ja a szinvonal néha hasonló...mi ez, a tech topic?
azért itt szerencsére néha elõfordul olyan aki tényleg ért hozzá.....
ja a szinvonal néha hasonló...mi ez, a tech topic?
mi ez, a tech topic?mé tapasztalat nélkül nem lehet hozzá kiválóan érteni ?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
mé tapasztalat nélkül nem lehet hozzá kiválóan érteni ?
mé tapasztalat nélkül nem lehet hozzá kiválóan érteni ?Az említett párt tagjai nyilván sok repteret adtak már bérbe, innen a tapasztalat.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nos, elõször is, nekünk nagyjából annyi közünk van a reptérhez, mint az önkormányzathoz. A Budapest Airport egy nagy cég. Õk üzemeltetik a repülõteret, melyet ezidõben durván 50 légitársaság használ. Ezek közül vagyunk mi egy. Fizetünk nekik a szolgáltatásokért, és ennyi.
Tehát minket nem világít át senki, mivel semmi közünk a Budapest Airporthoz.
Hogy jó-e, hogy bérbe adták? Gondolom igen, mert a fejlesztések, meg az innováció, meg persze nem, hiszen ilyen stratégiai fontosságú dolgokat ugye... de igazából tudja a fasz.Meglátjuk. Az illetõ angol cég üzemelteti a Heathrow-t, Európa egyik legnagyobb légi kikötõjét. Nos, én elhiszem, hogy értenek hozzá, de hogy innentõl kezdve õk diktálnak, az is biztos.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
tényleg jéé, most akkor át lesztek nézve államtitkosemberei által? és milyen ez, leültök egy-egy sör mellé, és megbeszélitek hogy ki hogy van?Én a mai jócselekedetem nem mondom el, mert állambiztonsági ügy.
Én a mai jócselekedetem nem mondom el, mert állambiztonsági ügy.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Bár egy "barnább bõrû" gyerek sérült csak meg az ütközés során.Elsodorta az út szélén.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
figyu ez nálunk úgy volt, hogy mikor össze vissza reklámozták hogy rendelj adsl-t, milyen jó lesz, +néztem a szolg.térképet rajta voltunk...beballagtam a matávpontba (akkor még az volt) +rendelem...jó kezembe szerzõdés telepítõ cd, igéret hogy jön a kolléga 1 héten belûl, beméri ..telepíti,,,,10 nap múlva levél...telepítõ cd, örülünk stb...kollégánk 1 héten belûl felkeresi bemér telepít...újabb 10 nap megint levél, kollégánk mostmár valóban felkeresi önt, bemér telepít...stb....nem sokkal késõbb levél...bla bla sajnos az ön lakóhelyén jelenleg nem tudjuk a szolgáltatást nyújtani....Van valami, ami felbosszantotta az agyamat és meg szeretném Veletek osztani:
A T-comnak van egy akciója, miszerint január végéig ingyen kipróbálható ADSL-t nyújtanak. Ez oké, nagyon jó ötlet. Anyu le is beszélte velük 3 hete csütörtökön, hogy mi is szeretnénk benevezni rá. A srác nagyon készséges volt, megígérte, hogy 3 napon belül hozza a modemet egy futár. Örültem ám, mint állat, elhihetitek.
Na eddig nem is lett volna semmi baj az egészben. Csak egy kicsit elkéstek. Tegnap küldtek ki egy levelet, benne a jelszóval, felhaszálónévvel stb., de a modem sehol. A levél szerint már december 1-óta él az ADSL-ünk.
Felhívtam a 1212 segélyhívót, vagy mi a neve, vártam is vagy 7 percet, hogy " minden kolléga foglalt, de mivel én nagyon fontos vagyok nekik, ezért várjak" szöveget hallgatva. Végre felvette egy fiatal hölgy. Elmondtam mi a probléma, azt mondta, hogy már kiküldték, de várjak és megnézi rögvest. vártam. 5 perc után letettem, mert nem volt semmi reakció. :-(
Késõbb ismét próbálkoztam, abban reménykedve, hogy a hölgy munkaideje már lejárt. Egy fiatal srác azzal nyugtatott, hogy k*rva sokan kérik, és ezért csúszhat 1-2 napot a dolog.
Annak nagyon örülök, hogy kipróbálhatom az ADSL-t, de az nagyon fel tud bosszantani, hogy megígérnek valamit, de azt nem tudják teljesíteni. Ennél még az is jobb lett volna, ha nincs is ilyen akciójuk.
Ha tehetem, nem velük fogom szerzõdtetni anyut internet ügyben.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Jó reggelt.
Madárcsicsergés helyett ma reggel tompa puffanásra ébredtem.
Baleset a havas úton a házunk elõtt.
RAUH-Welt
B E G R I F F