Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Ja, és ha már okos vagyok...

A cc ob.-re visszatérve (amitõl ugye, mint a vulkántól, távol maradtak az SHKE versenyzõk, ami nem volt véletlen...) kíváncsi vagyok arra, hogy valyon hogyan reagál a "vezetés" a rendezvény minõségére és akár összehasonlítva azt a supercross sorozat valamelyik (akármelyik!) versenyével,ahol "fullextrás" ellátás szolgálta a versenyzõket (öltözõ, wc, meleg kaja,gondtalan versenyzés)
Csak remélem, hogy jövõre több támogatást kapunk, ami tovább népszerûsíti "kishazánk" térségét, és talán Sven Nys is indul a versenyeken !!!!
Emtébé Saltarján móóóre!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Salooom Zsóci, salooom... Magyarok??? 1301 óta a magyarság mint olyan erejét és értrelmét vesztette agymosott zsidóbérenc bábok összessége. Na jó, nem sajnáltatom a horgasorrú metélt "honfitársakat", itt van Nektek cserébe egy videó

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Nemidetartozik

Mikor az elõbb írtam Gyuribá avatarjára (szerintem viccesen) helyesírási hibákkal a mondandómat, akkor még nem tudtam azt, hogy pár perccel késõbb sokkot kapok!
Mindez azért, mert ezen a köcsög viláhálón akárki, akármit, akármikor írhat! Ja és akárhogy! Tele helyesírási hibákkal, ékezetek nélkül, össze-vissza zagyválva, hogy szerintem az sem tudja mit akart kihozni belõle aki írta! Azért álljon már meg a mentõ kocsi! Csak MAGYAROK vagyunk, vagymi ? Legalább egymást értsük?! Vagy nem??? Öccccsssssém hee...
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

AZ nport.hu-n olvastam a szuperkrossz sorozatról szóló cikket. Azt hiszem megint pozitív képet sikerült a megyérõl és az észak-magyarországi régióról adni a kerékpárverseny sorozat kapcsán. Ismét gratulálok a szervezõknek, a résztvevõknek és a közremûködõknek (én magam csak egy kis hólapátolással tudtam besegíteni.) Holnap Pásztó-Galyatetõ retúr (ha minden igaz).

He, Gyuribáááá! Millen dijétával fottá ijen szívószál vékonyra? Meg a zujjaid is elég furtsák...
Emtébé Saltarján móóóre!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
AZ nport.hu-n olvastam a szuperkrossz sorozatról szóló cikket. Azt hiszem megint pozitív képet sikerült a megyérõl és az észak-magyarországi régióról adni a kerékpárverseny sorozat kapcsán. Ismét gratulálok a szervezõknek, a résztvevõknek és a közremûködõknek (én magam csak egy kis hólapátolással tudtam besegíteni.) Holnap Pásztó-Galyatetõ retúr (ha minden igaz).
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
2011_a_vazepites_eve

Istenbizony, megkönnyeztem :)
Biztos a hormonok :)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
én lájkolom :)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Nagynéni lettem :D
Gondoltam, biztos nagyon érdekel mindenkit :D

Vagom!
Tok jO, gratula!
Ennek oromere, tudom olah DéJé vgyok,
de,
YouTube - Rappin 4 Tay - Players Club
ez ott van...
sz... az elet
dontsd el:-D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Az mi az a nagynéni??? Eddig is Nagy-né-ni voltál, nem-e ???
Emtébé Saltarján móóóre!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Nagynéni lettem :D
Gondoltam, biztos nagyon érdekel mindenkit :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Joe Bender meg éppen felefelé megy (oldalt a kisember). Na, én így nem megyek fel a függõleges falon.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ez semmi, Kékesrõl én is így szoktam legyönni :):):)
YouTube - Red Bull-mountain 7 Psychosis(downhill)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
YouTube - Extreme Mexican Mountain Biking
A szürke téli hétköznapokra:)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Kedves egészségedre! :D

Arra nem válik az biztos, de azért kedves tõled, köszönöm szépen! :)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Kedves egészségedre! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ha már itt vagyok...
SuperCross-on indulók közül aki még nem tette volna meg, kérném, hogy legyen szíves töltse ezt ki! Nem hosszú, szerintem max 3 perc...
https://spreadsheets...Sb3BmTV9SWFE6MQ
Köszi

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Felkeltem délután 1-kor, ettem két nagy szelet rántott húst meg sült krumplit, aztán itthon punnyadtam, majd beültem az autóba, dolgom volt a városba, mentem egy kört (de nem szálltam ki), aztán hazajöttem és ettem vajas pirítóst fokhagymával meg ittam kólát. Most megint itt ülök a gép elõtt, lesem a tv-t. Hát, most mit mondjak... :D :D

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Mi csak a Karancsra futottunk, de legalább láttam a Napot...

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Tegnap nyomtunk egy 3 órás fallabda partit, aztán punnyadás Demjénben, ma meg futottunk, én csak 45 percet, de végre tök jól ment.... Nem fájt semmi, jó volt a pulzus, és élveztem is! Rég volt már ilyen!:)

Tegnap síelni voltam Szloviban. Eddig én nem haragudtam a szlovákokra, de tegnap dühös lettem! Köcsögök voltak...
Olyan szinten kihoztak a sodrunkból, hogy Évim ( aki ismeri tudja, hogy nagyon higgadt, inkább békítõ, mintsem provokáló ) kénytelen volt a középsõ ujját a "tót" arcába nyomni!
Mindezt leszámítva nagyon jót síeltünk, elfáradtunk!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Az igen! Sziszkó kétszer nyert 2010-es országos bajnokságot!
Bringa: Botrány: idõutazás egy bajnokságért... (2011. január 9.)
Bezzeg a licencek érvényességéhez ragaszkodnak...
Hjaaaj, Istenem! Nem is Magyarország lenne....