos :lick:
Írta 2005. december 13. - 01:10

És van 1 kilós a Metróban.
Ahogy 1 kilós Haribo gummacukor is van Mo.-n
Yócska,1 óra megenni,vagy 2,ha beosztod:)
Ám 1kilós Danette nincs

egyszer hozott egy olyat nekem bátyus franciából, hát jóóóóóóó :lick:
Sõt már 500g-st se látok a polcokon, csak olyan retek kis poharast, amibõl szvsz egy egész kartondoboz lehet megfelelõ mennyiség.
de akkor több szemét keletkezik, tehát jobban szennyezem a környezetet.
tehát kérdem én, Mérisnincs 1kilogrammos csokis Danette szegény kis országunkban? :scratchhe
Írta 2005. december 13. - 00:51

közlekedésmérnöki, de ez még változhat.
itt van az uj halalra itelt
ha kilovom a power pointot mert lefagyasban van akkor az uccso mentes ota irt cuccot nemtom cache-bol eloszedni vagy vhonnan?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. december 13. - 00:19

az szép
há még nemtom, pontoktól is függni fog, illetve hogy ujra kell e érnem, vagy csak egy két tantárgyból
de már írta, közgáz, eseteg BME ha meg sehova se vennének fel akkor ezt a sulit kezdem teljesen újra, tiszta lappal.
Írta 2005. december 13. - 00:15

Kérdezte,h milyen jegyet szeretnék,mondtam,h természetesen mindenbõl 5-öst,de örülök,ha átenged.Erre kaptam 1 4-est meg 1 olyan dumát h most yópár számmal nagyobb mellényem van

Thez mi az,ami érdekel?
Írta 2005. december 13. - 00:07

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 13. - 00:03

miért?Legalábbis remélem.
Írta 2005. december 13. - 00:02

tehát:) fõ a fokozatosság. ezt persze mindeki elmondja, de senki se hiszi el. aztán rájön mint én:D
Írta 2005. december 12. - 23:53

Amúgy minket rendesen szivattak már gimiben is az ilyen integrálós-derriválós baromságokkal. De amikor jöttek a még nagyobb baromságok, akkor azért jól jött, hogy már valami halványan rémlik... Remélem ez így lesz a most hallott sok ökörséggel is...

Utóbbi necces... De azért így is el lehet végezni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 12. - 23:52

matekból az elsõ félév csak ez (deriv, integr.), el is mondanak mindent, és mint ahogy thez mondta, rajtad múlik, hogy folyamatosan próbálod magadba engedniannyi a lényeg sztem azok alapján amit BME-s haverok mondanak,h készülj "elõre" matekból mert ott nem lesz nagyon energiád és idõd pótolni; tehát deriválás,integrálás és más hasonló cuccosok amiket nem feltétlen tanítanak középsuliban.

Írta 2005. december 12. - 23:50

ha rendesen tanul, készül, és csinálja amit kell a kedves egyetemista fõiskolás évközben mindent amikor kell, akkor gondja nem igazán lehet
ha az utsó pillanatra hagy sokmindent, akkor beszopja mint én
pótlásra nem alapozni, az max mentsvár ha 2 dolog egyszerre lenne, és nem tud kétfelé szakadni.
szörnyû
Írta 2005. december 12. - 23:35

Írta 2005. december 12. - 23:33