Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

:chin: Hát Barnus, volt egy kis csúsztatás a történetben... A nevezettek listájára igaz, de ha összeadod a várakozóval... De mindegy... Szép számmal vagyunk már most, és ez a lényeg!
:clap: :bananadan

azt is beleszámoltam :-) igaz,de sok az egyesületen kívüli nevezõ.de biztos fog változni ez az arány :-)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
:chin: Hát Barnus, volt egy kis csúsztatás a történetben... A nevezettek listájára igaz, de ha összeadod a várakozóval... De mindegy... Szép számmal vagyunk már most, és ez a lényeg!
:clap: :bananadan

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ennyi...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
na melyik klub tagjai neveztek eddig a legtöbben?:)
elárulom
SHKE :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Beszéltem Tomikával, beteg a szentem, de edz mint az állat.

Hétvégére télleg szar idõt mond, ha elkap a hóvihar Sirokon, ...... akkor is haza kell jönnünk, szóval ne aggggódjatok, nem csak Ti basztok rá, és is

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Helyes,helyes!
Ûzni kell az ipart. Ugy látszik bejön idáig a jóslatom, -utána is ugy legyen- márminthogy még jön egy erõlködése a télnek, aztán ennyi volt... Remélem ez van most...

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Ennyire még nem vártam a tavaszt, mint most. Minnél több km-t kéne tekernem az idén, de nekem még valahogy hideg van. Rolanddal megállapodtunk, hogy +10 fok és száraz beton esetén rápattanunk a vasakra. Ha esetleg hétvégén jó idõ lesz, csatlakozok rövidtávra.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
nem örülnék neki...
Még a vízzel kibékülök, de mivel csak a Giant van otthon, a hó nem jönne jól...:(

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Szeva Bálna! Kiszaladtam a szeméttel és megnéztem neked az idõjárást. Hát pár fokkal hidegebb van mint tegnap volt, most be vannak fagyva a pocsolyák és csillagos az ég. Lehet, hogy lesz valami a hétvégre igért havazásból?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Na ki kapta a 13-ast a Bükkmaratonon?
na ki?
ötletek?
no?no?
HÁT PERSZE HOGY BÁLNA!!!
:bananadan :)
H13

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Miért T? Milyen idõ van otthon?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Dehogy kanyarodik senki sehova. Nem megyünk gyorsan... (max 35, de csak akkor, ha kergetnek a cigók :bananadan )

Mer nemtom kik voltak ott, 30as kör így tél végén, és volt egy qrva nagy hal pubi, nevezzük csak "T"-nek, na õ a kör közepén beszólt a cigóknak, akik bepattantak a ladába, szal onnan már nem alapozás volt :P

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Info a Sport kiállításról:
http://www.szabadido....php?action=m21
Én vasárnap 11-15 óra között leszek ott megtalálható. Remélem jobb lesz, mint a tavalyi. Szerintem a többi hobbi/sport rajongó jobban el van kényeztetve, mint mi biciklisek. Pl. a horgászoknak rendesen kánaán.

1300 a belépõ?:o mikor a fele nagyker otthon marad? eléggé elment velük a ló

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
azért tavaly tavasszal voltunk 8-10en...igaz akkor még volt oútim...ezzel a téli bicajjal nem is mentem még 50-60kmnél többet :-) lehet nádujfalunál jobbra kanyarodok :-)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
ÉLJEN SZABI! ÉLJEN SZABI!
Ez az! Már vagyunk 4tõl 6ig terjedõen...:)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Ha olyan az idõ akkor engem is érdekel a 106os kör, csak télleg ne legyen nagy versengés.

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Info a Sport kiállításról:
http://www.szabadido....php?action=m21
Én vasárnap 11-15 óra között leszek ott megtalálható. Remélem jobb lesz, mint a tavalyi. Szerintem a többi hobbi/sport rajongó jobban el van kényeztetve, mint mi biciklisek. Pl. a horgászoknak rendesen kánaán.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

OK! Én is úgy gondoltam... Mert vagy Sopronból hazafelé, vagy valahogy... Majd még visszatérünk rá msn-en vagy valahogy...
Tényleg; voltatok / mentek Tarjánba Márkkak a Természetõri témával kapcsolatban?

És mindenkinek, akit érdekel a dolog, az kérdezzen nyugodtan mirõl van szó!
(118-as hozzászólás)

most már lassan tudom kontrollálni a folyóügyeket,4 nap majdnem megpusztultam,szóval...:(

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Valami ilyesmire gondoltam. Ideális esetben a Nádújfalu(mármint a recski elágazó)-Recsk-Sirok-Péterke szakaszra be tudok nevezni, kevésbé ideális esetben csak a Sirok-Péterke szakaszra, még kevésbé ideális esetben dolgozom. Majd hívlak, ha megyek.

OK! Majd még akkor egyeztetünk. Jó lenne, kicsit unalmas -meg fárastó is- 4órákat menni egyedül...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Tarján-Nádújfalu-Recsk-Sirok-Péterke-Cered-Tarján

Valami ilyesmire gondoltam. Ideális esetben a Nádújfalu(mármint a recski elágazó)-Recsk-Sirok-Péterke szakaszra be tudok nevezni, kevésbé ideális esetben csak a Sirok-Péterke szakaszra, még kevésbé ideális esetben dolgozom. Majd hívlak, ha megyek.