Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2011. January 14. - 22:14
Ja, és ha már okos vagyok...
A cc ob.-re visszatérve (amitõl ugye, mint a vulkántól, távol maradtak az SHKE versenyzõk, ami nem volt véletlen...) kíváncsi vagyok arra, hogy valyon hogyan reagál a "vezetés" a rendezvény minõségére és akár összehasonlítva azt a supercross sorozat valamelyik (akármelyik!) versenyével,ahol "fullextrás" ellátás szolgálta a versenyzõket (öltözõ, wc, meleg kaja,gondtalan versenyzés)
Csak remélem, hogy jövõre több támogatást kapunk, ami tovább népszerûsíti "kishazánk" térségét, és talán Sven Nys is indul a versenyeken !!!!
A cc ob.-re visszatérve (amitõl ugye, mint a vulkántól, távol maradtak az SHKE versenyzõk, ami nem volt véletlen...) kíváncsi vagyok arra, hogy valyon hogyan reagál a "vezetés" a rendezvény minõségére és akár összehasonlítva azt a supercross sorozat valamelyik (akármelyik!) versenyével,ahol "fullextrás" ellátás szolgálta a versenyzõket (öltözõ, wc, meleg kaja,gondtalan versenyzés)
Csak remélem, hogy jövõre több támogatást kapunk, ami tovább népszerûsíti "kishazánk" térségét, és talán Sven Nys is indul a versenyeken !!!!
Emtébé Saltarján móóóre!
Posted 2011. January 14. - 22:07
Salooom Zsóci, salooom... Magyarok??? 1301 óta a magyarság mint olyan erejét és értrelmét vesztette agymosott zsidóbérenc bábok összessége. Na jó, nem sajnáltatom a horgasorrú metélt "honfitársakat", itt van Nektek cserébe egy videó
Posted 2011. January 14. - 20:23
Nemidetartozik
Mikor az elõbb írtam Gyuribá avatarjára (szerintem viccesen) helyesírási hibákkal a mondandómat, akkor még nem tudtam azt, hogy pár perccel késõbb sokkot kapok!
Mindez azért, mert ezen a köcsög viláhálón akárki, akármit, akármikor írhat! Ja és akárhogy! Tele helyesírási hibákkal, ékezetek nélkül, össze-vissza zagyválva, hogy szerintem az sem tudja mit akart kihozni belõle aki írta! Azért álljon már meg a mentõ kocsi! Csak MAGYAROK vagyunk, vagymi ? Legalább egymást értsük?! Vagy nem??? Öccccsssssém hee...
Mikor az elõbb írtam Gyuribá avatarjára (szerintem viccesen) helyesírási hibákkal a mondandómat, akkor még nem tudtam azt, hogy pár perccel késõbb sokkot kapok!
Mindez azért, mert ezen a köcsög viláhálón akárki, akármit, akármikor írhat! Ja és akárhogy! Tele helyesírási hibákkal, ékezetek nélkül, össze-vissza zagyválva, hogy szerintem az sem tudja mit akart kihozni belõle aki írta! Azért álljon már meg a mentõ kocsi! Csak MAGYAROK vagyunk, vagymi ? Legalább egymást értsük?! Vagy nem??? Öccccsssssém hee...
Emtébé Saltarján móóóre!
Posted 2011. January 14. - 19:55
AZ nport.hu-n olvastam a szuperkrossz sorozatról szóló cikket. Azt hiszem megint pozitív képet sikerült a megyérõl és az észak-magyarországi régióról adni a kerékpárverseny sorozat kapcsán. Ismét gratulálok a szervezõknek, a résztvevõknek és a közremûködõknek (én magam csak egy kis hólapátolással tudtam besegíteni.) Holnap Pásztó-Galyatetõ retúr (ha minden igaz).
He, Gyuribáááá! Millen dijétával fottá ijen szívószál vékonyra? Meg a zujjaid is elég furtsák...
Emtébé Saltarján móóóre!
Posted 2011. January 14. - 18:23
AZ nport.hu-n olvastam a szuperkrossz sorozatról szóló cikket. Azt hiszem megint pozitív képet sikerült a megyérõl és az észak-magyarországi régióról adni a kerékpárverseny sorozat kapcsán. Ismét gratulálok a szervezõknek, a résztvevõknek és a közremûködõknek (én magam csak egy kis hólapátolással tudtam besegíteni.) Holnap Pásztó-Galyatetõ retúr (ha minden igaz).
Hívnak a hegyek!
Posted 2011. January 13. - 18:22
Posted 2011. January 12. - 12:30
Posted 2011. January 12. - 00:38
Nagynéni lettem
Gondoltam, biztos nagyon érdekel mindenkit
Vagom!
Tok jO, gratula!
Ennek oromere, tudom olah DéJé vgyok,
de,
YouTube - Rappin 4 Tay - Players Club
ez ott van...
sz... az elet
dontsd el:-D
Posted 2011. January 11. - 19:56
Posted 2011. January 11. - 18:58
Posted 2011. January 11. - 09:32
Joe Bender meg éppen felefelé megy (oldalt a kisember). Na, én így nem megyek fel a függõleges falon.
Hívnak a hegyek!
Posted 2011. January 10. - 10:56
Posted 2011. January 10. - 10:47
Posted 2011. January 09. - 21:52
Kedves egészségedre!
Arra nem válik az biztos, de azért kedves tõled, köszönöm szépen!
Posted 2011. January 09. - 21:50
Posted 2011. January 09. - 21:49
Ha már itt vagyok...
SuperCross-on indulók közül aki még nem tette volna meg, kérném, hogy legyen szíves töltse ezt ki! Nem hosszú, szerintem max 3 perc...
https://spreadsheets...Sb3BmTV9SWFE6MQ
Köszi
SuperCross-on indulók közül aki még nem tette volna meg, kérném, hogy legyen szíves töltse ezt ki! Nem hosszú, szerintem max 3 perc...
https://spreadsheets...Sb3BmTV9SWFE6MQ
Köszi
Posted 2011. January 09. - 21:48
Felkeltem délután 1-kor, ettem két nagy szelet rántott húst meg sült krumplit, aztán itthon punnyadtam, majd beültem az autóba, dolgom volt a városba, mentem egy kört (de nem szálltam ki), aztán hazajöttem és ettem vajas pirítóst fokhagymával meg ittam kólát. Most megint itt ülök a gép elõtt, lesem a tv-t. Hát, most mit mondjak...
Posted 2011. January 09. - 21:33
Posted 2011. January 09. - 20:48
Tegnap nyomtunk egy 3 órás fallabda partit, aztán punnyadás Demjénben, ma meg futottunk, én csak 45 percet, de végre tök jól ment.... Nem fájt semmi, jó volt a pulzus, és élveztem is! Rég volt már ilyen!
Tegnap síelni voltam Szloviban. Eddig én nem haragudtam a szlovákokra, de tegnap dühös lettem! Köcsögök voltak...
Olyan szinten kihoztak a sodrunkból, hogy Évim ( aki ismeri tudja, hogy nagyon higgadt, inkább békítõ, mintsem provokáló ) kénytelen volt a középsõ ujját a "tót" arcába nyomni!
Mindezt leszámítva nagyon jót síeltünk, elfáradtunk!
Posted 2011. January 09. - 20:21
Az igen! Sziszkó kétszer nyert 2010-es országos bajnokságot!
Bringa: Botrány: idõutazás egy bajnokságért... (2011. január 9.)
Bezzeg a licencek érvényességéhez ragaszkodnak...
Hjaaaj, Istenem! Nem is Magyarország lenne....
Bringa: Botrány: idõutazás egy bajnokságért... (2011. január 9.)
Bezzeg a licencek érvényességéhez ragaszkodnak...
Hjaaaj, Istenem! Nem is Magyarország lenne....