Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2006. March 01. - 20:43
Posted 2006. March 01. - 20:38
Posted 2006. March 01. - 20:09
köszi a dícséretet!
elhiszem hogy nem tudod elmenteni a képet, mert direkt így lett csinálva... az utóbbi idõben boldog-boldogtalan mentegette meg felhasználgatta a képeket (versenyzõi honlapoktól kezdve a fórumgazda bikemagazinon át a megyei napilapig...), persze egy Búú-köszi-szépen-te-vidéki-paraszt böfögés nélkül. ezért van odaírva a lap aljára hogy képnézegetésre lett kitalálva. ha valaki veszi a fáradságot és ír egy mailt vagy bárhogy felveszi velem a kapcsolatot, annak nagyon szívesen küldök képet. a Linkek-nél is szerinted mért nincs egyetlen versenyzõi honlap? majd ha feltünteti valaki is, hogy mi a forrás (ahogy azt igényesebb nyomtatott vagy netes médiában szokás), akkor igen. akkor kölcsönösen feltehetjük egymás linkjét az oldalunkra és ez jó mindkettõnknek. igaz ez az enyém még képlékeny, a céppenhogy a címe nem végleges...
Posted 2006. March 01. - 19:18
HullanagyIstenCsászárKirály vagy, T-vel indulnak a dolgok, de hiszed, nem, nemtom elmenteni a képet, pedig nagyon ász lett
Egyébként az oldal is fasza, csak lehetne rajta több nõ meg több T meg GT meg Speci, amúgy nagyon fasza.
Majd legyen úgy, ha lesssz az a tekerés, amikor ott lesz mindenki (márc 15 v 19) akkor gyere fényképezõgéppel, és csinálj egy zsák képet, az király lenne.
További sikeres oldalfejlesztést
Posted 2006. March 01. - 18:32
Posted 2006. March 01. - 17:09
Bálna, sajnállak nagyon, rossz belegondolni... telefon téren én ezért ragaszkodok a 6 éves cápa-erixonhoz...
Nagyjából összeállt az utóbbi pár nap munkája, amit megnézhettek a http://members.chell.../babkaszabolcs/ oldalon. Egyelõre próbajelleggel megy (néha a chello/upc miatt lassan...), szolgáltatótól függ hogy milyen címen fog futni a végleges formája. Addig is ötleteket és kritikát szívesen fogadok, kérdés hogy mit tudok megvalósítani belõle ( elég nehezen megy nekem a webfejlesztés...).
Na csá mindenkinek.
Posted 2006. March 01. - 10:54
bazze,akkor kicsit összejött Neked minden....ez úgy volt, nem tagadom... Na de azért az van hogy esõben vagy hóban azért haladsz... De akkor olyan szél volt, hogy pásztóról az ipari parkig bõ 2 úra volt az út... Na ott tényleg az történt, amit T írt....
Amúgy most is ilyen hangulatom van. Nem is nagyon leszek aktív a közeljövõben -ugyanis besz@rt a laptopom... Ez tegnap este történt, ma reggel pedig elrepült a telefon a kezembõl, és persze hogy úgy keresztbe repedt a kijelzõ hogy az is kukás lett, ugyhogy kicsit FESZÜLT VAGYOK...! Már annyira nem, de reggel igencsak az voltam...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. February 28. - 20:42
Posted 2006. February 28. - 20:15
Amúgy most is ilyen hangulatom van. Nem is nagyon leszek aktív a közeljövõben -ugyanis besz@rt a laptopom... Ez tegnap este történt, ma reggel pedig elrepült a telefon a kezembõl, és persze hogy úgy keresztbe repedt a kijelzõ hogy az is kukás lett, ugyhogy kicsit FESZÜLT VAGYOK...! Már annyira nem, de reggel igencsak az voltam...
Posted 2006. February 28. - 18:37
Posted 2006. February 28. - 14:43
akkor agyatlan,dzsihadisták,jó így?Köszönjük. ez inkább fanatizmus volt, mint tiszteletreméltó dolog....
Lelkiekben többet erõsödtem sokkal 3 óra alatt, mint fizikailag... az biztos.
Bocs, kezd besz@rni a gépem, nem jelenítette meg az elõzõt.
én már gondolok az öregkorra is,az izületeim így is fájnak....
menjetek Ti ilyen idõben :-) de biztosan meg is lesz az eredménye agyban és testben is :-)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. February 27. - 21:07
Lelkiekben többet erõsödtem sokkal 3 óra alatt, mint fizikailag... az biztos.
Bocs, kezd besz@rni a gépem, nem jelenítette meg az elõzõt.
Posted 2006. February 27. - 21:05
De azért jó volt, küzdöttünk egy keményet.
Posted 2006. February 26. - 20:45
változatosság kedvéért meghúztam a jobb bokámat,ég mint állat és alig tudok ráállni
Posted 2006. February 26. - 18:16
Posted 2006. February 26. - 16:55
Salgótarján-Mátraszele: hó
Mátraszele-Nádújfalu: havasesõ
Nádújfalu-Istenmezeje: esõ
Istenmezeje-Ceres: havasesõ
Cered-Salgótarján: esõ
Út csuma víz végig, hát, beletartozik életem 5 legrosszabb körülményû biciklizéseimbe...
Posted 2006. February 26. - 11:10
Sajna most itt gályázok a gyárban. Mongyuk most annyira nem is vonz ki ez a szutyok idõ. Tegnap hazajöttem Egerbe Tarjánból, végig szembefújt a szél, Péterkéig havat vert a pofámba, onnantól havasesõt-esõt. Bakta után csak azt emlegettem, hogy basszameg-basszameg, ez adta a ritmust.a hó meg a szél nem gond! az út meg, majdcsak megyünk valamerre...! 11kor (Szabi sajna nem tud jönni:()
Posted 2006. February 25. - 20:27
Lehet hogy lesz egy kis gond a holnapi 106os körrel. A main szinte végig szakadt a hó, meg a szél is szembõl fújt, Pétervására után meg horrror az út, szal inkább Ivádnak kéne hazajönni...
11
a hó meg a szél nem gond! az út meg, majdcsak megyünk valamerre...! 11kor (Szabi sajna nem tud jönni:()
Posted 2006. February 25. - 19:06
11