akkor az tortúrára zsír lesz
jaja.
azon gondolkodom, applikáljak-e fel sárvédõ szettet, vagy csak szopok vele a sár miatt.
De remélem fagyi lesz olyan -2, 3 fokkal kiegyeznék. Birka vagyok, hogy bicóval megyek...
akkor az tortúrára zsír lesz
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
pontosan, utána melóban és suli alatt is horpasztanak végig, mint ahogy én toltam a középiskolában is.. csak itt jól néz ki h hajnali 3-4ig kukorékolnak:) utána meg legközelebb délután 3kor jelennek meg:)
Conor!
Nõjél és okosodjál egy kicsit még, aztán visszatérünk a dologra!
Hmm, én ezt írtam volna???
A szövegbõl az derült ki, hogy 5-6 körül feküdt és 7-kor kelt. Vagyis aludt max 2 órát és ezek után szét volt esve a gyomra.
Ennek normál esetben semmi köze pl egy gyomorsavas betegséghez, ami nem köthetõ a nemalváshoz.
Az inszomniát arra írtam, hogy az az ember aki emiatt nem alszik, annak valószínûleg a szervezete "ráállt", így az ilyen jellegû problémák nem jelentkeznek. Jelentkezik helyette más.
Tartom, emiatt nem kell orvoshoz menni.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
al kaida új terrorista brigádtagTanusíthatom, kis terrorista volt a vole féle Néró
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Hmm, én ezt írtam volna???sztem hülyeség inszomniának hívni azt hogyha vki nappal alszik, éjjel meg kukorékol
az inszomnia egy betegség, aki nem tud aludni, kurva fáradt mindig, lásd fight club
sírni kell a dagadt csöcsös bob mellén, és attól jobb lesz
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"