Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4413 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

turner five spot ha jól tudom:-)
http://www.sunbikesh...er/FiveSpot.jpg

SixPack
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts

Valamilyen Turner vaz ha joltom. Azt szeretne venni tavasszal. Illetve remelem fog is, tehat osszejon neki a dolog. A tipusat nem tudom, azt majd o megvalaszolja.

turner five spot ha jól tudom:-)
http://www.sunbikesh...er/FiveSpot.jpg
Autist Team:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

egy ilyen kis gepben levo 10Kw-os motor kb hany kobcentis

es ami legfontosabb kb mekkora fordulaton mukodik?

lor, nekem volt ilyen trakim, ha jól emléxem 100-150 ccm körül voltak, és viszonylag alacsony fordulaton mûködnek...sztem max 2-3 ezer..inkább nyomatékra vannak hegyezve...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Ennyi erõvel Nyugatihoz, Blahához és még jó pár helyre se tehetnének ki most keresztet. Nem?

tényleg nem kéne....engem zavar, útálok ránézni.....(és mielõtt belém köt akárki, ugyanez volt a véleményem a menoráról is a nyugatinál)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Valamilyen Turner vaz ha joltom. Azt szeretne venni tavasszal. Illetve remelem fog is, tehat osszejon neki a dolog. A tipusat nem tudom, azt majd o megvalaszolja.

valeriának akkor milyen váza van??? :-)
ez lenni specko, vagy?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Kérlek ne sértegess én sem tettem.
Lehet bannolni;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Dig darton Iljics, és még a többiek akik kicsit korlátoltak ahoz hogy felfogják ez egy kerékpáros fórum és nem játszótér vagy önmegvalósításí központ.
foglaljátok el magatokat egyéb dolgokkal, mint a hatátok feszegetésével.
Ellenkezõ esetben lehet pihenni.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
kalaius egyetértek.

valeriának akkor milyen váza van??? :-)
ez lenni specko, vagy?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Váááááááááááá !!!! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

KKK-sok...

kokkk... ajjjajjj... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Természetesen ! :) (kalának)

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

És nem ez a szólásszabadság lényege ?
Amerikában is felvonulnak a KKK-sok...

szólásszabadság, de emelett egy kis figyelem is kéne másoknak
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
elég szomorú.
nem ez a szólásszabadság lényege,értelemszerûen van 1 határ.
tudod,ezért vannak pl. TILTOTT jelképek
meg attól én még tarthatom fárasztónak az egész mókátokat,nem?

szar szemét identitás nélküli alak vagyok h kokárdát is csak márciusban tûzök és nem nemzeti színû a takaróm, nem zsidózom és cigányozom pedig árja vagyok,és nincs más egyéb zászló/jelkép/logó amit annyira magaménak éreznék
de ha lenne is,nem érezném kötelességemnek,h mindenki orra alá dörgöljem

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
És nem ez a szólásszabadság lényege ?
Amerikában is felvonulnak a KKK-sok...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Teljes 1et értésem!!!!!!!!!!!!!
Ralph

Detto...
F@sz ki van már vele h páran (nyugodtan magára veheti aki tudja h magáról van szó) játszótérnek használják ezt a szerencsétlen fórumot,és azzal szórakoznak,h a horogkereszt-dávidcsillag-véres disznó milyen reakciókat vált ki.Akinek ilyen irányú feltûnési viszketettsége van,máshol is kiélhetné magát.Fárasztó.

És igen,valszeg ha árpádsávos zászlókat látsz valahol,nem épp a törzsszövetség megkötésének aktusát idézik fel töriszakkörök, hanem vmi Vér és Becsület szerû nevetséges banda vonul fel éppen hogy pár sör után az utcára vonuljanak kötözködni.
Ha annyira nézni szeretnétek,legyen otthon ilyen tapéta,tuti vannak olyan helyek a neten,ahol le7 rendelni,de muszáj ezt itt játszani?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Na jol van csavok. Akkor talan a vallasi jelkepeket is tiltani kene. Engem pl,. idegesit a zsido csillag es izrael zaszlaja. Bar nem hiszem, hogy kulonosebben indokolnom kene, de ez kemenyen vallasi jelkep es a tetu Moszad azert eleg komoly dolgokat csinalt, nem sokkal marad el a Gestapotol...

Teljes 1et értésem!!!!!!!!!!!!!
Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
1.) szerintem senki nem emlegette hitlert, rajtad kívül.

a horogkereszt ne mondd, hogy nem jelenti hitlert
(is)

2.) mint említésre került, az árpádsáv õsi magyar jelkép. ha nem tetszik indítványoztasd a történelem megváltoztatását, de az Ural környékén én nem szívesen laknék...

mondtam, hogy nekem (számomra) még mit jelent. most hozzáteszem még azt is, hogy ha olyan emberk jönnek velem szembe az utcán, mint amilyeneket leírtam, akkor ugyanúgy szeretek átmenni a túloldalra, mintha egy cigány banda jönne szembe

3.) disznótor: te is csak eszed a húst igaz? ha nem tetszik hogy készül a kolbi, legyél vega. kiskorom óta rengeteg disznóvágáson voltam, mivel vidéki paraszt vagyok.

mondtam. semmi bajom vele. de a fórumra nem disznótorért jövök, és nem érdekelnek a lógó bele, és a vér sem.
továbbá vannak a fórumon vegák, más vallásúak, akiket meg "ilyen", "más" okból zavarhat.
próbáljuk már meg a többieket nem bántani, nem minden ember egyféle.

zsidókkal kapcsolatos véleményeddel egyetértek, írtam már máshol is (asszem).

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

...úgyis úgy érzem, hogy a falnak beszélek..

Nem, mi érezzük úgy.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

kíváncsi lennék, hitler, árpádsáv vagy disznótor kapcsán érzed "álszentnek" a "keresztesháborút"..

és mi az okod a sértõdésre rob tart.i helye kapcsán?

darton: ugye egy nemzet zászlaján nincs semmi kivetnivaló, de ezt most csak provokációnak szánod és ez azért felszabós.

1.) szerintem senki nem emlegette hitlert, rajtad kívül.
2.) mint említésre került, az árpádsáv õsi magyar jelkép. ha nem tetszik indítványoztasd a történelem megváltoztatását, de az Ural környékén én nem szívesen laknék...
3.) disznótor: te is csak eszed a húst igaz? ha nem tetszik hogy készül a kolbi, legyél vega. kiskorom óta rengeteg disznóvágáson voltam, mivel vidéki paraszt vagyok.
4.) at your mom? jó, akkor anyázzunk... nem vettem magamra ofkóz, de ha már szõrszálat hasogatunk akkor csináljuk rendesen ;)

+ szerintem halmozottan több zsidót ismerek mint jó pár emberke, és ha fele annyira összetartóak lennénk, mint õk, akkor nem itt tartanánk. Midnenesetre náluk nem nacionalizmus van, mivel a magyar zsidó ugyanolyan zsidó mint az izraeli vagy az amerikai és ugyanúgy segítenek a másikon...ez valamiféle más kohézió, de a lényege ugyanaz... ja, amúgy egyszer próbáld ki, hogy becsmérled egy zsidó ember elõtt a dávidcsillagot, vagy kérdõre vonod Izrael létjogosultságát és várd meg a reakciót. utána ítélkezz azok felett, akik a hazájuk iránt éreznek valamit.

al: sért az OM-om? :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Kicsit álszent nekem ez a kereszteshadjárat... Rob, sért a tartózkodási helyed, köszi...

most hogy ezt is megbeszéltük, minden rendben?

de tényleg befejezhetnétek, ne az avatarral akarjatok világot váltani, vagy feltûnõsködni...

darton: most aztán jól megmutattad, büszke lehetsz magadra. szembeszállsz a nagy és elnyomó hatalommal, igaz?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.