Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

mi ez, a tech topic? :)

ja a szinvonal néha hasonló...
azért itt szerencsére néha elõfordul olyan aki tényleg ért hozzá.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

mé tapasztalat nélkül nem lehet hozzá kiválóan érteni ? :)

mi ez, a tech topic? :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

szerintem még jobb is, mint ha lenne tapasztalat.
a tapasztalat az bizonyos szinten egyfajta elõítélet :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az említett párt tagjai nyilván sok repteret adtak már bérbe, innen a tapasztalat.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az említett párt tagjai nyilván sok repteret adtak már bérbe, innen a tapasztalat.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak tényközlõ vagyok. mindeki gondol amit akar. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ne politizálj (így) mert lesz nemulass

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nos, elõször is, nekünk nagyjából annyi közünk van a reptérhez, mint az önkormányzathoz. A Budapest Airport egy nagy cég. Õk üzemeltetik a repülõteret, melyet ezidõben durván 50 légitársaság használ. Ezek közül vagyunk mi egy. Fizetünk nekik a szolgáltatásokért, és ennyi. :) Tehát minket nem világít át senki, mivel semmi közünk a Budapest Airporthoz.

Hogy jó-e, hogy bérbe adták? Gondolom igen, mert a fejlesztések, meg az innováció, meg persze nem, hiszen ilyen stratégiai fontosságú dolgokat ugye... de igazából tudja a fasz. :) Meglátjuk. Az illetõ angol cég üzemelteti a Heathrow-t, Európa egyik legnagyobb légi kikötõjét. Nos, én elhiszem, hogy értenek hozzá, de hogy innentõl kezdve õk diktálnak, az is biztos.

valaki (valami független értékbecslõ) felbecsülte 100 milliárdra. eladták (bérbe) 400pár milliárdért. jön a f*desz, és elkezdi verni a nyálát, miszerint a kormány megint féláron szórja a nemzeti vagyont (bérbe)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
értem, köszönöm a gyors, pontos és kielégítõ választ :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nos, elõször is, nekünk nagyjából annyi közünk van a reptérhez, mint az önkormányzathoz. A Budapest Airport egy nagy cég. Õk üzemeltetik a repülõteret, melyet ezidõben durván 50 légitársaság használ. Ezek közül vagyunk mi egy. Fizetünk nekik a szolgáltatásokért, és ennyi. :) Tehát minket nem világít át senki, mivel semmi közünk a Budapest Airporthoz.

Hogy jó-e, hogy bérbe adták? Gondolom igen, mert a fejlesztések, meg az innováció, meg persze nem, hiszen ilyen stratégiai fontosságú dolgokat ugye... de igazából tudja a fasz. :) Meglátjuk. Az illetõ angol cég üzemelteti a Heathrow-t, Európa egyik legnagyobb légi kikötõjét. Nos, én elhiszem, hogy értenek hozzá, de hogy innentõl kezdve õk diktálnak, az is biztos.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
már csak egy ketteske hiányzik a félévi nyugodalmamhoz :D
adja isten.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Én a mai jócselekedetem nem mondom el, mert állambiztonsági ügy. :)

tényleg jéé, most akkor át lesztek nézve államtitkosemberei által? és milyen ez, leültök egy-egy sör mellé, és megbeszélitek hogy ki hogy van?

és jorus (ezt már kérdeztem egy másik topicban), jó lesz nekünk a reptér eladása után? nem tudom, pl olcsóbb-e lesz? vagy nagyobb? vagy minden marad a régi?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
miskolci egyetem a híradóban gólyák témakörben :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

jócslekedet? az annak számít, ha ma amikor bicjozás közben elém jöttek a körforgalomban és majdnem elütöttek csak egyszer kiabáltam a sofõr anyukájának foglalkozását? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
leírom a mai jótselekedetemet..
találtunk egy koborló szaladgáló írszvettert az apor vili téren, nem volt senkié és felhívtuk a kutyan nyakörvén taláhato phone námbört és naon örültek h meg van! .. ennyi :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Bár egy "barnább bõrû" gyerek sérült csak meg az ütközés során.Elsodorta az út szélén.

Aztán figyeld meg, hogy mennek, hogy rasszizmus volt stb.

(bár ha ez lenne az ára, hogy elfogyjanak, én szívesen kelnék minden reggel ilyen puffanásra – ez egy idézet volt, de nem tudom hol hallottam. :))

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Van valami, ami felbosszantotta az agyamat és meg szeretném Veletek osztani:

A T-comnak van egy akciója, miszerint január végéig ingyen kipróbálható ADSL-t nyújtanak. Ez oké, nagyon jó ötlet. Anyu le is beszélte velük 3 hete csütörtökön, hogy mi is szeretnénk benevezni rá. A srác nagyon készséges volt, megígérte, hogy 3 napon belül hozza a modemet egy futár. Örültem ám, mint állat, elhihetitek.
Na eddig nem is lett volna semmi baj az egészben. Csak egy kicsit elkéstek. Tegnap küldtek ki egy levelet, benne a jelszóval, felhaszálónévvel stb., de a modem sehol. A levél szerint már december 1-óta él az ADSL-ünk.
Felhívtam a 1212 segélyhívót, vagy mi a neve, vártam is vagy 7 percet, hogy " minden kolléga foglalt, de mivel én nagyon fontos vagyok nekik, ezért várjak" szöveget hallgatva. Végre felvette egy fiatal hölgy. Elmondtam mi a probléma, azt mondta, hogy már kiküldték, de várjak és megnézi rögvest. vártam. 5 perc után letettem, mert nem volt semmi reakció. :-(
Késõbb ismét próbálkoztam, abban reménykedve, hogy a hölgy munkaideje már lejárt. Egy fiatal srác azzal nyugtatott, hogy k*rva sokan kérik, és ezért csúszhat 1-2 napot a dolog.

Annak nagyon örülök, hogy kipróbálhatom az ADSL-t, de az nagyon fel tud bosszantani, hogy megígérnek valamit, de azt nem tudják teljesíteni. Ennél még az is jobb lett volna, ha nincs is ilyen akciójuk.
Ha tehetem, nem velük fogom szerzõdtetni anyut internet ügyben.

figyu ez nálunk úgy volt, hogy mikor össze vissza reklámozták hogy rendelj adsl-t, milyen jó lesz, +néztem a szolg.térképet rajta voltunk...beballagtam a matávpontba (akkor még az volt) +rendelem...jó kezembe szerzõdés telepítõ cd, igéret hogy jön a kolléga 1 héten belûl, beméri ..telepíti,,,,10 nap múlva levél...telepítõ cd, örülünk stb...kollégánk 1 héten belûl felkeresi bemér telepít...újabb 10 nap megint levél, kollégánk mostmár valóban felkeresi önt, bemér telepít...stb....nem sokkal késõbb levél...bla bla sajnos az ön lakóhelyén jelenleg nem tudjuk a szolgáltatást nyújtani....
na ennyit róluk,,,,átblattyogtam a kábelesekhez, 2 nap múlva + volt, (igaz a "guruik" kissé alúlképzettek) és kb 2x olyan gyors mint az adsl..(és mostanában már mûxik is stabilan)....

amúgy t.com ról még annyit hogy múlt keddre igérték hogy hozzák a részletre vásárolt szoftvereimet.....ahhoz képest még csak 1 hetet késnek...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
dig most megfogadtad, hogy minden topicba beirod a techben, hogy remek dontes?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Jó reggelt.
Madárcsicsergés helyett ma reggel tompa puffanásra ébredtem.
Baleset a havas úton a házunk elõtt.

vasarnap itt is volt egy tompa puffanas, hiradoban biztos lattatok [ha benne volt] hogy felrobbant anglia 3.ik [?] legnagyobb benzintankja. allitolag akkorat szolt, hogy meg hollandiaban meg franciaorszagban is lehetett hallani. En kb 20 kilire lakok tole, de siman nem ebredtem fel ra. :) mondjuk aki ismer az tudja hogy nem egyszeru engem felebreszteni :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F