Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Sziasztok!

Tudnátok nekem salgótarjánban illetve környékén bevált, jó szállást (panzió/fogadó/hotel)? két fõ/két éjszaka, ha félpanzió is van, külön elõny. étterem ajánlatot is várok! Köszönöm!

Én a követekezõ szállásokat ismerem:
Salgótarján északi vége:
Attila vendghz

Ez mondjuk kint van Somoskõben:
Bazalt Panzió

Ez bent van a központban:
Galcsik Fogadó Salgótarján - Szállás.hu

Jó választást és hátszelet!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Sziasztok!

A Tarján Kupáról van már valamilyen információ, kiírás stb? Úgy hallottam jó a pálya.

juli 31.

pálya: 27.1 km, 240 szinttel, 4 km enyhén emelkedõs, majd 7 km enyhén lejtõs aztán sik majd megint lejtõ 15 kmig onnan enyhén emelkedik majd a végén egy "nagyobb" emelkedõvel 2.5km-en 112m szint, 3 lépcsõ van benne, közte lapos részekkel.És onnan meredek lejtõ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sziasztok!

A Tarján Kupáról van már valamilyen információ, kiírás stb? Úgy hallottam jó a pálya.

A sebesség mindent megold.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Szeretem a röpit! - hutyutyu - csajok, humor, fogaskerék! a gépészblog

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Sziasztok!

Tudnátok nekem salgótarjánban illetve környékén bevált, jó szállást (panzió/fogadó/hotel)? két fõ/két éjszaka, ha félpanzió is van, külön elõny. étterem ajánlatot is várok! Köszönöm!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
A nyuszika vett magának egy új WC-t, ami tud zenélni. Egyszer odajön
hozzá a farkas:
- Kipróbálhatom az új WC-t nyuszika?
- Persze, milyen zenét tegyek fel?
- Valami lassút.
- OK.
Órák múlva kijön a farkas,és a nyuszika kérdõre vonja:
- Milyen volt farkas?
- Mennyei...
Aztán a róka is odamegy:
- Kipróbálhatom az új WC-t nyuszika?
- Igen, milyen zenét tegyek fel?
- Valami gyorsat.
- Rendben van.
Pillanatok múlva kijön a róka, és a nyuszika õt is kérdõre vonja:
- Milyen volt róka?
- Szuper...
Késõbb a medve rohan a nyuszikához:
- Nyuszika, ugye kipróbálhatom a WC-t, könyörgöm, mindjárt kijön...
- Természetesen medve, mondd milyen zenét tegyek fel?
- Mindegy, csak engedj már be, könyörgöm...
- Jól van...
Nemsokára kijön a medve, aki összeszarta magát. A nyuszika érdeklõdik:
- Milyen volt, maci?
- Jó volt nyuszika, csak nem a himnuszt kellett volna beraknod...

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Hehe - sisak rajta a brén... nem is tudom miért :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Crosskovácsi 2011

A bemelegítés egyik formája...
http://kepkezelo.com...lu6oxhs31ok.jpg

Bosch-boys.
http://kepkezelo.com...66qqcrj29f2.jpg

Útszéli dög avagy Mátéka pihen.
http://kepkezelo.com...gwu04a1l6mu.jpg

Fontos a folyadék visszapótlása!
http://kepkezelo.com...a250h8ehjc4.jpg

Dalbirkerdez.com
http://kepkezelo.com...wuq01pqzict.jpg
Emtébé Saltarján móóóre!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Ha száz év múlva is indulok akkor az ...... mennyi is? Ó, he!

Testvér, még akkor sem az élbolyban leszel !

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Mostanában Tree at csak inglisül kommentel.
Amúgy tényleg szép volt George.

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Respect Gyuri!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Na, hol is kezdjem, talán az elején.
Már az év elején elterveztem, hogy ezen a napon valami extra bicajozás lesz. Elsõ gondolat egy egész napos bringázás volt, pirkadattól sötétedésig, aztán megyek, amennyit tudok.
Még tegnap este sem voltam biztos a programban, aztán, mivel ez évben 25 x akarom megmászni Galyatetõt, végül a döntés az lett, hogy megyek a Mátrába, aztán megmászom 4 x Galyatetõt, 4 irányból.
Részben terepen, illetve erdei utakon akartam menni, így a monti jöhetett csak szóba.
Korai kelés, kb. fél 6-kor indulás. Irány Nemti felé, aztán Szuha-Mátraalmás. Mivel már sokat mentem aszfalton, a Rudolftanyai keresztezõdés elõtti kanyarban bementem az erdei útra, egészen a piros turista jelzésig, ott fel Galyatetõre. Kicsit tolni is kellett a meredek ösvényen, de ez tényleg nem volt sok. Ez az etap 37 km és 2 és fél óra volt.
Egy szendvics be, aztán lejtõzés a Bagolyirtás utáni erdei útig, ami Károly-táró felé vezet. Ezen lezúgtam Gyöngyösoroszi határáig, innen megint jött a hegymenet. Ekkor 54 km-nél és 3 óra 6 percnél jártam.
Gyakorlatilag 2 km kivételével végig emelkedõn kellett hajtani, összesen kb. 17 km-t. Galyára felérve már 71 km-nél és 4 óra 35 percnél jártam. Azonnal indulás Mátraszentlászló felé, ahol frissíteni akartam, de a sarki háznál nem volt hûtött sör (azért rizikóztam, mivel gondoltam, hogy az erdõben nem lesz rendõr), ezért úgy gondoltam, hogy majd veszek magamhoz a Bec-kútnál hideg forrásvizet. Így is lett, két kulacsot is megtöltöttem, gondolva a visszaútra. Lefelé Szorospatak felé mentem, majd Alsó-Katalinnál az Ágasvár alatt vezetõ úton jöttem. Itt már 92 km-nél és 5 óra 25 percnél jártam. Bec-kútnál megint kulacstöltés, aztán nyomás keményen felfelé, megint Mátraszentlászló irányába. Onnan tovább az országúton Galyára, ahová 114 km-t megtéve és 7 óra 24 percet bicajozva érkeztem meg. Ekkor eléggé kezdett beborulni, meg még 40 km várt rám hazáig, ezért a negyedik mászásról lemondtam (ami Parádsasvárról lett volna.) Így irány Mátraalmás felé, itt már aszfalton, aztán haza. Végül 153 km és 8 óra 58 bringázás jött össze. Mivel eleve eldöntöttem, hogy nem hajtom ki magam, óvatosan mentem, nem is ment fel a pulzusom 160 fölé, az elégetett kcal meg 4683 lett a végére. Végül jól sikerül ez a nap, esõ sem volt, meg a Mátrában nagy hõség sem.
Hívnak a hegyek! :D

KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Köszönjük Zsócinak a mai biztatást és az utazás élményét!!!!
FEN A FÁN!!!!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
www.velo.hu
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Az utolsó járatomat csináltam, mikor láttam ezt a jó kis "rendezvényt" a piaci Spar és a Shell-kút között. A látottakból nem tudtam kibogozni, hogy mi lehetett, de azt hiszem, hogy egy forgatókönyvíró sem tudott volna ennél jobb sztorit kitalálni! Gyááá heee...
Emtébé Saltarján móóóre!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Nekem múltkor egy tûzoltó haverom elmesélte az egész sztorit! Majd elmondom, de annyit elõljáróban, hogy szakadtama röhögéstõl, de a kiérkezõ rendõrök, meg tûzoltók is sírtak a röhögéstõl!!! Az emberi állatságnak nincs határa! :):):)

Ahányszor elolvasom a leírást, fetrengek a röhögéstõl! Már az elsõ mondat odabasz: "Egy utánfutós Fiat Ducato vontatott egy szintén utánfutós Ladát. ". Képzelem a rendõr fejét, mikor meglátta a tényállást.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Le vannak szarva a fos ladák - EZT nézzétek: YouTube - ‪John Deere 9430 Horsch Tiger 6 AS Trekkerweb .nl‬‏ Akkora mint a háztömb amiben lakok

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

YouTube - ‪Lada vontatás‬‏

Nekem múltkor egy tûzoltó haverom elmesélte az egész sztorit! Majd elmondom, de annyit elõljáróban, hogy szakadtama röhögéstõl, de a kiérkezõ rendõrök, meg tûzoltók is sírtak a röhögéstõl!!! Az emberi állatságnak nincs határa! :):):)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Mondtam már a Giro közben, hogy van egy tehetséges fiú, Steven Kruijswijk. Ma megnyerte a Svájci körverseny úgymond király etapját. Amúgy az élbolyban 3 Rabobankos is van, most már kíváncsian várom, mire lesz képes Gesink a Tour-on.
Hívnak a hegyek! :D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ilyen nincs... :D

Visszaköltözök, istenbizony!

YouTube - ‪Lada vontatás‬‏