Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

darton: ugye egy nemzet zászlaján nincs semmi kivetnivaló, de ezt most csak provokációnak szánod és ez azért felszabós.

Nem érted, mi?
Nem baj...

azért rossz kérdés, mert ha nem értem, akkor hogyan tudjam mit ne értsek, hiszem nem értem.

(de jó, hogy te nagy és okos vagy, legfõképp mindent tudsz és mindig igazad van)

és _nekem_ tényleg uncsi már ez az egész vitatkozgatás, lehetne beszélni frankón a bringákról (pl valeria még mindig érdekel milyen váz az az avatarodon), és nem kéne mindig-mindig felhozni "ilyen" témákat, meg kezdeni a provokációt. nem is lesz több postom ilyen témában, úgyis úgy érzem, hogy a falnak beszélek..

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ennyi erõvel Nyugatihoz, Blahához és még jó pár helyre se tehetnének ki most keresztet. Nem?

Hogy értelmezzem a hozzászólásod? Az én elsõ mondatom végén ugyanis kérdõjel van.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vallasi vitak mennyivel jobbak a politikainal? Szerintem semmi keresnivaloja itt vallasi jelkepnek. Mellesleg nekem mindegy melyik vallas jelkeperol van szo, mivel egyaltalan nem hiszek semmi ilyesmiben.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

Ennek alapján akkor felejtõs a kereszt, a kettõs kereszt, a félhold és más hasonló, vallási tartalommal bíró jelkép is?
És hamár a MOSZAD (bár ez nem jó megfogalmazás), akkor ideveheted nagyjából az összes katonai és polgári titkosszolgálatot is.

Ennyi erõvel Nyugatihoz, Blahához és még jó pár helyre se tehetnének ki most keresztet. Nem?
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
darton: ugye egy nemzet zászlaján nincs semmi kivetnivaló, de ezt most csak provokációnak szánod és ez azért felszabós.[/QUOTE]

Nem érted, mi?
Nem baj...
"Ha nem tartunk mértéket, akkor mint rántott csirkét megesszük azt a tyúkot, amely jövõre aranytojást tojna és ötéves tervünk gyárait, üzemeit, kultúrházait már az idén csemegevaj és borjúsült formájában elfogyasztanánk..." R.M.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ennek alapján akkor felejtõs a kereszt, a kettõs kereszt, a félhold és más hasonló, vallási tartalommal bíró jelkép is?
És hamár a MOSZAD (bár ez nem jó megfogalmazás), akkor ideveheted nagyjából az összes katonai és polgári titkosszolgálatot is.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bööö... Hát ti kész vagytok. Jön a vizsgaidõszak... Tanuljatok! ;) De ha sokáig olvasok ilyen f@szságokat, lehet, hogy rákapok inkább a tanulásra... Ami részemrõl elég durva lenne... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na jol van csavok. Akkor talan a vallasi jelkepeket is tiltani kene. Engem pl,. idegesit a zsido csillag es izrael zaszlaja. Bar nem hiszem, hogy kulonosebben indokolnom kene, de ez kemenyen vallasi jelkep es a tetu Moszad azert eleg komoly dolgokat csinalt, nem sokkal marad el a Gestapotol...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Kicsit álszent nekem ez a kereszteshadjárat... Rob, sért a tartózkodási helyed, köszi...

kíváncsi lennék, hitler, árpádsáv vagy disznótor kapcsán érzed "álszentnek" a "keresztesháborút"..

és mi az okod a sértõdésre rob tart.i helye kapcsán?

darton: ugye egy nemzet zászlaján nincs semmi kivetnivaló, de ezt most csak provokációnak szánod és ez azért felszabós.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
:clap:
"Ha nem tartunk mértéket, akkor mint rántott csirkét megesszük azt a tyúkot, amely jövõre aranytojást tojna és ötéves tervünk gyárait, üzemeit, kultúrházait már az idén csemegevaj és borjúsült formájában elfogyasztanánk..." R.M.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Frankót vitáztok :-)
Miközben én hazaértem Miskolcról a "zsákmánnyal"!
GeForce 6600 GT
Tesztelés alatt.
Csak sajnos kell mennem este 18.00-06.00-ig dolgozni :-(
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Kicsit álszent nekem ez a kereszteshadjárat... Rob, sért a tartózkodási helyed, köszi...
When the day is through, all I want to do is slow down...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de mivel másnak is jelenhteti azt, azért nemkivánatos. nem hiszem el srácok, hogy az önkifejezés ilyen formáját kell választanotok, hogy az avatarokkal próbálgatjátok a fórum(ozók) határait. tudom hogy tél van, meg nincs mit csinálni, de akkor se kellene.
keresel valami semleges képet, és kész.
olyan nehéz ez?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

igen, ezt is jelenti, meg nekem még a kopaszokat is feketébe öltözve, késekkel és sok agresszióval.

Nem, _számodra_ jelenti azt.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Épp ezért írtam, mert jóízlés..na de csókolom én befejeztem most itt.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
mivel úgy érzem dig most félreért engem, megjegyzés ahhoz a hsz-omhoz:

disznótort úgy értettem mint a disznótoros esetet kicsivel feljebb. történetesen:

semmi bajom a disznótorral, sem a tepertõvel stb, meg vegetariánus sem vagyok, de nah. jóízlés.

pl ha egy hatalmas pi.. nyílt seb lenne az avatarod azzal sincs önmagában semmi bajom, de azért megvan a maga helye.

és hogy nekem mit jelent az árpádsáv azt meg megint írtam.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
"árpádsáv az avatarban meg olyan mint a disznótor.."

Nem írok többet, ha valamelyik modot zavarja, hogy írtam ilyeneket bannoljon akármeddig.
Csak annyit mondok, lássatok.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Az árpádsáv õsi magyar szimbólom melynek többféle értelmezése is van, eredete és pontos jelentése vitatott, a legelfogadottabb talán az, hogy a 7 vezér által kötött vérszerzõdést szimbolizálja.

Ha Téged magyarként zavar egy õsi magyar szimbólum... lelked rajta.

igen, ezt is jelenti, meg nekem még a kopaszokat is feketébe öltözve, késekkel és sok agresszióval.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Nem tudom kinek mi volt a kivetnivalója vele illetve de tudom, de nem írom be.
A krokodilom durva volt azt pusztán provokációnak tettem be de zorg is látta és nem szedte ki és nem is szólt...
Bezzeg egy ártatlan "nagymo"
És én nem zsidózok, sehol sem olvashattál tõlem ilyet!!

nem tudom miért is akartál bárkit provokálni. ha meg az, akkor amikor megkérdezik mi az, nem tudom miért nem mondod azt, hogy az egy horogkereszt (tamaskanak mondtad vhol techben, hogy nem jól látod).

nagymo -s meg lehet hogy a sok provokációnak esett áldozatul, betelt a pohár? nem csodálnám.

árpádsáv az avatarban meg olyan mint a disznótor..

jajj dig... :-\

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az árpádsáv õsi magyar szimbólom melynek többféle értelmezése is van, eredete és pontos jelentése vitatott, a legelfogadottabb talán az, hogy a 7 vezér által kötött vérszerzõdést szimbolizálja.

Ha Téged magyarként zavar egy õsi magyar szimbólum... lelked rajta.